Premier League 2024/2025

Jeszcze jedno pytanie - dlaczego skurwiel z gwizdkiem doliczył 9 minut? Znowu smarowanie od szejków?

1 polubienie

Na koniec sezonu jak City zgarnie znowu mistrza to co będziesz mówił ?:smiley: Dajcie spokój, to że mają kryzys to każdemu się może wydarzyć, ale Guardiola to najlepszy trener na świecie, równie dobrze i my wpadniemy w kryzys (odpukać) i City nas połknie. Krok po kroku, cegiełka do cegiełki i efekt będzie w maju, nie ma co patrzeć na innych tylko robić swoje.

5 polubień

Weszli panowie pilkarze Baleba i Joao Pedro i zaczęła się gra. Już nie moglem patrzeć na tego Welbecka. Co do City, to brak Rodriego to jedno, ale brak Rubena Diasa to równie powazne osłabienie. On szefuje całej obronie, dzisiaj mieli ogromne problemy, wlasnie wygladali tak na Simpson Pussy. Teraz wykorzystać, uderzyć i odskoczyć.

1 polubienie

Ciekawe czy muły spadną po tej kolejce jeszcze niżej. Walka o pozycję 13 z Lisami

Myślę, że patrząc, jak Arsenal potrafi dowozić tytuły w ostatnich 20 latach, to prędzej bałbym sie Chelsea, Brighton, czy Forest w przypadku słabszego sezonu City :stuck_out_tongue_winking_eye:

Niech lecą prosto do Championship.

Masz już wyżej napisane, zmiany zawodników ale przede wszystkim wymiana sprzętu arbitrowi, mikrofonu itp., myślę, że akurat 9 minut słuszne.

1 polubienie

Będę twierdził to samo albo przyznam się do błędu, w przeciwieństwie do Ciebie, gdzie na przykładzie Tsimikasa pokazałeś jaką chorągiewką jesteś
Poza tym nigdzie nie napisałem, że City mistrza nie zdobędzie, naucz się czytać ze zrozumieniem

Nie spinaj się tak w każdym poście do mnie, bo zaraz chłopie przez te forum się nerwicy nabawisz :smiley: Wyluzuj chłopie trochę, bo tyle jadu w każdym poście jeszcze u nikogo nie widziałem :slight_smile: Twierdź sobie co tam chcesz, do końca roku jednak wydaje mi się że zrobisz tu jeszcze kilka kont i będziesz siał tą swoją niechęć do wszystkiego - no ale zawsze musi być jakaś hiena na forum co tylko każdemu zawadza. TSIMIKAS TOP!! :rofl:

To Ty się prujesz co chwilę i odpowiadasz praktycznie na każdy mój wpis, nieźle masz nawalone w bani że teraz chcesz odwrócić sytuację. Muszę poszukać jakiejś opcji na forum żeby cie zablokować, bo moje posty przyciągają Cie dosłownie jak gówno muchę a niepotrzebne mi czytać te twoje wysrywy

Bardzo proszę - blokuj i najlepiej się już nie wypowiadaj - jednego idiotę mniej :v

A tak żeby nie spamować kłótni z jakimś bez mózgiem, no to jeżeli chcemy marzyć o jakimkolwiek mistrzostwie, to musimy to dzisiaj wykorzystać, bo City może mieć tylko jeden słabszy okres w sezonie i kto wie może to być teraz, i musimy chociaż spróbować odjechać im na kilka punktów.

ESTEVAO, którego kupiła Chelsea jest przekotem. Szkoda że po niego nie poszliśmy 18 bramek i 11 asyst w lidze barazylijskiej.

17 lat… Prawy skrzydłowy

Nie ma co ryzykować z jakimiś tam Estevao, lepiej kupić sprawdzonego i znanego Chiese, ktoś przecież musi leżeć w tych szpitalnych łóżkach

Chiesa jest przynajmniej mistrzem Europy, a ten Estavao? Jakiś bezimienny gnojek strzelających w słabej brazylijskiej.

Takie transfery to sobie może robić Chelsea, a nie Liverpool. Przeraża mnie o jakich transferach marzycie.

Może powinniśmy zatrzymać Matipa, Keite, Thiago każdy z nich miał parę mistrzostw na koncie…
Chiesa był mistrzem Europy, gdyż ostatnie Euro wygrali Hiszpanie btw

@Kratos
Panowie wyżej też byli klasowymi grajkami, jednak ich świetność minęła . Chiesa niestety wydaje się podobnym przypadkiem

Chodzi mi o jakość piłkarską. Byle dupek mistrzem nie zostanie. To podważanie klasy sportowej Fede jest obrzydliwe.

Co tu niby jest obrzydliwego? Kupiliśmy zawodnika, który jest permanentnie kontuzjowany i dobrze było o tym wiadomo nim doszło do tego transferu.

Obrzydliwie zmarnowane 12 mln funtów + niemała tygodniówka przez 4 lata.

Mistrzem świata jest na przykład Kevin Großkreutz :rofl:
Chiesa to skandaliczny, kompletnie niepotrzebny transfer i tyle!
Przestań go forsować bo zaczynasz się trochę ośmieszać.

Jest listopad jeśli do stycznia nic pokaże na boisku tylko w gabinetach medycznych to przyznam rację, że transfer był zbędny i zrobiony, żeby kibice nie gadali że brak transferów

Se puściłem i… oby taki filmik pojawił się po tym sezonie :red_circle::muscle::trophy::smiley:

1 polubienie