Sędziowanie w Anglii

Jakoś Haaland po jednym błędzie sędziów wobec City grzmiał na Instagramie, u nas ktoś szepnął słówko o tym?

1 polubienie

No i Haaland nie dostał kary, a VVD za skomentowanie decyzji sędziego- dostał mecz dłużej zawieszenia.

Isak niczym Neymar w najlepszych latach. Mam wrazenie ze oni celowo chca obrzydzic kibicom VAR zeby sie go pozbyc

1 polubienie

Podobna sytuacja była ze Skarpetą i Kloppem.
W tej lidze są równi i równiejsi i trzeba się do tego przyzwyczaić żeby się nie denerwować.

Nie da się już tego tłumaczyć- zwykłymi błędami.

2 polubienia

Hahahahahaha

Ale nie martwcie się. Przeproszą

Salah wepchnięty na spalonego XD

Bramkarz nie miał żadnych szans na obronę tego strzału, bez znaczenia czy stał tam Salah czy tez nie. Bramkarz doskoczył do środka bramki jeszcze w momencie gdy miał wszystko na widoku. Nie ma mowy o spalonym.
Gdyby zrobić stopklatkę w momencie strzału, to jedyna pozycja przy której Salah mógł mieć wpływ na losy akcji to gdyby stał na linii strzału i go zablokował.
Dwa gigantyczne błędy sędziów.

10 polubień

Oni się już nie kryją z drukowaniem. To było bezczelne :rage: :face_with_symbols_over_mouth: :rage: :face_with_symbols_over_mouth: :rage: :face_with_symbols_over_mouth: :face_with_symbols_over_mouth:

Śmialiscie się, że Darwin potrzebuje 5 dobrych okazji, żeby strzelić jedną bramkę.
Teraz okazuje się, że Liverpool potrzebuje strzelić 5 bramek, żeby jedna została uznana :sweat_smile:

14 polubień

Ci sędziowie chyba obstawiają kto bardziej przekręci mecz i nic mu nie zrobią. Tego już się nie da wytłumaczyć. Var 2-0 Liverpool

1 polubienie

Salah popychany. Bramkarz idzie do srodka i sam sobie zaslania widok. Ale spalony gwizdna. City jakos nie gwizdneli bardziej ewidentengo.

1 polubienie

Czekam na dzień kiedy Klopp przyjdzie na konferencję z Excelem i zacznie zadawać pytania publicznie, bo to już serio nie jest zabawne.

Bramkarz ewidentnie zmierzał do środka bramki, pozycja Salaha nic nie zmieniła i tak by tego nie obronił.

Apeluję, aby na naszym forum już zawsze zapisywać nazwiska “tierney” i “hooper” wyłącznie z małych liter.

Dziękuję.

4 polubienia

Sędziowie sprawiają, że odechciewa mi się oglądać mecze. Przez te nerwy i fakt, że powinno być już 3-0 dla nas, to tylko siedzę, przeglądam telefon i zerkam na mecz. Mam tylko nadzieję, że wywieziemy komplet punktów mimo wałków sędziowskich. Tylko tyle i aż tyle.

3 polubienia

Warto pamietac, ze przeciez w 1924 po bledzie sedziego uzyskalismy korzysc wiec te sytuacje jakby sie kasuja, zaraz wam tu niektorzy koledzy z forum wytlumacza, ze zadnego spisku nie ma tylko wszystko w porzadku jest, dobrze robia chlopaki tutaj. :slight_smile:

3 polubienia

Faul był na Endo, ja bym cofnął akcje do tego momentu.
3 błąd sędziego.

4 polubienia

Czuję mega niedosyt, byliśmy o krok, żeby móc pisać “Liverpool wygrywa 1:0 po hatrricku Tierney’a”.

1 polubienie

Dlatego ja wolałem spędzić ten czas z rodziną, włączyłem na jakieś ostatnie 20 minut żeby się nie denerwować tym wszystkim.

2 polubienia

2 polubienia