Faul na czerwoną kartkę. Oliver zazwyczaj źle sędziuje, ale tutaj decyzja prawidłowa. Młody z Arsenalu niech lepiej nauczy się grać fair play.
Masz w sumie rację, rywalowi trza dać przeprowadzić kontrę. Ogólnie zastanawiałbym się nad wprowadzeniem turowosci w piłce. Jeden atak my, jeden przeciwnik. Po końcu akcji, wszyscy stają i się ustawiają, coś jak amerykański futbol, tylko bez rąk i mniej brutalności. Ogólnie tak dżentelmeńsko i delikatnie.
Z tym się akurat nie zgadzam. Żółta za taki faul to kara minimum, skoro intencją było tylko i wyłącznie przerwanie kontry Wolves.
Natomiast czerwo wydaje się krzywdzące, bo Arsenal miałby dużo czasu na przerwanie kontry. A Wolves mogliby to spieprzyć na sto sposobów.
Tymczasem Wisienki cisną NF i zapowiada się potężnie trudny mecz w kolejnej kolejce (ogólnie oba wyjazdy w niej będą ciężkie) i obyśmy weszli w tę kolejkę po stracie punktów przez Arsenal. Jeśli zagramy jak dziś, to jestem spokojny, ale czuję że w tej podwójnej kolejce zdobędziemy jednak 4p.
Włączyłem multi ligę, ale tam na okrągło Bournemouth pokazują jak biją Nottingham. Co Hughes maszynę stworzył
Rozumiem, że to ironia, ale jeszcze ktoś uwierzy… tu wchodzą też fani z innych stron, np. z k.com czy dp.pl i mogą się nie połapać.Także tak… Iraola robi tam świetną robotę.
Ciężki wyjazd się szykuje za tydzień z Wisienkami.
Ajaj wilki czerwo
Znaki
No i wyrównanie sił w meczu Wolves z Arsenalem… panie, czemu Gomes dalej na boisku był, a Cunha dwie szanse duże zmarnował. No oby jednak spora ilość czasu gry w 10tkę dała im w dupę na tyle, że nie wyciągną tego.
No i 1-0 dla Arsenalu. Wielka szkoda bo nie grają rewelacyjnie.
Rzuty rozne robia im robotę w tym sezonie.
Wolves są na poziomie beniaminków …
Taaa. Kluivert złapał dobrą formę. Chociaż Brentford i Notts też wydawały się ciężkie.
W końcu to NF musiało pęknąć, ale nie spodziewałem się że aż tak. Już 5:0
Bournemouth to poj**ało dziś
Marmoush i Khusanov od 1 minuty. Na głęboką wodę od razu.
A takie śmieszne, że Uzbek, widać, że tam spora wiara w jego umiejętności jest u Pepa.
Za tydzień z nimi gramy
To świetnie od razu będzie weryfikacja gwiazdy Bundesligi.
Wisienki chyba na jakiś sterydach jadą. Ciężki mecz się zapowiada. Teraz z PSV mocna rotacja.