Premier League 2024/2025

Gordon już się nam spłaca xD
Asysta z Aresnalem

1 polubienie

a co jesli sie jednak nie utworzy? Do tego będzie mial 8 miesiecy przed nowym sezonem, żeby sie przygotowac a nie miesiąc

Trafił swój na swego, zupełnie bezzębny Arsenal na zespół który gra jak Kanonierzy.

Chamski football na pograniczu przewinień, kradniecie czasu jeszcze przed przerwą itd.

Arsenal schodzi na przerwę bez ani jednej żóltej kartki…

Podsumowanie

martyniuk.jpg__655x0_q85_crop_subsampling-2_width-655

Ale to sie nie da oglądać.
NU niech sie kładą teraz co chwila, parę fikcyjnych kontuzji i cyk.

Dość często stosowany cytat z “Potopu” ,jakim to obdarzył Kmicic Wołodyjowskiego w czasie słynnego pojedynku, jest czasami przez niektórych błędnie stosowany. Otóż “wstyd” jest po stronie wypowiadającego te słowa, w tym przypadku Kmicica który zdaję sobie sprawę jak dobrym szermierzem jest Wołodyjowski i jak go zwyczajnie błaźni w tym pojedynku. Nie odwrotnie.
Tak tylko dla przypomnienia.

17 polubień

Mecz brzydki, ale najważniejsze, że londyńskie buraki tracą punkty w trzecim ligowym meczu z rzędu. To cieszy. Wylot po za top4 realny w tym sezonie. Mam nadzieję, że Chelsea również ustawi tych skurwieli do pionu.

6 polubień

Newcastle dzisiaj ‘robiło Arsenal’, sporo przerw w grze, gry na czas. Arteta powinien to docenić :wink:

12 polubień

Aż wstyd żeśmy z Arsenalem nie wygrali…

Graliśmy na bardzo ujowyn stadionie, gdzie ciężko się gra każdemu. Remis uważam za dobry wynik. Newcastle dzisiaj po prostu zrobiło swoje na swoim stadionie, na wyjeździe pewnie by dostali bęcki.

2 polubienia

“Kończ waść, wstydu oszczędź” to jest cytat z Potopu

E: Whatever nie chce mi się kłócić o taką pierdołe

1 polubienie

Przecież to napisał :person_shrugging:

Roan potwierdził :stuck_out_tongue:

#znaki

Arsenal wreszcie łapią kontuzję nie to co w poprzednich latach i już nie jest tak kolorowo.

1 polubienie

A Liverpool przegrywa z Brighton zamiast wykorzystać szansę…a nie czekaj my nigdy nie wykorzystujemy szansy podanej na talerzu.

My naprawdę mamy gdzieś ten gen przegrywów…

EDIT: ojesu jaka odmiana po napisaniu tego posta, niemniej temat aktualny i wraca

Nie wykorzystać potknięcia Arsenalu i ew. City, które już dostaje 2:0 … Coś mi to przypomina.

1 polubienie

Teraz zauważyłem że Forest jest 3 w tabeli i przed Arsenalem, co tu się odje*ało? XD
image

3 polubienia

CO JEST Nottingham Forest jest na 3 miejscu wow jestem pod wrażeniem

4 polubienia

fenomenalny weekend zwycięstwo ,przegrane arsenalu i city no piękniej nie mogłoby być .albo jednak mogloby by gdyby nie kontuzja konate.

5 polubień

City i Arsenal w dupę, a Liverpool rządzi! Piękna sobota.

1 polubienie