Premier League 2025/2026

Tak. To patrz tera…

Co mówi Japończyk jak widzi okno?

Toshiba

11 polubień

Brakuje nam chłodnej głowy pod bramka przeciwnika,strzały na siłę

oho kolega bez hejtu na Wirtza nie potrafi chyba wytrzymać

1 polubienie

Dokładnie tak. Ogólnie ma całkiem dobrze ułożoną stopę i jest dobry do gry kombinacyjnej ale po tej przetrąconej kostce jego dynamika poszła uprawiać ordynarną miłość

Tak jak już pisałem, jesteś ważną częścią forum i wgl a twoje pojedynki z Kajojajo czyta się z pasją i zainteresowaniem ale jeśli tak jedziesz po Wirtzie jednocześnie rozdzierając szaty w obronie Elliotta no to nie znasz się na piłce. Lubisz, oglądasz, wspierasz naszych ale się kurde nie znasz.
Ja naprawdę będę się cieszył jeśli Elliott wróci i dorobi się poziomu Jonesa czyli ważnego rezerwowego ale się na to nie zanosi bo chłop fizycznie wygląda kiepsko. Nie wiem jakie mu struktury poszły w tej kostce po kontuzji czy może nie zrobił się zbyt tęgi ale ten jego bieg “w miejscu” jest jego największym problemem

1 polubienie

Nie rozróżniasz tego, że ja jeżdżę bardziej po hypie , niż samym zawodniku.
Widzę, że Flo ma umiejętności, ale widzę też, że nie pokazuje wcale wielkiej gry. Brakuje mu zdecydowania i przebojowości, im bliżej pola karnego przeciwnika tym trudniej mu podjąć decyzję.

Ale to Bou mocne jest. Bierzemy już tego Iraole, czy czekamy aż spadną ?

Arsenal’s last 6 goals:

Sam Johnstone (OG)
Yerson Mosquera (OG)
Viktor Gyokeres (Pen)
Maxence Lacroix (OG)
Martin Odegaard (Defensive mistake)
Georginio Rutter (OG)

Niesamowite, jak Arsenal się ślizga.

3 polubienia

Najważniejszy jest końcowy wynik. City też nie robi jakiś imponujących wyników jak niegdyś.

1 polubienie

Przyjdzie wiosna i zaczną masowo tracić punkty. Jak to Arsenal… w tym sezonie City będzie mistrzem

1 polubienie

Z czego widzę Wolves oddali z nimi 2 strzały, z nami 8
Brighton 6 strzałów, z nami 8.
Bronią znacznie lepiej od nas, a i bramek więcej zdobywają. Nawet jak złapią czkawkę to co najwyżej City ich złapie, czy może AV jak nadal tak będą lecieć, a nie my.

1 polubienie

U nas bliżej porażek jest niż kolejnych wygranych. My ślizgamy się jeszcze bardziej.

3 polubienia

a Arsenal 2 celne strzały, a druga sprawa to z nami oddali 9

Za to Wolves niby 0 celnych, a Arsenal jeszcze 11 niecelnych. Nie wiem sprawdzałem na LiveScore, a 1 niby zablokowany, więc to taki strzał/niestrzal :joy: po co ta licytacja?

Nie ma co się licytować bo Arsenal to stracił 11 goli w PL i mają najwięcej czystych kont, a my 26 straconych goli. To jest przepaść.

sam zacząłes to myslalem, że chcesz kontynuować.

bo oni grają na 7-8 defensywnych zawodników i cięzko im strzelic, a my juz 12 bramek po stałych fragmentach stracilismy, bo tragicznie bronimy, do tego tragicznie atakujemy :smiley:

Co to za wymówki?

Mają mniej straconych bramek.
Mają więcej strzelonych bramek.

Kropka. Wielce slotboje bronią go, że teraz punktuje i nie możemy patrzeć na przebieg meczu i styl, bo to.. przecież.. przyjdzie z czasem :joy: ale na fakt, że Arsenal nas gniecie w niemal każdej statystyce, to już nie można wspomnieć.

1 polubienie

gdzies to napsiałem? że nie mozna wspomniec? o czym ty piszesz?

Wypomniałeś im granie na 7-8 DM, co im jakoś nie przeszkadza w strzelaniu bramek więcej od Nas.

a ile z tego to samobóje a ile to SFG? Nie chcialbym takiej gry u nas( Juz za Beniteza tak gralismy. ), tak jak nie akceptuje tego dziadostwa, które gramy w tym sezonie.

1 polubienie

Jednak tutaj sporo osób to, co obecnie gramy akceptuje, byle punktować, często argumentując że i tak nie ma na kogo wymienić bajeranta.

Co do Arsenalu, znowu im się powaliło w główkach gdy byli na prowadzeniu, bo powiem że do tego listopada to nie grali tak źle, ale weszły kontuzje (jak co roku u nich, więc to nie jest kwestia pecha), kombinowanie Artety, no i wypadl gracz nr1 Gabriel, który im robił robotę przy tych rożnych i w obronie, dlatego też liczę że Pepiki ich pogonią, a my w przyszłym sezonie znowu pod nowym trenerem zdobędziemy mistrza, a Pepik odejdzie i będzie im 2x trudniej to wszystko na Etihad ułożyć bez niego #scenariuszidealny

1 polubienie