Puchar Narodów Afryki 2025

To byla taktyka,ktora miala zaskoczyc przeciwnika a wyszlo …na odwrot :grimacing:

To tak jak Slot wystawił do karnych z PSG Nuneza i Jonesa. Mieszanka niekompetencji i naiwności.

3 polubienia

Najgorsze karne jakie widziałam w życiu. Do dzisiaj mnie boli. Co do pucharu, widziałam drugą połowę meczu Senegal - Egipt, faraonowie nie mieli nic do pogadania. W meczu o 3. miejsce też niestety nie będą faworytami.

Te karne to był dramat :joy: jeszcze Ali „specjalista” od karnych… (oczywiście nie winię go, przecież dzięki niemu w ogóle były te jedenastki)

Trzeba było korzystać z tego, że jeszcze przez chwilę mieliśmy Kellehera i zmienić bramkarza na karne. Serio mówię. Ali jest bogiem (co udowodnił w tym dwumeczu zwlaszcza) ale w tym jednym aspekcie nasz były nr 2 jest od niego lepszy. I to dużo. Oczywiście nikt nie miałby jaj, żeby to zrobić i Ali mógłby strzelić focha, ale w idealnym świecie to powinno się wydarzyć

6 polubień

Salah przestrzelił karnego. Nigeria z 3 miejscem i brązowym medalem.

Tak zwana statystyka z dupy.

Szkoda Mo, jeszcze za 2 lata będzie mieć szansę.

Dzień bez przyje..ania sie do Salaha dniem straconym. Liverpool z Gerardem 0 tytułów PL, Liverpool bez Stevena dwa mistrzostwa. Świadczy to o czymś ? I po ch… takie pierdoły pisać ? Rzygać się chce już od tego.

11 polubień

Chciałabym się zgodzić z przedmówcami, tylko bardziej łagodnie. :sweat_smile: Szkoda Mo, Marmoush też spudłował.

Podać Ci wiadro przyjacielu?

Dawać Senegal :flexed_biceps::blush:
Sadio z :trophy: lepsze niż jakiś Hakimi!

Senegalczycy lepszą drużyną moim zdaniem.
Mieli znakomitą szansę aby objąć prowadzenie.

1 polubienie

Senegal klepie tę piłkę, ale nie widać w tym żadnego planu. Trochę jak Liverpool. Maroko jeszcze bardziej bez planu, liczą jedynie, że za którymś razem złapią Senegal na kontrze.

W ogóle mam wrażenie, że sędziowanie nie jest sprawiedliwe. Sporo momentów bezpodstawnie gwizdane na korzyść Maroko.

Ale drukarstwo :enraged_face: karny z dupy dla Maroko!
A wcześniej nie uznana bramka dla Senegalu :man_facepalming:t2:

1 polubienie

No i Sadio bez pucharu. Wydrukowali.

Senegal schodzi z boiska. Ale jaja!

Co wydrukowali?
Chłop chwyta napastnika za szyję i powala na ziemię, rozumiem że to zgodne z przepisami? :laughing:

2 polubienia

I bardzo dobrze robią Senegalczycy :clap:
OSZUSTWO GRUBYMI NIĆMI SZYTE

1 polubienie

Karny na pewno nie jest wydrukowany, bo Diouf z WHU zachował się jak idiota przewracając Diaza. Fakt, Diaz chętnie z tego skorzystał, ale który obrońca robi coś takiego we własnym polu karnym i to na chwilę przed kończącym gwizdkiem?? Za to gol Senegalu imo powinien być uznany. Hakimi ledwo odepchnięty i padł jak rażony.

Ale granda na boisku piękna, zaraz sędzia zakończy mecz i jeszcze pójdzie walkower dla Maroka.

Mane kończy karierę? Bo któryś raz mówią że to ostatni jego PNA.
Chyba jako jedyny na ochotę na kontynuowanie meczu.

I oto właśnie chodzi, że prawidłowa bramka dla Senegalu nie została uznana a Marokańczyk przyaktorzył totalnie.
Gdyby Maroko miało trochę honoru toby ten karny ekstra nie wykorzystali.

1 polubienie

Czyli Diouf powalił Diaza zgodnie z przepisami? Dobre, nie znałem :wink: