Ku…a jest Grande , trzeba kielicha walnąć
Ale sytuacja się odwróciła. To musi być sezon, w którym City można pokonać.
Dawać po tego Balebe zimą i Mistrzostwo nasze.
Świetnie się czytało o tym, jakie to Brighton słabe, gdy z nami gryźli trawę. Pojedyncze osoby zauważyły, że to City tak pozwala grać, tak jak i z nami, gdzie najczęściej gramy w drugiej połowie dużo lepiej, więc “szaleli” w pierwszej.
Baleba gamechanger, Pedro to mocny Firmino vibe, nawet tak samo Brazylijczyk, a do tego gość we wrześniu skończył dopiero 23 lata… tylko czy Slot kogoś o takim profilu potrzebuje? Nie wiem, ale Baleba obok Gravenbercha leżałby genialnie i z Maccą przed nimi jako ‘wyjściowa’ XI, Szobo, Jones, Elliot na ławce.
Lać pierd… ch oszustów!
Wszystko co pochodzi z tej mieściny Manchester to zło i wielkie gówno ![]()
Dowieźć to Mewy ![]()
ja pisałem czemu nie wzielismy Baleby zamiast Endo zaraz po transferze tego drugiego- cena podobna.
taa
niestety nie dla każdego jest wygrywanie z brighton (niektórzy 2 razy z rzedu)
Trzecia połowa się zaczyna))) 9 minut …pierd…ny siędzia , max 5 minut
Żeby mu jastrząb dzieci porwał
Przez kilka minut naprawiali sędziemu krótkofalówkę
I pięknie Brighton ![]()
Teraz wykorzystajmy to i wygrajmy nasze spotkanie ![]()
![]()
Wychodzi brak DMa. Rodri to był absolutnie KLUCZOWY piłkarz w talii Pepa. Kovacić nie zastąpi hiszpana w składzie City. Obawiam się porządnej inwestycji na tym polu w styczniu. Oby nie był to Martin bo będzie to mocno irytujące.
Niestety tylko Liverpool może powstrzymać Arsenal przed mistrzostwem.
Ale się fajnie zestarzały te komentarze XD
Dobrze się układa kolejny weekend. Dzisiaj pokazać kto jest najlepszy i pokonać Aston, a jutro Chelsea urywa punkty Arsenalowi.
Martin nie chcial przyjsc do nas, gdzie byłby kluczową postacią, bo chcial bys w San Sebastian, a pojdzie do City, gdzie za pół roku będzie grzać ławę? cos mi średnio to pasuje. Chyba, że jednak to o kasę chodziło i za większą pójdzie.
Guardiola się skończył. Odszedł Klopp i Guardiola się skończył. Arteta z wydatkami na poziomie PSG to żadna motywacja i żaden przeciwnik, to zwykły leszcz.
Brawo Mewy ![]()
Zaskakująco dobra druga połowa. Jest szansa odskoczyć na 5 punktów.
Ale wiesz że piszesz o 6 zespole ligi ![]()
oby zawsze sie tak starzały, jesli mają być takie rezultaty