To byla taktyka,ktora miala zaskoczyc przeciwnika a wyszlo …na odwrot ![]()
To tak jak Slot wystawił do karnych z PSG Nuneza i Jonesa. Mieszanka niekompetencji i naiwności.
Najgorsze karne jakie widziałam w życiu. Do dzisiaj mnie boli. Co do pucharu, widziałam drugą połowę meczu Senegal - Egipt, faraonowie nie mieli nic do pogadania. W meczu o 3. miejsce też niestety nie będą faworytami.
Te karne to był dramat
jeszcze Ali „specjalista” od karnych… (oczywiście nie winię go, przecież dzięki niemu w ogóle były te jedenastki)
Trzeba było korzystać z tego, że jeszcze przez chwilę mieliśmy Kellehera i zmienić bramkarza na karne. Serio mówię. Ali jest bogiem (co udowodnił w tym dwumeczu zwlaszcza) ale w tym jednym aspekcie nasz były nr 2 jest od niego lepszy. I to dużo. Oczywiście nikt nie miałby jaj, żeby to zrobić i Ali mógłby strzelić focha, ale w idealnym świecie to powinno się wydarzyć
Tak zwana statystyka z dupy.
Szkoda Mo, jeszcze za 2 lata będzie mieć szansę.
Dzień bez przyje..ania sie do Salaha dniem straconym. Liverpool z Gerardem 0 tytułów PL, Liverpool bez Stevena dwa mistrzostwa. Świadczy to o czymś ? I po ch… takie pierdoły pisać ? Rzygać się chce już od tego.
Chciałabym się zgodzić z przedmówcami, tylko bardziej łagodnie.
Szkoda Mo, Marmoush też spudłował.
Podać Ci wiadro przyjacielu?
Dawać Senegal ![]()
![]()
Sadio z
lepsze niż jakiś Hakimi!
Senegalczycy lepszą drużyną moim zdaniem.
Mieli znakomitą szansę aby objąć prowadzenie.
Senegal klepie tę piłkę, ale nie widać w tym żadnego planu. Trochę jak Liverpool. Maroko jeszcze bardziej bez planu, liczą jedynie, że za którymś razem złapią Senegal na kontrze.
W ogóle mam wrażenie, że sędziowanie nie jest sprawiedliwe. Sporo momentów bezpodstawnie gwizdane na korzyść Maroko.
Ale drukarstwo
karny z dupy dla Maroko!
A wcześniej nie uznana bramka dla Senegalu ![]()
No i Sadio bez pucharu. Wydrukowali.
Senegal schodzi z boiska. Ale jaja!
Co wydrukowali?
Chłop chwyta napastnika za szyję i powala na ziemię, rozumiem że to zgodne z przepisami? ![]()
I bardzo dobrze robią Senegalczycy ![]()
OSZUSTWO GRUBYMI NIĆMI SZYTE
Karny na pewno nie jest wydrukowany, bo Diouf z WHU zachował się jak idiota przewracając Diaza. Fakt, Diaz chętnie z tego skorzystał, ale który obrońca robi coś takiego we własnym polu karnym i to na chwilę przed kończącym gwizdkiem?? Za to gol Senegalu imo powinien być uznany. Hakimi ledwo odepchnięty i padł jak rażony.
Ale granda na boisku piękna, zaraz sędzia zakończy mecz i jeszcze pójdzie walkower dla Maroka.
Mane kończy karierę? Bo któryś raz mówią że to ostatni jego PNA.
Chyba jako jedyny na ochotę na kontynuowanie meczu.
I oto właśnie chodzi, że prawidłowa bramka dla Senegalu nie została uznana a Marokańczyk przyaktorzył totalnie.
Gdyby Maroko miało trochę honoru toby ten karny ekstra nie wykorzystali.
Czyli Diouf powalił Diaza zgodnie z przepisami? Dobre, nie znałem ![]()