Taylor w niedzielę z City, jutro Pawson.
Czy tylko wg mnie ten karny powinien zostać? W jaki sposób oni mogą ocenić siłę ciągnięcia? Mogli go spokojnie w tej dynamice w taki sposób wywrócić, ale wystarczy że wygląda jakby zawodnik dodał trochę od siebie i nie liczy się już to, co obrońcy zrobili? To nie były subtelnie położone ręce na zawodniku.
przy bramce bruno nie powinno być rzutu wolnego pośredniego za zagranie ręką?
Teraz juz chyba nie ma wolnych pośrednich?
Nie wiem jak dla Was ale dla mnie brak karnego dla Evertonu, chyba to na Young’u, (mecz włączyłem akurat w 83 minuccie chwilę przed karnym i wyłączyłem zaraz po jego braku) to jest jakiś nieśmieszny żart. W dobie var manipulacja wynikami ma się nadal jak najlepiej. Pokazanie dupnych powtórek sędziemu zamiast tej z której mógł najlepiej ocenić, a najlepiej to wszystkie jakie mają do dyspozycji żeby sędzia mógł rzetelnie ocenić sytuacje, ale nie. Dwa ujęcia z doopy. Nie rozumie dlaczego nie pokazali tego zza bramki, gdzie ewidentnie widać, że gość jest ciągnięty przez dwóch graczy, a później odepchnięty przez de Ligt’a i ma podstawioną do tego nogę przez Maguire’a. Po prostu nieśmieszny żart jak dla mnie takie manipulacje. I to przy całej mojej sympatii do tych dwóch drużyn której nie mam wcale i są na równi przeze mnie najbardziej “nielubiane” w piłce nożnej.
Odechciewa mi się oglądania piłki przez takie coś. Uefa i fifa będą wymyślać i kombinować co tu zrobić żeby widzów przyciągnąć, a robią wszystko żeby piłkę obrzydzić. Nie wiem, to celowe działanie te kontrowersje żeby się o piłce gadało? Jeśli tak to to mnie akurat nie jara i z tego co widzę u moich znajomych to też nie. Więc fajnie. Niech dalej robią wały i kontrowersje dla kliknięć i się zastanawiają, dlaczego ludzie mają tego dość i dlaczego odchodzą od oglądania piłki albo dlaczego nowe społeczeństwo tym gOOwnem się nie jara.
Mi tak już obrzydzili piłkę, że już meczów nie mam ochoty nawet LFC oglądać.
Brawo panowie decydenci, róbcie tak dalej i zastanawiajcie się czemu ludzie coraz mniej mają ochotę oglądać ten chłam. A kurna kiedyś to na różne meczyki lubiłem popatrzeć w różnych ligach, teraz nawet na włączenie meczu LFC nie mam za bardzo ochoty bo wiem że się jakieś goowno odjebyyye. Jakby nie LFC to bym się już w ogóle piłką nie interesował. I zresztą tak to właśnie dziś wygląda. Sorry za te żale ale już od dawna mi się cisnął taki komentarz przy okazji robienia w uja LFC (tak wiem dziś to LFC nie dotyczy). Męcząca ta piłka obecnie w uj. Już chyba przez ten przesyt meczów chyba człowiek ma tego dość, mimo że czasami ciężko te 3 dni wytrzymać do meczu LFC (taka sprzeczność
).
Pozdrawiam.
Też nie rozumiem decyzji sędziego. Podyktował jedenastkę, po czym na varze przekonał się, że faul był (Young delikatnie ciągnięty za koszulkę), jednak ostatecznie po chwili karnego anulował.
Absurd jak dla mnie.
Serio? nie słyszałem nic o tym
Tam w ogóle jeszcze większy skandal bo na varze sprawdzali nie faul De Ligta tylko Harrego Maguira I stwierdzili ze kontakt byl ale nie było faulu. Nie sprawdzali nic z Holendrem.
Nigdy nie pokazali tego kadru sędziemu.
Niepokazanie tego kąta nazwali human error. Zamiast nazwać tak jak się powinno się nazwać: Manipulacją.
Najlepsza drukarnia w Anglii znajduje się w Stockley Park.
Dobry tam brutalny faul Salaha byl na Hallu w pierwszych minutach xD
Skandaliczny brak żółtej kartki dla Bruno G. A to dopiero 20 minuta.
Bez przesady xD może zaraz za każdy faul będziemy dawać żółtą. Dostał upomnienie, następnym razem będzie żółta
Chłop zapomniał kartek, proste wytłumaczenie. Nie te spodenki ubrał.
Ogólnie nie ogarnia coś mocno ten arbiter.
W życiu nie widziałem gorszego sędziowania. 29 minut tyle błędów…
No i był kolejny faul i brak kartki😄 ten koleś chyba dopiero jak komuś coś złamie to dostanie żółtą. Brak kartki dla Schara ca ciągnięcie Joty to też jakaś komedia…
Co ty masz z tymi sędziami xd to był faul taktyczny na żółtą, zresztą potem kolejny taktyczny na Jocie.
Bruno G. musi mieć jakieś haki na sędziów. Nie oglądam innych meczów niż Liverpoolu, ale w każdym meczu przeciwko nam fauluje, fauluje i uchodzi bez kartki.
Pamiętam że Rodri z City podobnie.
Brak karnego to po prostu skandal. Tam nawet widać jak hall upadając celowo spada w tor niego Mo. Faul salah to widmo. Wiadomo wygraliśmy, ale decyzja absurdalna.
Brak żółtej dla Bruno rozumiem. Obaj z maca grali ostro i sędzia widział że jest to fair. Natomiast przerwanie akcji joty to kolejny fatalny błąd. Jednak brak kartki dla schara no to nie wiem jak on to chciał wytłumaczyc. W drugiej nasza przewaga była tak duża że chyba nie było co popsuć. Ogólnie ten arbiter nie czuje piłki