Premier League 2025/2026

Czyli Arsenal gładko.

1 polubienie

Tak jak @ManiacK napisał większa strata Villi, gdzie nie gra Kamara niż Rice w Arsenalu. W dodatku Gotówka w Aston też pauzuje.

Chelsea to ma jeszcze większy cyrk w obronie niż Liverpool

1 polubienie

Ja myślałem że welbeck ma już 40 lat i nie gra dawno

Watkins, wykończenia ala Nunez.

Zemści się to na AV
Znaki

Saka już powinnien mieć kartkę. Oczywiście upiekło mu się.

Pachnie drukiem dzisiaj ładnym. Jakiś karny z dupy albo czerwo

Villa powinna prowadzić 0:2 a przegrywa 1:0. Sami sobie winni.

Po meczu xd.

Martinez to jest taki pet, jak ktoś o zdrowych zmysłach może go uznawać za klasowego bramkarza. Najgorszy bramkarz lidze.

2 polubienia

Tam nie było spalonego przed roznym? Bo oczywiście z bramkarzem mogę robić co chcą

To było do przewidzenia, że AV w końcu wtopi. Akurat wyjazd na Arsenal był idealnym miejscem na to.

Jak ja nie trawie tej drużyny i tego Artety :enraged_face: oby się zesrali na samym końcu i wolę już aby majster wylądował u Pepa

2 polubienia

Każdy z godnością chcę porażki Arsenalu.

1 polubienie

Ciekawe jak odpowie pojutrze City. Łatwej przeprawy nie mają.

Btw
Znając tą ligę to pewnie teraz AV zrobią jakąś serię bez zwycięstwa xD

Wkurza, że Merino łapie typa wściekle i nie ma drugiej żółtej, w ogóle jest to drużyna, której nie da się lubić. Ale jedno trzeba przyznać, stałe fragmenty za każdym razem sieją spustoszenie.

4 polubienia

Martinez zamiast wypiąstkowac tą piłkę, to on chce łapać jak ma przy sobie Gabriela. xD Villa sama sobie zrobiła w tym meczu pod górkę, jak Watkins na 10 metrze mając przed sobą Raye tylko i nie trafia w bramkę. Powinien zapytać, w który róg chcesz a tu kaszana…

2 polubienia

Stałe fragmenty plus wybitna defensywa.
Ten Arsenal w latach 90 i na początku XXI wieku zdobywałby multum tytułów.

1 polubienie

Arsenal stracił do tej pory 11 goli. Absurd jakiś. Szczególnie, że wypadali im już i Saliba i Gabriel. U nas Konate i VVD grają wszystko.

1 polubienie

Dziś Arsenal bawi się Aston Villą. Doceńcie to.

AV dziś nie istnieje.

1 polubienie