Serie A

tu mówiło się, że Slot może próbować się na niego skusić. To mamy odpowiedź, że byl do wyciagniecia za tyle co Mamardashvili

Ale po co nam taki przeciętniak? To samo mnóstwo ludzi chciało tu wieffera a ten jest teraz rezerwowym w b&a

Raczej przeciętny napastnik, ale przy tej biedzie Milanu z przodu może być zbawieniem. Przynajmniej pozbyli się Moraty.

Użyłeś go i Wieffera jako przykładów jak to Slot świetnie rozwija zawodników. To w końcu rozwija dobrze, czy rozwija w przeciętniaków :smiley: ?

P.S. To pytanie retoryczne, nie interesuje mnie Twoja odpowiedź, wracam do ignorowania, tylko teraz nie mogłem się powstrzymać po prostu :smiley:

To dość proste. Slot ich rozwinął i to mega. Zobacz jakie przynieśli oni zyski feye.

Jednaka zrozum proszę.
MY JESTESMY LIVERPOOL

Tu pasują tylko jednostki wybitne!! Taki gimenez jest w moim odczuciu za słaby na pl tam samo wieffer

Słyszałeś o tym jak scouci w pl mówili żeby nie kupować w feye bo slot wyciąga z zawodników więcej niż tak naprawdę umieją?

Zalewski w Interze, to w sumie dziwny ruch, skoro nie był pierwszym wyborem w Romie. Jednak widocznie w Interze wyczuwają w nim potencjał

Ma chłopak łeb na karku, nie mieścił się w składzie Romy, to poszedł do lepszego klubu, gdzie nie będzie się mieścił tym bardziej :crazy_face:

Może dziewczyna chciała robić zakupy w Mediolanie.

Za wszystko odpowiada beppe marotta czyli twórca wielkiego juve co królowało kilka lat i teraz Interu. Facet łeb na karku bo bierze graczy z kartą na ręku i daje im pograć i sprzedaje z zyskiem, albo są wartościowymi graczami Interu

Ale z tego Dele Allego kawał ch*ja. Sam ma po karierze przez kontuzje a sam wchodzi jak ostatnia dz**ka od tyłu

@Ralf088 wszedł jak kawał Ch*ja i tyle. Nie jeden brazylijczyk też miał bardzo ciężkie dzieciństwo ale to nie powód żeby tak się zachowywać na boisku. Zresztą niejeden z Europejskich piłkarzy miał bardzo ciężko, różnica jest taka, że nie każdy opowiada swoje historie. Sami tutaj obrażacie i obsrywacie kogo się da ale akurat Dele lubisz to robisz z siebie moralizatora. Śmiechu warte

A w kontekście kultury osobistej to zajmij się sobą z łaski swojej. I nie oceniaj ludzi po emocjonalnych wpisach w internecie… kolego z dołu

1 polubienie

Kolego, w dwóch zdaniach wyzywasz gościa od ch*** i dzi***. No popełnił faul, wszedł brzydko ale żeby od razu go wyzywać od najgorszych? Poczytaj sobie jego historię, bo to jakie miał dzieciństwo i to co mimo wszystko osiągnął nawet grając kilka sezonów w tym Tottenhamie to należy mu się szacunek, a że wczoraj wszedł po takim rozbratu z piłką i brzydko zaatakował i dostał czerwoną kartkę to nie znaczy żeby go tak atakować. Jeżeli sobie wszystko poukłada w swojej głowie, to jestem pewien że jeszcze w tym Como może zrobić fajne liczby, a Tobie kolego wyżej chyba potrzeba jakieś nauki kultury osobistej i tego żeby nie oceniać kogoś przez pryzmat piłki nożnej.

1 polubienie

Z całym szacunkiem, ale to że miał ciężko dzieciństwo za co mu współczuję nie znaczy że może teraz łamać nogi. Z drugiej strony uważam że on nie chciał mu zrobić krzywdy a najzwyczajniej w świecie po takim rozbracie z piłką on po prostu nie zdążył. Chciał akcje przerwać s nie zrobić krzywdę.
Wyzywać raczej nie powinno się

1 polubienie

Napoli coraz bliższe tytułu, a mieli posuchę nawet trochę dłuższą, niż my a teraz spora szansa, że zrobią drugi tytuł w ciągu 3 lat.
Furorę tam robi McTominay, dziś dublet :sweat_smile:
Byłem w Neapolu kilka tygodni temu panuję tam wręcz obłędny kult Maradony

3 polubienia

Oj tak, byłem dwa razy. W każdej uliczce Maradona albo kapliczka Matki Boskiej. Specyficzne miasto, brzydkie i piękne zarazem

1 polubienie

Ciekawe czy to prawda, Roma wielka marka w potrzebie obudowy, coś w sam raz na powrót dla Jurka :muscle:

6 polubień

Ostatni punkt brzmi jakby miał zostać grającym trenerem :joy:

1 polubienie

Napoli z czwartym mistrzostwem Serie A. :green_circle::white_circle::red_circle:
Scott McTominay z golem strzelonym przewrotką.
Nie ma co, świetny ruch transferowy ManU :wink:

1 polubienie

Jezu, najlepszy. Widać, że mają serce tam gdzie trzeba i postanowili nie niszczyć chłopakowi kariery. Pogra dzięki nim w klubie z topu

1 polubienie

Inter byl w sumie tak blisko. W przedostatnim meczu z Lazio, bramke stracili w 90 minucie z karnego i padl remis 2:2. No coz, brawo dla Napoli!

United teraz:

5 polubień