Premier League 2024/2025

Choc według mnie dał karnego za nic.
Ale bramkarz Brighton chyba postawił btts bo re jego podania pod nogi rywala to kryminał.

Tragiczne są Totki, to ostatnie miesiące pracy Australijczyka, musimy z nimi wygrać w rewanżu o FA. Nie ma innej opcji.

Trzeba mieć na uwadze, że tam szpital jest przeogromny. Jak dobrze liczę, to Oni mają kontuzjowanych 8 zawodników z I składu, z tego praktycznie całą defensywę.

Ciekawe co byś pisał, jakby u nas 3/4 składu była niedostępna.

1 polubienie

Dokładnie, grają któryś miesiąc bez dwójki podstawkowych stoperów, u nas wypadł by jeden VVD i jest po sezonie

Nie powiem, bo united mogliby przyjąć jakąś małą serie zwycięstw, aby w meczu z arsenalem mieli realną szanse na europejskie puchary przez ligę.

Co prawda brakuje im środka obrony i jednego wahadłowego.Udogie, Romero i Van De Wen niedostępni. Ale i tak są słabi, my grając Williamsem i Philipsem wyszarpaliśmy top 4, a Totkom coraz bliżej strefy spadkowej, no my mimo kontuzji nigdy aż takiego kryzysu nie mieliśmy…

Najbardziej mnie smuci, że jest grono kibiców, którzy chcieliby tego samego w Liverpoolu.

Kibice Liverpoolu, którzy chcieliby ściągnąć ex szrot z City ? :face_with_peeking_eye::thinking:

3 polubienia

Nie, ogólnie. Byle byłby transfery. A ty kolego jesteś głównym wodzirejem na tej transferowej imprezie.

1 polubienie

United podpieprzy Arsenalowi punkty jeśli będą się wtedy ocierać o miejsca pucharowe

Ja bym powiedział, że najbardziej brakuje Vicario. Włoch grał bardzo wysoko i był kluczowym elementem wysokiej obrony Tottenhamu. Do tego beznadziejny sezon Sona, który marnuje mnóstwo sytuacji i cały atak oparty na Kulusevskim to trochę mało.

1 polubienie

Ale mają szpital w tym Spurs. 10 kontuzji w tym większość pierwszy skład.

1 polubienie

Bo nam potrzeba kogos z trojki: pomocnik, lewy, srodkowy obronca. Czego Ty nie rozumiesz?

Nie rozumiem pomysłu kupowania dla samego kupowania. To że to pozycję wymagają wzmocnień to jest oczywiste. Tylko niech to będzie ktoś konkretny, a nie pierwszy lepszy, który prosto kopnie piłkę.

Brighton 2-1 Mitoma jakie tam podkręcenie leciało.

A jak rozumiesz, zeby w ogole nie kupowac przez kilka okienek i ciagle miec dziure? Druga sprawa po co nam dzial skautingu, skoro nie potrafimy nikogo wyszukac.
Bo takich co sa bardzo dobrzy to kazdy potrafi wypatrzec, tylko cena nie dla nas.

1 polubienie

No ale to jest właśnie to. Skąd wiesz, że kupowany zawodnik to będzie konkret? Nikt nie oczekuje tak jak mówisz kupowania dla kupowania, jednak sam przyznasz, że opieranie defensywy na 4 SO z czego 2 mających problemy z urazami oraz 1 młodym nie mogącym zrobić kroku w przodu nie jest dobrym pomysłem. I to nie jest tylko ten sezon… Bo tak naprawdę z Matipem w kadrze mieliśmy taką samą sytuacje, odszedł Joel i nie ma nikogo w jego miejsce po dziś dzień. A czy faktycznie potrzeba jakiegoś koksa za 60mln? Nie, wystarczy przeanalizować takich 30 letnich zawodników, skoro nie chcemy kupować konkretu do 1 składu. Brakuje mi kogoś takiego jak Kolo Toure.

Ehh, gdyby nie te załamanie pogody w Liverpoolu przed meczem z united to myślę, że zainkasowalibyśmy z nimi 3 pkt.

Onana to takie podsumowanie transferów United w ostatnich latach w pigułce xd

Piękna interwencja Onany Brighton 3-1

5 polubień

Fajny jest ten Onana, taki pocieszny, wesoły chłopak. Jak kiedyś United miało topowych bramkarzy Schmeichel, ołówek van Der Sar czy de Gea tak Onana to jest ewenement.
Ps. Wodzirej transferowy, wow. :sunglasses::hugs:
PS2 jak poważnie rozmawiać z kimś kto jest zaślepiony bzdurami na temat transferów, czyli teorią, że chcemy byle jakich transferów :person_shrugging:

2 polubienia