Klasyk to byłaby biało-czarna gała w łatki ![]()
![]()
Kupiłem ostatnio taką wnukowi z jego imieniem na niej na Mikołaja ![]()
Oj, ale wspomnienia wróciły, ja miałem “mundialówkę” Teamgeista 2006 a kolega właśnie takie T90, nosiliśmy na zmianę na podwórko
Dziwnie się tym kopało. Była bardzo specyficzna. A Jabulani? xD Jak to latało
Amorim wydaje się być betonem taktycznym, ale trafił też do syfiastego klubu. On nie ma kim grać i ciekawe co zrobi zarząd. Trener jak straci szatnie, to koniec.
Przed chwilą znalazłem takiego tweeta, skopiowałem treść:
“Łamiąca wiadomość!
Niektórzy zawodnicy tracą wiarę w Slota mimo niezłych wyników.
Niezadowolona grupa uważa, że wyniki klubu to zasługa piłkarzy i szczęścia.”
Źródło: Stary, zaufaj mi.
Podobno Ten Hag jest wolny ![]()
Podobno Amorim ma mieć w lato kupe siana do wydania
W sumie te lata gry poza LM, setki milionów przepalone na transfery i tygodniówki w końcu muszą się odbić czkawką.
Jest betonem taktycznym, bo gra formacją pod którą nie ma piłkarzy. Z tymi drewniakami powinien dograć sezon jakimś 4-4-2 i aż takiego dramatu może by nie było a tak gwiazdki zaraz się obrażą i Amorima w lecie może już nie być
Nie zebym sie martwil, ale tam jest jakis problem z ich zawodnikami. Moyes stracil szatnie, van Gall tez, Mou tez, Silksyear tez. Oni tam wywalaja trenerow zamiast zasuwac na boisku
Marzyłem o niej jako dzieciak ![]()
Tak się kończy polityka transferowa oparta na medialnych nazwiskach, a nie potrzebach danego trenera. Plus dawanie ogromnych tygodniówek za nic. Liverpool nie płacił tyle pierwszemu lepszemu, który kopnie prosto piłkę. Tu trzeba zapracować i dlatego klub jest tam gdzie jest. Mamy drużynę, a nie zlepek gwiazd z ego.
Nawet się nie spodziewajcie, że City rozłoży w niedziele przed nami nogi jak przed Realem. Nazario El Fenomeno Lima zapewnił nam, że w następny tydzień wchodzimy z 2 pkt przewagą nad Arsenalem xD
I jeszcze Guardiola oszczędzał na mecz z nami KdB i Haalanda hahha cudownie
Ile mamy punktów przewagi?
- 8
Czy Arsenal coś dzisiaj odrobił? - Nie! powiększył stratę
Z kim grają w tej kolejce kiedy jest finał Carabao? - Z Chelsea czyli Derby
Czy można im już przypisywać 3 punkty? - Nie!
Dziękuję i dobranoc oraz polecam przeczytać powyższe marudom, płaczkom i defetystom.
Po 20 tytuł mistrza Anglii ![]()
![]()
![]()
![]()
Idź się cieszyć, że Everton zdobył z nami punkt, ok?
Zaczynasz mówić jak jeden profsg. Póki jest zajebiście to jest zajebiście, ale czy za kilka dni jeśli stracimy taką przewagę przyznasz, że są powody do obaw ?
Przez twój pie#dolony Everton mistrza może nie być.
Panowie nadzieja i oczekiwania zostały rozbudzone, ale które z nas przed rozpoczęciem sezonu wziąłby obecną sytuację w ciemno?
Abstrahując od ostatnich wyników - lider tabeli za półmetkiem sezonu??
Sezon w trakcie dajmy temu czas, często brakuje polotu i finezji, a remisami po dzbanek nie dojedziemy, to fakt.
Ale może nie jest tak źle jak rysujemy?
Aż mi się ten cytat z filmu przypomniał:
“Jest taki kawał o facecie, spadającym z pięćdziesiątego piętra. Facet spada i powtarza sobie dla otuchy: Jak na razie, nie jest źle, jak na razie, nie jest źle, jak na razie, nie jest źle. Ale nie chodzi o to jak spadasz, tylko jak lądujesz.”
Nie zaczynajmy jak reprezentacja Polski, która za swój sukces zawsze bierze wyjście w grupy. My jako Liverpool zawsze musimy mierzyć w mistrzostwo. Nigdy przed sezonem nie wiesz jak potoczą się losy innych faworytów jak City i Rodri czy Arsenal i Saka. Ale my musimy mierzyć jak najwyżej, a nie top 4 biorę w ciemno.
Ja to pamiętam z filmu “Siedmiu wspaniałych” - Steve MacQueen … so far, so good.