Premier League 2024/2025

Teraz trzeba im odskoczyć na 8 punktów w bezpośrednim meczu, zanim łysy sklonuje Rodriego.

Na marginesie, City przeżywa podobny kryzys co my kilka lat temu. Starzejąca się pomoc i brak odpowiednich następców. Gdy Fabinho zaczął kopać się po czole, a Milner, Henderson i Wijnaldum mieli już razem 100 lat, to przestało być wesoło.

3 polubienia

Kupowanie dużych talentów za parę/naście mln, gdzie wystarczy by jeden się trafił, by zwrócić nakład, a przy dobrych wiatrach i paru wypożyczeniach jak Chelsea, można tych słabszych nawet sprzedać za podobne/większe pieniądze niż się za nich dało?

Nikt jakości piłkarskiej raczej nie podważa, a dostępność do gry.

Trzeba budować przewagę, bo w styczniu na pewno ściągną kogoś na 6. Oni są znani, że nawet najsłabsza jesień to coś, co można odrobić mając genialną wiosnę. Miejmy nadzieję, że my w styczniu też postaramy się podziałać, bo na pewno cele są, tylko pytanie o dostępność.

1 polubienie

Dokładnie. I pomyśleć, że są ludzie, którzy uważają, że wtedy był idealny czas na odejście Kloppa, a nie dopiero po tym jak przebudował i zostawił silny sklad :wink:

6 polubień

Arteta to od dzisiaj jest Artetanyahu.

Ale czemu? Coś odwalił ?

Nie musiał.
To jest nocna zmora Kolegi Josifa :rofl:

1 polubienie

Mocno kibicuje Ipswich w tym sezonie, ale tego się nie spodziewałem :grin:

Czyżby pierwsze zwycięstwo od 22 lat w najwyższej klasie rozgrywkowej miało być na tak trudnym terenie? Trzymam kciuki, że tym razem tego nie wypuszczą.

1 polubienie

Admin, lub ktoś z redakcji, poprosze o kontakt

Nkuku jakaś kontuzja ?
To jest niepojęte żeby wydać tyle kasy i grać tym łamagą Jaksonem w przodzie.

6 bramek i 3 asysty w 10 meczach niezły wynik jak na łamage

1 polubienie

Tylko staty go jako tako bronią, chociaż na minuty zagrane to po prostu normalne statystyki.

Chłop w tym meczu ile możliwych kontr zmarnował to głowa mała.

Nie oglądałem wszystkich meczów i być może akurat padło, że w tym meczu gra tak słabo.

havertz ucisza po golu ze spalonego, ależ przykro

2 polubienia

Uciszanie kibiców ex klubu to chamstwo. Lekcja pokory dla śmietnika

24 polubienia

Viaplay już tak oszczędza, że nie mają kasy na ekspertów w przerwie hitowego meczu?

Nie bez powodu się wycofują :smiley:

Jeszcze ten tragiczny tłumacz. Trzeba wyciszać

1 polubienie

Dokładnie. Havertz pasuje do Arsenalu. Zwykły odpad z Chelsea.

1 polubienie

nie wiem ile razy to jeszcze napisze, ale obrzydliwi są. nie mogę słuchać jak komentatorzy mówią na to sztuczki zamiast buractwo

Buraki z Londynu dziś stracą punkty. Tak czuje.

Akurat zdążyłem puścić na gola Chelsea po 2.5 i cyk brameczka, to teraz drugą i Kanonierzy do nory xD już pewnie zdążyli tam u siebie gadać że Martinelli kot bo strzelił gola, ale dobrze dobrze niech go trzymają dłużej w składzie, parodyste.

U nas już by dawno grzał ławę za Slota.