Czyli Arsenal gładko.
Tak jak @ManiacK napisał większa strata Villi, gdzie nie gra Kamara niż Rice w Arsenalu. W dodatku Gotówka w Aston też pauzuje.
Chelsea to ma jeszcze większy cyrk w obronie niż Liverpool
Ja myślałem że welbeck ma już 40 lat i nie gra dawno
Watkins, wykończenia ala Nunez.
Zemści się to na AV
Znaki
Saka już powinnien mieć kartkę. Oczywiście upiekło mu się.
Pachnie drukiem dzisiaj ładnym. Jakiś karny z dupy albo czerwo
Villa powinna prowadzić 0:2 a przegrywa 1:0. Sami sobie winni.
Po meczu xd.
Martinez to jest taki pet, jak ktoś o zdrowych zmysłach może go uznawać za klasowego bramkarza. Najgorszy bramkarz lidze.
Tam nie było spalonego przed roznym? Bo oczywiście z bramkarzem mogę robić co chcą
To było do przewidzenia, że AV w końcu wtopi. Akurat wyjazd na Arsenal był idealnym miejscem na to.
Jak ja nie trawie tej drużyny i tego Artety
oby się zesrali na samym końcu i wolę już aby majster wylądował u Pepa
Każdy z godnością chcę porażki Arsenalu.
Ciekawe jak odpowie pojutrze City. Łatwej przeprawy nie mają.
Btw
Znając tą ligę to pewnie teraz AV zrobią jakąś serię bez zwycięstwa xD
Wkurza, że Merino łapie typa wściekle i nie ma drugiej żółtej, w ogóle jest to drużyna, której nie da się lubić. Ale jedno trzeba przyznać, stałe fragmenty za każdym razem sieją spustoszenie.
Martinez zamiast wypiąstkowac tą piłkę, to on chce łapać jak ma przy sobie Gabriela. xD Villa sama sobie zrobiła w tym meczu pod górkę, jak Watkins na 10 metrze mając przed sobą Raye tylko i nie trafia w bramkę. Powinien zapytać, w który róg chcesz a tu kaszana…
Stałe fragmenty plus wybitna defensywa.
Ten Arsenal w latach 90 i na początku XXI wieku zdobywałby multum tytułów.
Arsenal stracił do tej pory 11 goli. Absurd jakiś. Szczególnie, że wypadali im już i Saliba i Gabriel. U nas Konate i VVD grają wszystko.
Dziś Arsenal bawi się Aston Villą. Doceńcie to.
AV dziś nie istnieje.