No przecież potrafi się komunikować. A to, że słabo to inna sprawa.
Jak patrzę na skład Tottkow to nie wiem jak można tak upaść. Kadrowo poziom jakiegoś Brentford co najwyżej xd
Ange chyba musi wylecieć 15 miejsce w tabeli i nie potrafią ograć nawet słabych Lisów, nie wspominając, że nie dawno potrzebowali dogrywki w FA Cup z czwartoligowcem.
Vardy wybrał przemoc
dobra kij to zła klatka była i zmyliła z mbuemo xD
Jak po tym meczu Australijczyka nie wywalą to już serio nie wiem kiedy - chociaż z naszej perspektywy lepiej niech zostanie, przynajmniej do naszego półfinału Carabao Cup. Tottenham jest tragiczny, z drużyny która walczyła o TOP4 po prostu zrobiła się drużyna pokroju Fulham, West Ham czy Everton.
Po wczorajszym zwycięstwie aby zostać mistrzem Anglii to potrzebujemy 40 pkt przy założeniu, że Arsenal wygrałby wszystko do końca.
To daje 2 warianty: 13/1/2 bądź 12/4/0
Pozostajemy na dobrym kursie
Tak, swoją drogą, kiedyś mówiło się w Premier League o Big 4 (Chelsea, Liverpool, Mousechester Utd, Arsenal). Potem gdy Man City zaczęło rosnąć w siłę przyjęło się TOP 6 i właśnie. Dlaczego Spurs w ogóle zaliczono do grona najlepszych 6 zespołów xd. Przecież oni nigdy nie osiągnęli pewnego poziomu. Myślę że jakiś czas trzeba będzie znowu „uaktualizowac” tę grupę
Nie wierzę, że Ange wciąż trzyma się na stanowisku. 13 porażek w lidze, drużyna walczy o utrzymanie, a piłkarze wyglądają, jakby mieli w nogach 50 kolejek. Katastrofa. A ja oczywiście musiałem kupić Sona zamiast Mbeumo… Genialna decyzja.
We want Levy out
Jak można było kupić Sona przy ich formie.
Liczyłem na słabą obronę Lisów….
Potężne okrzyki. Ciekawe czy to w ogóle usłyszał
Grubym z Tottenhamu wszyscy się rok temu podniecali, a pierwszy poważny kryzys pokazał że jest to tragiczny trener który w ogólne nie potrafi dostosować taktyki pod zespół.
Tym większy podziw dla Jurgena Kloppa który przy identycznym kryzysie w obronie jaki mają teraz koguty zdołał wywalczyć top 4.
W sumie my na wiele lat wypadliśmy z top4 i Totki tam bywały częściej w latach 2010-2016
Nie wszyscy
Ja chciałem Anga za Kloppa🤷
Trzeba jednak mu oddać, że gra bez prawie całej obrony i bramkarza, którzy są kluczowi w jego taktyce i Son w tym sezonie jest pod formą. Z tym, że nie potrafi zmienić taktyki też bym polemizował, bo już nie gra takiej wysokiej linii obrony. Guardiola się posypał przy braku kilku zawodników, to Ange z gorszym składem też może.
Ja nigdy nie byłem w stanie zrozumieć, dlaczego akurat Spurs zostało włączone do big six.
Stare top4 plus City - OK, ale Tottenham od samego początku nie pasował do tego grona. I cały czas nie pasuje.
Tylko jest mała różnica między posypanym Guardiola, a Ange. Jakieś 11 miejsc różnicy
Kolejna ciekawa statystyka. Jest lepszy nawet od ETH
I to było po pierwszym stosunkowo niezłym sezonie
Jest także duża różnica w ich stażu pracy, możliwościach finansowych i wartości składu. Skoro już tak szukasz różnic.