Premier League 2024/2025

Ku…a jest Grande , trzeba kielicha walnąć

Ale sytuacja się odwróciła. To musi być sezon, w którym City można pokonać.

1 polubienie

Dawać po tego Balebe zimą i Mistrzostwo nasze.

1 polubienie

Świetnie się czytało o tym, jakie to Brighton słabe, gdy z nami gryźli trawę. Pojedyncze osoby zauważyły, że to City tak pozwala grać, tak jak i z nami, gdzie najczęściej gramy w drugiej połowie dużo lepiej, więc “szaleli” w pierwszej.

Baleba gamechanger, Pedro to mocny Firmino vibe, nawet tak samo Brazylijczyk, a do tego gość we wrześniu skończył dopiero 23 lata… tylko czy Slot kogoś o takim profilu potrzebuje? Nie wiem, ale Baleba obok Gravenbercha leżałby genialnie i z Maccą przed nimi jako ‘wyjściowa’ XI, Szobo, Jones, Elliot na ławce.

1 polubienie

Lać pierd… ch oszustów!
Wszystko co pochodzi z tej mieściny Manchester to zło i wielkie gówno :rage:
Dowieźć to Mewy :blush:

ja pisałem czemu nie wzielismy Baleby zamiast Endo zaraz po transferze tego drugiego- cena podobna.

taa

1 polubienie

niestety nie dla każdego jest wygrywanie z brighton (niektórzy 2 razy z rzedu)

1 polubienie

Trzecia połowa się zaczyna))) 9 minut …pierd…ny siędzia , max 5 minut

1 polubienie

Żeby mu jastrząb dzieci porwał

Przez kilka minut naprawiali sędziemu krótkofalówkę

I pięknie Brighton :blush:
Teraz wykorzystajmy to i wygrajmy nasze spotkanie :red_circle::muscle:

Wychodzi brak DMa. Rodri to był absolutnie KLUCZOWY piłkarz w talii Pepa. Kovacić nie zastąpi hiszpana w składzie City. Obawiam się porządnej inwestycji na tym polu w styczniu. Oby nie był to Martin bo będzie to mocno irytujące.

4 polubienia

Niestety tylko Liverpool może powstrzymać Arsenal przed mistrzostwem.

1 polubienie

Ale się fajnie zestarzały te komentarze XD

2 polubienia

Dobrze się układa kolejny weekend. Dzisiaj pokazać kto jest najlepszy i pokonać Aston, a jutro Chelsea urywa punkty Arsenalowi.

Martin nie chcial przyjsc do nas, gdzie byłby kluczową postacią, bo chcial bys w San Sebastian, a pojdzie do City, gdzie za pół roku będzie grzać ławę? cos mi średnio to pasuje. Chyba, że jednak to o kasę chodziło i za większą pójdzie.

Guardiola się skończył. Odszedł Klopp i Guardiola się skończył. Arteta z wydatkami na poziomie PSG to żadna motywacja i żaden przeciwnik, to zwykły leszcz.

1 polubienie

Brawo Mewy :clap:

Zaskakująco dobra druga połowa. Jest szansa odskoczyć na 5 punktów.

1 polubienie

Ale wiesz że piszesz o 6 zespole ligi :wink:

oby zawsze sie tak starzały, jesli mają być takie rezultaty