Gdyby został w Man U to by dalej się kopał po czole. Nic nie ugrają sprzedając wychowanków i zastępując ich „złotymi dziećmi” z zagranicy.
Nieprawdopodobny transfer Milanu. Jeden z najbardziej utalentowanych młodych obrońców. W ciągu dwóch lat będzie warty 100 mln i skupi na sobie uwagę największych klubów.
@josif David ;D
chce szybko wznowić gre, to NIE hamulec trenerski nie pozwala
Ciekawa sytuacja w meczu Juve-Inter w ciągu 7 minut dwaj bracia Thuram strzelili po bramce i to podobnej, oczywiście dla przeciwnych drużyn ![]()
Na trybunach ogląda mecz ojciec.
Ogólnie to niezła kanonada, bo aż 4:3. Zwycięska bramka Juve:
Hojlund juz z bramką dla Napoli. Do przewidzenia. Z Sesko bedzie to samo. United kupuje młodych zawodników, którzy nie mają od kogo sie uczyć i nie mogą powoli wejść w skład.
Nicola z asystą i bramką wczoraj, chłopak w końcu gra regularnie i jak widać robi róznicę
Poszedł Nicola do odpowiedniego klubu na tym etapie kariery, co może mocno pomóc w rozwoju Jego talentu i umiejętności.
wow.
@ynwa19 Brak strzelonej bramki, przy tak dużej dominacji? A co innego może być?
Nie często się zdarza 0- 0 przy łącznie 12 wielkich szansach w ciągu 90 minut.
I co z tego, że nabili podania, mieli ciągle piłkę, duże “mityczne” xG jak gole się z tego nie narodziły.
Co tu jest wow? ![]()
Że Tobie się chce mu coś tłumaczyć.. nie no, 5,24 xG bez gola to rzecz, która dzieje się co tydzień, nie wiem po co to wrzucasz?
Gdyby to Liverpool był na miejscu COMO to pewnie tydzień byłby lament na forum jak to bramkarz miał dzień konia przeciwko nam, sędzia przeszkadzał itp
Dopełnię te statystyki, że Como od 8 minuty grało w przewadze jednego zawodnika, a karny Nico Paza został obroniony w doliczonym czasie drugiej połowy.
Aż jestem w szoku, jakiej Osobie nie pasuje, kogoś ucieszenie z faktu takiego meczu. Patrze na nick no niemozliwe.
Ole, no nie wyczymie.
Taka statystyka pokazuje że jako trener wykonałeś swojak robotę. Pokazuje jeszcze że samo Xg jest podpowiedzia a nie wyrocznia.
I mi mówi również to że Cesc Fabregas jest jednym z najbardziej obiecujących i ciekawych tekstów młodego pokolenia
Dla miłośników Como i ich trenera: wyeliminowali po rzutach karnych i to na wyjeździe w Neapolu byłą drużynę Piotrusia Z. w ćwierćfinale Coppa Italia ![]()
Lecz statystyk nie studiowałem ![]()
Teraz będą grać u siebie z aktualną drużyną Piotrusia Z., co będzie dla nich trudniejszym egzaminem😉