Premier League 2024/2025

No przecież potrafi się komunikować. A to, że słabo to inna sprawa.

Jak patrzę na skład Tottkow to nie wiem jak można tak upaść. Kadrowo poziom jakiegoś Brentford co najwyżej xd

1 polubienie

Ange chyba musi wylecieć 15 miejsce w tabeli i nie potrafią ograć nawet słabych Lisów, nie wspominając, że nie dawno potrzebowali dogrywki w FA Cup z czwartoligowcem.

1 polubienie

Vardy wybrał przemoc

dobra kij to zła klatka była i zmyliła z mbuemo xD

3 polubienia

Jak po tym meczu Australijczyka nie wywalą to już serio nie wiem kiedy - chociaż z naszej perspektywy lepiej niech zostanie, przynajmniej do naszego półfinału Carabao Cup. Tottenham jest tragiczny, z drużyny która walczyła o TOP4 po prostu zrobiła się drużyna pokroju Fulham, West Ham czy Everton.

1 polubienie

Po wczorajszym zwycięstwie aby zostać mistrzem Anglii to potrzebujemy 40 pkt przy założeniu, że Arsenal wygrałby :face_with_hand_over_mouth: wszystko do końca.
To daje 2 warianty: 13/1/2 bądź 12/4/0
Pozostajemy na dobrym kursie :red_circle::muscle::blush:

Tak, swoją drogą, kiedyś mówiło się w Premier League o Big 4 (Chelsea, Liverpool, Mousechester Utd, Arsenal). Potem gdy Man City zaczęło rosnąć w siłę przyjęło się TOP 6 i właśnie. Dlaczego Spurs w ogóle zaliczono do grona najlepszych 6 zespołów xd. Przecież oni nigdy nie osiągnęli pewnego poziomu. Myślę że jakiś czas trzeba będzie znowu „uaktualizowac” tę grupę

Nie wierzę, że Ange wciąż trzyma się na stanowisku. 13 porażek w lidze, drużyna walczy o utrzymanie, a piłkarze wyglądają, jakby mieli w nogach 50 kolejek. Katastrofa. A ja oczywiście musiałem kupić Sona zamiast Mbeumo… Genialna decyzja.

We want Levy out

1 polubienie

Jak można było kupić Sona przy ich formie.

Liczyłem na słabą obronę Lisów….

Potężne okrzyki. Ciekawe czy to w ogóle usłyszał

Grubym z Tottenhamu wszyscy się rok temu podniecali, a pierwszy poważny kryzys pokazał że jest to tragiczny trener który w ogólne nie potrafi dostosować taktyki pod zespół.

Tym większy podziw dla Jurgena Kloppa który przy identycznym kryzysie w obronie jaki mają teraz koguty zdołał wywalczyć top 4.

2 polubienia

W sumie my na wiele lat wypadliśmy z top4 i Totki tam bywały częściej w latach 2010-2016

Nie wszyscy :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ja chciałem Anga za Kloppa🤷

2 polubienia

Trzeba jednak mu oddać, że gra bez prawie całej obrony i bramkarza, którzy są kluczowi w jego taktyce i Son w tym sezonie jest pod formą. Z tym, że nie potrafi zmienić taktyki też bym polemizował, bo już nie gra takiej wysokiej linii obrony. Guardiola się posypał przy braku kilku zawodników, to Ange z gorszym składem też może.

Ja nigdy nie byłem w stanie zrozumieć, dlaczego akurat Spurs zostało włączone do big six.
Stare top4 plus City - OK, ale Tottenham od samego początku nie pasował do tego grona. I cały czas nie pasuje.

Tylko jest mała różnica między posypanym Guardiola, a Ange. Jakieś 11 miejsc różnicy

Kolejna ciekawa statystyka. Jest lepszy nawet od ETH

I to było po pierwszym stosunkowo niezłym sezonie :joy:

2 polubienia

Jest także duża różnica w ich stażu pracy, możliwościach finansowych i wartości składu. Skoro już tak szukasz różnic.