Może chłop po prostu widzi jak gra i woli sobie na spokojnie pokopać w Arabii Saudyjskiej za jeszcze większą kasę. On chyba jakieś alimenty musi płacić, może potrzebuje funduszy
Walker ma prawie 35 lat. To już nie jest młodziak. City też potrzebuje małej wymiany pokoleniowej. De Bruyne również ma już swoje lata
Walker gra coraz słabiej, może zamiast siedzieć na ławce w City woli gdzieś pograć.
Zarabia jakieś 200k, więc albo Arabia, gdzieś mógłby liczyć na większe pieniądze, albo obniżka, jeśli będzie chciał grać w Europie. Stawiam na SaudiPL.
Nie zdziwiłoby mnie, gdyby tam było napisane „Kyle Walker WAS asked to leave Man City”
Mam teorię, że jeśli wygramy 2 następne mecze to mamy mistrzostwo
Co myślicie?
Nawet jeśli nie wygramy, to Liverpool już jest mistrzem.
Chłodzi się
Gdzie tam 2 najbliższe. Najbliższy jak wygramy to już mamy tytuł. Podobno nawet z koszulkami Czempion mamy już zagrać.
Ja mam teorię, że jak na koniec sezonu będziemy mieli najwięcej punktów to wygramy
Jedno jest pewne : następny tytuł mistrza Anglii będzie naszym 20 w historii to moja teoria
Zgadzam się jest równie prawdziwa, jak to, że kolejny zdobyty przez nas Puchar Europy będzie 7. w naszej historii
Po zwycięstwie z West Hamem ktoś już pisał, że mamy pewny tytuł, bo nie mamy z kim przegrać. Remis z United, a później pucharowa porażka z Tottenhamem była zimnym prysznicem.
Jeśli teraz wygramy z Nottingham i Brentford na wyjazdach, to na pewno poziom optymizmu znowu bardzo mocno wzrośnie.
Myślę, że mistrzami będziemy jak rywale już nie będą mieli matematycznej szansy, a tak to tylko marzenia.
Napisałem to pół żartobliwie.
Poziom optymizmu wzrośnie, bo na 16 kolejek do końca będziemy mieli ~3 mecze przewagi. To olbrzymia rożnica
Na tyłu użytkowników forum zawsze znajdzie się ktoś, kto napisze coś głupiego. A jak ktoś jest pewny, to zawsze może postawić cały swój majątek, do oczywiście nie zachęcam.
Myślę że każdy kto nie kibicuje Liverpoolowi od wczoraj wie ze szanse na wygrane w tych meczach są w okolicach zera
Generalnie to rywale są słabi jak nigdy w ostatnich latach. Ale my też mamy swoje problemy. Także niby nie powinniśmy przegrać ale może się to zdarzyć
To już dawno wiadomo z plotek. Dziwne tylko, że nie poczekali na koniec fazy ligowej, bo w tym terminie są baraże. Wiadomo, Liverpool jest już pewny awansu z 8, ale mogli zachować jakieś pozory.
Co najmniej dwóch z nas postawiło przed sezonem niemałe pieniądze na nasze mistrzostwo, gdzie kursy były ponad 6, ale na razie cichutko! Nie zapeszajmy
Kto by się bawił teraz w jakieś śmieszne kursy, gdzie jesteśmy już faworytem na wszystkich frontach i w każdym meczu.
Nie mogli tego Evertonu nam dać 11? 6 gramy a 16 tez gramy xD