Ten piłkarz to Dean Chujsen.
Zaraz?! Kto go kupuje?
Bournemouth. Pół roku temu.
Jak tam ten POTĘŻNY Arsenal. Zmalau, urus?
Zdecydowanie. Do za kozak. Mój nr jeden na liście stoperów do nas. 19 lat!!! Z piłką fenomenalny. Top talent.
No coz tak jak pislem od października. Arteta który nie ma mentalności zwycięzcy za każdym razem wywala się przed drzwiami. My mieliśmy swój słabszy miesiąc i co? Solidne remisy na ciężkich terenach. Oni w ten czas za każdym razem kiedy mogli do nas nadrobić robili pod siebie.
Taktyka artety gdzie się gra 4 stoperami i 2 dmf nie daje spokoju w defensywie? Stare znalem.
Chłop kupił sobie 10 obrońców a żadnych napastników.
Jak tam Slot czyli Brendan 2.0. Zmalał czy urus w oczach wielkiego forumowego mędrca i inteligenta Aldorozy
Wszystko sie zgadza w sumie. Slot zaskoczyl, gdyby Brendao mial taka konkurencje jak Arne teraz to tez pewnie zdobylby majstra. Bo obecny Liverpool to najslabszy mistrz od czasow Leicester.
Ale fakt faktem Holender dobrze ogarnal zespol, chwilowo przynosi nam to sukces i bardzo mnie to cieszy. W zasadzie w dupie to mam, ze sie co do niego mylilem skoro zapewnia nam taki piekny last dance.
Nie jestem w temacie i nie zauważyłem żeby Saliba wczoraj zszedł z kontuzją, ktoś coś wie więcej na ten temat??
Zmiłuj się Boże nad tym forum… niedocenianie naszej drużyny, klubu i zawodników to jakiś wyższy poziom abominacji
Okres City i Liverpoolu Kloppa to absolutne szaleństwo i czas kiedy angielska miała najlepsze drużyny na świecie ale pisanie takich rzeczy gdzie przez lata SaF w zasadzie nie miał z kim przegrać albo “mocarna” murująca się z każdym przeciwnikiem Chelsea wygrywająca majstra tuż przed dominacją Guardioli to kompletny brak szacunku względem Liverpoolu
42 mecze w sezonie, 84 pkt
![]()
taak to to był mistrz nie to co ten beznadziejny Liverpool (jeśli dowiezie) albo Lester xD
@lfc257 szkoda, że nie wpsomniał, że od czasu LEster, z jednym wyjątkiem, mistrzostwa wygrywał arabski twór za kasę z ropy z 115 zarzutami
kolejna ekstaza:
![]()
po raz 3ci, trzymajcie mnie bo eksploduje z podziwu jak cudowni byli dawni mistrzowie a jak ch*jowy jest ten hehe Liverpool Brendana 2.0
![]()
4. No i majtki do prania, Podniecenie osiągnęło szczyt:
![]()
5. kiedyś to było kurrła
![]()
6.
![]()
7. kolejny nie rewelacyjny wynik ale tym razem ok
![]()
8.Przedostatnie mistrzostwo SAFa. Kolejny mierny wynik punktowy który jednak wystarczył do mistrzostwa.
![]()
Jeśli wygramy to znaczy, że byliśmy najlepsi i jesteśmy pełnoprawnym mistrzem który na to zasługuje. I nie obchodzi mnie kryzys oszustów, szukanie tożsamości nowego Chlesea czy to, że Arsenal troszkę gorzej punktuje względem ostatnich lat. Chcecie umniejszać Liverpoolowi Slota? Bardzo proszę. Wasza sprawa
Ale on przecież nie skłamał. Od czasów mistrzostwa Leicester to w sumie prawda. W tym roku niewiele ponad 80 punktów da mistrzostwo. Nikt tutaj nie ujmuje naszym zawodnikom ale fakt jest faktem. Ja bym nie doprecjonował mistrzostw które zdobywała Chelsea za Mourinho. Mieli konkurencję w postaci United, Arsenalu i Liverpoolu który sobie wtedy świetnie radził w LM. Oni praktycznie nie tracili goli. Mieli fantastyczną obronę.
Jeszcze wszystko przed Liverpoolem
Uważam, że tak wygląda poziom innych zespołów z którymi będziemy jeszcze grać, łatwo nie jest ale to każdy tak ma w tym roku. Everton 2 mecze wiadomo i dlaczego bardzo trudny ponieważ derby, ale i najwiekszy aspekt niebieskich debili, oni lubią nam niszczyć piłkarzy jak Van,Thiago czy Origi.
rozgrywamy trzeci najlepszy sezon od 20 lat - gdzie jeden to był jakis ewenement gdzie wygralismy 26 na 27 spotkań, a tutaj narzekania jacy to słabi jesteśmy. to forum jest coraz śmieszniejsze.
@Aldor Jeżeli po 38 kolejkach ma się najwięcej punktów , to jak można być słabym ? Każdy ma tych samych rywali , ta sama liga. Dziwi mnie to umniejszanie naszym w tym sezonie.
Ale ja nie narzekam tylko stwierdzam fakt. Jeśli zdobędziemy mistrzostwo to będzie jak najbardziej zasłużone i nikt ma prawa tego podważać czy ujmować zasług
Przecież nikt tutaj nie umniejsza. Stwierdzamy tylko fakt. Mistrz to mistrz. Ważne żeby zdobyć najwięcej punktów. A tytuły United z żenująco niską liczbą punktów? To tylko pokazuje w jakim głębokim kryzysie był nasz klub w latach 90tych. Mistrzostwo było łatwo osiągalne.
W United bez zmian. Kurde Mitoma już 28 lat ma, zapieprza ten czas
Generalnie ktoś mnie kiedyś skontrował, że kiedyś zwycięstwo było za 2 pkt (już to przytaczałem) i ja to przyjąłem nie sprawdzając dokładnie tabeli ze zwycięstwami, remisami i porażkami. A dziś po przeczytaniu tego na forum postanowiłem sprawdzić i oto się okazało, że oni faktycznie punktowali jak 3cia drużyna czy wicelider w połowie przypadków gdy wygrywali Premier League. Nie trzba mieć doktoratu z matematyki, żeby policzyć na szybko, że zwycięstwa były normalnie za 3 pkt
Aldor co ty pieprzysz za farmazony dziś? Liverpool po pierwsze mistrzem jeszcze nie jest, po drugie jakim najsłabszym? A jeśli wygramy jednocześnie LM, w której obecnie mamy same zwycięstwa i wszystkich klepiemy, nawet grając na pół gwizdka, to dalej jesteśmy najsłabsi? A może po prostu jesteśmy najmocniejszą i najstabilniejszą drużyną? Może Klopp po sobie zostawił wielkie dziedzictwo i potrzeba było zmienić główno-dowodzącego by zaczęli grać lepiej?
Last dance? A może nowy początek?
Brendan nie zdobyłby mistrzostwa za Chiny. Dlaczego? Bo nie ma zmysłu taktycznego na poziomie Holendra. I stawiał bardziej fizyczne drewna, a nie technicznych grajków. Gość jest na poziom średnich-słabych drużyn, a nie topu, dlatego nie odnalazł się w Liverpoolu. Dlaczego Klopp w pierwszym sezonie Liverpoolu już odmienił mocno grę i prawie nam wygrał LE, a dlaczego Brendan z tą samą kadrą zostawił nas w kryzysie?
On w ogóle nie zagrał w tym meczu właśnie przez uraz
te dwie ostatnie akcje wyglądają jakby piłkarze brighton postawili że bruno strzeli gola z karnego