Premier League 2025/2026

Najśmieszniejsze, że Elliott do żadnego z tych pucharów jakoś się nie dołożył grą.

Nie licząc oczywiście u21.

3 polubienia

Tylko jaki on tu udział miał.. U21 nie liczę, bo to fajny dodatek, ale mnogo wyróżniających się graczy na tych turniejach U21/U18 itd potem przepada i gra do końca kariery po średniakach czy nawet na 2/3 poziomie rozgrywek w swoim kraju.

Sorry, ale on nigdy nie był specjalnie dynamiczny. Nie stracił szybkości bo został kontuzjowany, tylko był kontuzjowany bo zabrał się za coś w czym nie był zbyt dobry, czyli bieg z piłką. Przypomnij sobie sytuację, albo użyj youtube jeżeli nie pamiętasz. Z ciekawości sprawdziłem wyniki za sezon 24/25, znajduje się w trzeciej, ostatniej dziesiątce w drużynie, 0,3 km/h szybszy niż Wataru Endo. Oczywiście można by teraz forsować teorię, że wcześniej był szybszy, tyle że to nieprawda.

Harry Wilson do 22 roku Xd też nic nie znaczył.

Myślę że eliott paradoksalnie lepiej się zapowiadał a mniej osiągnie. Tzn klopp trzymał go jako solidnego zmiennika licząc że się rozwinie co nie miało miejsca. Moja opinia jest taka że w najbliższych latach będzie jego zjazd w dół i nie utrzyma się na co raz bardziej wymagającym poziomie premier league. Co by nie mówić o Wilson jest to naprawdę solidny skrzydłowy ligi.

@stavrogin mogę tylko przeprosić. Pośpiech powoduje że moje T9 wariuje.

3 polubienia

Zupełnie no offence jak coś. Jakiej klawiatury używasz, bo domyślam się że piszesz ze smartfona? Bardzo ciekawe słowa nieraz Ci wychodzą XD

1 polubienie

Dino mu zrobili XD to sodówa odwala

Chłop co opierdala z budżetu klubowego w każde okienko po 200 mln funtów będzie szukał wzmocnień w zimę, bo mu nie starcza lewych środkowych obrońców. No całkowity nieudacznik.

7 polubień

Czekaj, a to nagle się okazuje, że Arsenal nie ma kompletnej kadry? Przecież to nie tylko kibice Arsenalu się napiniali, ale nawet tu na forum byłby glosy, że Arsenal ma kompletna, szeroką i mocarną kadrę.

1 polubienie

Jak mogą mieć kompletną kadrę jak mają gościa, który po 8 latach nadal nie wie jakim stylem chce grać. Jeden sezon symulują kontuzję, w innym grają głównie skrzydłami, w trzecim blokują bramkarzy w pięciu i grają na SFG. Arteta nie może wyrobić swojego stylu gry. Poza tym klasy to ten człowiek nie ma żadnej. Ciekawe co by tu ludzie pisali jakby Klopp przez tyle lat co on nie wygrał niczego. A tam kibice cały czas mówią o jakimś procesie. HEHE

4 polubienia

Jak na Londyńskie Stoke City to mają dość kompletne, ale może nie wiedzą, że Rory Delap nie gra już w piłkę.

Arsenal za skarpety w walce o trofea są jak jądra podczas stosunku, niby biorą udział, ale nie wchodzą i nie dochodzą. Dlatego mam nadzieje że City ich walnie, bo nie ma tak obrzydliwego klubu, fanbazy i trenera jak za Arsenalu.

9 polubień

Ludzie on tak tylko gada. Dlaczego? Żeby każdy gracz był pod prądem bo w piłce trzeba na każdym kroku udowadniać swoje umiejętności patrz Mo salah.

On lubi takie gierki przed meczem z nami puszczał YNWA z głośników na treningu.

To był hit. Do teraz jak raz na jakiś czas mi się wyświetli to na instagramie to leje ze śmiechu

Później dostali chyba 4:1/5:0 już nie pamiętam :joy:

4 polubienia

Dostali 4:0 a najlepszą akcja było jak skakał do Jurgena XD

żałosny człowiek

11 polubień

Tez go nie lubię. Panoszy się jak Mourinho czy Guardiola a sukcesy jak Sean Dyche.

Tyle co tam już pieniędzy wyładowano, a Arne go mocą przyjaźni objechał :wink:

4 polubienia

Tu się nie zgodzę, pamietam jak w jednym z sezonów zaczął być starterem i zaczynał być ważnym ogniwem, nie wiadomo co by było gdyby nie kontuzja. Od tamtego czasu przestał się rozwijać

1 polubienie

ale przepraszam, jakich my grajkow mielismy wtedy w środku?
ale fakt, że szkoda tej kontuzji, bo moze by teraz AV go wziela bez problemu.

1 polubienie

Dzisiaj kolejna kolejka gier w Anglii, chyba obejrzę Arsenal - Aston Villa. A o 20:30 nie zdecydowałem jeszcze co oglądać, Chelsea mnie już trochę męczy.

Ryż dziś nie gra. Mają atut swojego boiska, ale myślę, że to będzie spotkanie gołej dupy z pasem. AV jest w rewelacyjnej formie, a bojs bend Artety ślizga się w kolejnych meczach. 1-3.

A w AV Kamara, nie wiem dla kogo większa strata, bo o ile Rice lepszym zawodnikiem, tak w Arsenalu mnogo DM do zastąpienia na poziomie w odróżnieniu do ekipy z Birmingham.