Dzięki Rudy za 3 remisy, a Evertonowi życzę spadku tradycyjnie
Dziwny moment na zwolnienie… Punkty z City I Arsenalem, bezpieczna pozycja w tabeli…
Rudy swoje zrobił, rudy może odejść. A serio, to tam chyba poszło o coś grubego, że z dnia na dzień go zwalniają. Ma swój charakter i pewnie powiedział za dużo włodarzom.
A wiadomo dlaczego? Może on postawił jakieś warunki typu kupcie mi takich zawodników, a jak nie to wypieram, no to wypierił
Zmienili świeżo właściciela, może nowy właściciel ma inną wizję, albo swojego człowieka.
Podobno Moyes ma być następcą. Historycznie miły powrót ale nie lubie trenerów murarzy, więc średnia mi się podoba zmiana murarza na murarza.
Jeśli Everton faktycznie chciał zatrudnić Pottera to może się Dyche wkurzył i rzucił papierami.
Dziwne, bo ustrzelili ostatnio 3 remisy z czołówką, roznieśli Wilki.
Poza tym wywalić trenera kilka godzin przed meczem? Dziwne.
Kiedy gramy ten zaległy mecz z nimi? Wiem, że nie ma oficjalki, ale tak nieoficjalnie podobno coś wiadomo?
Ale oni mają kadrę tylko na murarkę, nawet napastnika mają typowo pod taką grę, bramkarz zresztą też najlepszy właśnie do murowania, mam nadzieję że nie będziemy się z nimi męczyli
Whu też zwolnił trenera. Następca według bukmacherow to albo Southgate albo Potter w odwrotnej kolejności. Nieźle.
To już zostało potwierdzone dzień /kilka dni temu. Potter na pokładzie West Hamu.
Można powiedzieć, że Lopetegui i WHU kolejnym przykładem, jak ciężko zastąpić legendarnego trenera
West Ham musi zmienić też dyrektora, bo Lepetegui to jego wymysł, najstarsza kadra w ciągu ostatnich lat i przepalanie kasy na Scammaci, Fulkrungi.