Serie A

Gdyby został w Man U to by dalej się kopał po czole. Nic nie ugrają sprzedając wychowanków i zastępując ich „złotymi dziećmi” z zagranicy.

Nieprawdopodobny transfer Milanu. Jeden z najbardziej utalentowanych młodych obrońców. W ciągu dwóch lat będzie warty 100 mln i skupi na sobie uwagę największych klubów.

@josif David ;D

chce szybko wznowić gre, to NIE hamulec trenerski nie pozwala

Ciekawa sytuacja w meczu Juve-Inter w ciągu 7 minut dwaj bracia Thuram strzelili po bramce i to podobnej, oczywiście dla przeciwnych drużyn :sweat_smile:

Na trybunach ogląda mecz ojciec.

1 polubienie

Ogólnie to niezła kanonada, bo aż 4:3. Zwycięska bramka Juve:

Hojlund juz z bramką dla Napoli. Do przewidzenia. Z Sesko bedzie to samo. United kupuje młodych zawodników, którzy nie mają od kogo sie uczyć i nie mogą powoli wejść w skład.

1 polubienie

Nicola z asystą i bramką wczoraj, chłopak w końcu gra regularnie i jak widać robi róznicę

1 polubienie

Poszedł Nicola do odpowiedniego klubu na tym etapie kariery, co może mocno pomóc w rozwoju Jego talentu i umiejętności.

Jak sie ogląda mecze Milanu to Modric przy piłce to inny świat :smiley:

wow.

@ynwa19 Brak strzelonej bramki, przy tak dużej dominacji? A co innego może być?

Nie często się zdarza 0- 0 przy łącznie 12 wielkich szansach w ciągu 90 minut.

4 polubienia

I co z tego, że nabili podania, mieli ciągle piłkę, duże “mityczne” xG jak gole się z tego nie narodziły.
Co tu jest wow? :man_facepalming:t2:

Że Tobie się chce mu coś tłumaczyć.. nie no, 5,24 xG bez gola to rzecz, która dzieje się co tydzień, nie wiem po co to wrzucasz?

3 polubienia

Gdyby to Liverpool był na miejscu COMO to pewnie tydzień byłby lament na forum jak to bramkarz miał dzień konia przeciwko nam, sędzia przeszkadzał itp

1 polubienie

Dopełnię te statystyki, że Como od 8 minuty grało w przewadze jednego zawodnika, a karny Nico Paza został obroniony w doliczonym czasie drugiej połowy.

2 polubienia

Aż jestem w szoku, jakiej Osobie nie pasuje, kogoś ucieszenie z faktu takiego meczu. Patrze na nick no niemozliwe.
Ole, no nie wyczymie.

1 polubienie

Taka statystyka pokazuje że jako trener wykonałeś swojak robotę. Pokazuje jeszcze że samo Xg jest podpowiedzia a nie wyrocznia.

I mi mówi również to że Cesc Fabregas jest jednym z najbardziej obiecujących i ciekawych tekstów młodego pokolenia

Dla miłośników Como i ich trenera: wyeliminowali po rzutach karnych i to na wyjeździe w Neapolu byłą drużynę Piotrusia Z. w ćwierćfinale Coppa Italia :blush:
Lecz statystyk nie studiowałem :joy:

Teraz będą grać u siebie z aktualną drużyną Piotrusia Z., co będzie dla nich trudniejszym egzaminem😉

1 polubienie