Premier League 2025/2026

Wirtz u Pepa miałby już 15 asyst.

Tak by było, nie kłamie.

SlotOUT.

Ty chwalisz, za nic Elliotta XD

No nie jest. W Blackburn świetnie grał. od Liverpoolu odbija się od AV też XD.

Podbijam stawkę do 2137 asyst/goli w sezonie.

7 polubień

Nie chwalę, bo nie ma za co ostatnio, po prostu podkreślam, że nie jest złym zawodnikiem, jak niektórzy tu twierdzą

Elliott to już chyba by miał z 200 asyst u Pepa.

Klopp, Slot, Emery OUT.

@Ziaja papieskie liczby.

Co? Elliott? Serio gościu, ja wiem, że Ciebie często odleja, ale Elliott rusza się jakby miał na plecach wagon z węglem i swój najlepszy sezon w życiu zagrał w Blackburn xd. AV właśnie go weryfikuje, ten typo jest zawodnikiem na jakieś Brentford, Fulham czy inne West Hamy. Przeciętniak do bólu bez progresji od 6 lat.

6 polubień

ElLioTt jeST oFiaRą SysteMu!

7 polubień

To niech zrobi aktualizację, bo gra jak by miał wgrany Windows 98 i jedynie co mu płynnie chodziło to pasjans.

Wszystko przez PSR i Monchiego.

2 polubienia

Wszystko przez Slota.

1 polubienie

I jeszcze ego Emeriego.
Swoja droga to Dyche nawet punktuje.

W ogóle mi się tu odklejke z Elliottem przykleja, a tu są ludzie którzy liczą asysty widmo Wirtza, czy uważają, że on za szybko myśli stąd się nie może dogadać z innymi.
Ja sobie zdaję sprawę, że Harvey jest teraz w złym momencie kariery i różnie się ona może potoczyć,
Ale takie jak tu ma miejsce dodawanie Wirtzowi, to mi do tego poziomu daleko. Jakby Wirtz gral w połowie tak dobrze, jak tu się sadzi to byśmy w znacznie lepszym miejscu byli.
Za to Cherki kolejna bramka

1 polubienie

No Cherki na ten moment klasa, jak nie dwie, wyżej niż Wirtz.

Jak patrzę na to City to tylko Cherki i Haaland coś prezentują na poziomie. Reszta jest mega przeciętna. Dlatego niezła beka, że oni są na pierwszym miejscu w tabeli. Ale z drugiej strony nie ma co się dziwić jak ich rywalem są nieudaczniki z Arsenalu.

2 polubienia

Dziś będzie zmiana lidera. Czuję, że Arsenalowi puszczą dziś zwieracze.

1 polubienie

Nieważne, Wirtz ma wyżej sufit a Cherki za rok będzie gruby. Opinie specjalistów, co to meczy nie oglądają na flashscore a w tv wykorzystując swoją niezwykłą wiedzę ANALityczną.

Marszczycie się do tego Cherkiego zamiast wpierać naszych. Może załóżcie mu oddzielny temat…

4 polubienia

Ty za to widzę jesteś wielkim specjalistą czuć mocno, właśnie bardzo wnikliwą analizę

Jeśli to nie jest Twój kolejny troll, to gratuluję debilizmu, bo w tym sezonie w City wielu zawodników gra na bardzo wysokim poziomie, jak choćby Foden, Nico, czy ich stoperzy.

To jest mój kolejny troll. Możesz już iść dokończyć sałatkę śledziową z wigilii.

4 polubienia

Ty i może jesteś przeciętnym trollem, ale za to jak wybitnym bezbekiem.