Wirtz u Pepa miałby już 15 asyst.
Tak by było, nie kłamie.
SlotOUT.
Wirtz u Pepa miałby już 15 asyst.
Tak by było, nie kłamie.
SlotOUT.
Ty chwalisz, za nic Elliotta XD
No nie jest. W Blackburn świetnie grał. od Liverpoolu odbija się od AV też XD.
Podbijam stawkę do 2137 asyst/goli w sezonie.
Nie chwalę, bo nie ma za co ostatnio, po prostu podkreślam, że nie jest złym zawodnikiem, jak niektórzy tu twierdzą
Co? Elliott? Serio gościu, ja wiem, że Ciebie często odleja, ale Elliott rusza się jakby miał na plecach wagon z węglem i swój najlepszy sezon w życiu zagrał w Blackburn xd. AV właśnie go weryfikuje, ten typo jest zawodnikiem na jakieś Brentford, Fulham czy inne West Hamy. Przeciętniak do bólu bez progresji od 6 lat.
ElLioTt jeST oFiaRą SysteMu!
To niech zrobi aktualizację, bo gra jak by miał wgrany Windows 98 i jedynie co mu płynnie chodziło to pasjans.
Wszystko przez PSR i Monchiego.
Wszystko przez Slota.
I jeszcze ego Emeriego.
Swoja droga to Dyche nawet punktuje.
W ogóle mi się tu odklejke z Elliottem przykleja, a tu są ludzie którzy liczą asysty widmo Wirtza, czy uważają, że on za szybko myśli stąd się nie może dogadać z innymi.
Ja sobie zdaję sprawę, że Harvey jest teraz w złym momencie kariery i różnie się ona może potoczyć,
Ale takie jak tu ma miejsce dodawanie Wirtzowi, to mi do tego poziomu daleko. Jakby Wirtz gral w połowie tak dobrze, jak tu się sadzi to byśmy w znacznie lepszym miejscu byli.
Za to Cherki kolejna bramka
No Cherki na ten moment klasa, jak nie dwie, wyżej niż Wirtz.
Jak patrzę na to City to tylko Cherki i Haaland coś prezentują na poziomie. Reszta jest mega przeciętna. Dlatego niezła beka, że oni są na pierwszym miejscu w tabeli. Ale z drugiej strony nie ma co się dziwić jak ich rywalem są nieudaczniki z Arsenalu.
Dziś będzie zmiana lidera. Czuję, że Arsenalowi puszczą dziś zwieracze.
Nieważne, Wirtz ma wyżej sufit a Cherki za rok będzie gruby. Opinie specjalistów, co to meczy nie oglądają na flashscore a w tv wykorzystując swoją niezwykłą wiedzę ANALityczną.
Marszczycie się do tego Cherkiego zamiast wpierać naszych. Może załóżcie mu oddzielny temat…
Ty za to widzę jesteś wielkim specjalistą czuć mocno, właśnie bardzo wnikliwą analizę
Jeśli to nie jest Twój kolejny troll, to gratuluję debilizmu, bo w tym sezonie w City wielu zawodników gra na bardzo wysokim poziomie, jak choćby Foden, Nico, czy ich stoperzy.
To jest mój kolejny troll. Możesz już iść dokończyć sałatkę śledziową z wigilii.
Ty i może jesteś przeciętnym trollem, ale za to jak wybitnym bezbekiem.