Premier League 2024/2025

Cóz za przypadek że Saka akurat kontuzja przed reprą.

1 polubienie

Saka i Rice odpoczywają, Arteta pewnie macza w tym palce żeby ich oszczędzić na mecze Reprezentacji.

1 polubienie

Dlaczego Odegaard teraz bez kartki ?

a on kiedys dostaje?

1 polubienie

Bo kartki daje się piłkarzom a Odegaard to koszykarz

13 polubień

Te gwiazdy Arsenalu mają specjalne traktowanie nic nowego.

najlepszy możliwy wynik dla nas, chociaż Arsenal może bardziej żałować swoich szans.

Arsenal wraca na swoje ulubione miejsce :joy:

1 polubienie

Patrząc na tabelę to przy transferze w zimie defensywnego pomocnika i lewego obrońcy bierzemy bez problemu mistrzostwo (nikogo nie kupimy, ani nie przedłużymy żadnego kontraktu).

1 polubienie

Podaj liczby lotto jasnowidzu.

Mi się zdawało że był tam spalony przed podaniem do trossarda, ale przyjzalemm się w 100 proc

Piekna kolejka. My z AV wygralismy, City w dupe, a Arsenal remis.

16 polubień

Zdominowali rywali? Ja chyba inny mecz oglądałem :joy: Trochę te wypowiedzi zaczynają przypominać pewnego Holendra, którego nie ma już w Premier League.

9 polubień

Elegancko zwalniają go na koniec sezonu za brak rezultatów już 5 rok i w jego miejsce wskakuję Ten Hag.

7 polubień

Jeśli City dostanie jakieś ujemne punkty za swoje przekręty, to naprawdę mamy autostradę do mistrzostwa w tym sezonie

$ity jeśli dostanie jakieś punkty ujemnne to dopiero w momencie kiedy już będzie wiadomo że bez tego też już nie wygrają mistrzostwa.

16 polubień

Czyli między słowami Artety:
“Nie wygląda to dobrze. Oczywiście dla reprezentacji Anglii, a nie dla mnie, bo zarówno Saka jak i Rice będą dostępni na następny mecz ligowy po cudownym ozdrowieniu zaraz po zakończeniu zgrupowania.”

8 polubień

Myślę, że są duże szanse, że Arteta poleci po sezonie. Realnie są w stanie zająć 5 albo 6 miejsce w tym sezonie i może to być mało dla włodarzy. Kibice też są bardzo niezadowoleni. 5 sezon i tylko Puchar Anglii.

Wątpię dopiero co we wrześniu podpisał nowy konrakt do 2027. Dla mnie Arteta niech siedzi tam jak najdłużej, może i zrobili solidny postęp w ciągu oststnich 2-3 lat, ale po za Pucharem Anglii nic nie wygrali i niech tak zostanie jak najdłużej.

2 polubienia

No fajnie, juz może rezerwujmy jakiś wyjazd na paradę w maju? :star_struck:

Nic się ludzie nie uczą…

8 polubień