Sprawy pozasportowe

Żenady? Bo stawiają sprawy USA na pierwszym miejscu? bo mówią jasno że są dwie płcie? Bo zamkną granicę z Meksykiem i przestaną wpuszczać nielegalnych imigrantów? Bo wywala zielony ład na śmietnik?

Jak można przestać kibicować danej drużynie bo zmienił się właściciel? Kibicujesz klubowi który ma ponad 130 lat tradycji czy właścicielowi co zmienia się co X lat? :joy:

1 polubienie

Dobra, inaczej. Zmieniłoby to moje podejście. Oglądając mecz miałbym z tyłu głowy to że za klubem stoi Elon i ciężej byłoby mi się cieszyć z sukcesów.

Nie uważasz pokazania nazistowskiego gestu za żenadę? Nawet jeśli nie to miał na myśli to jak trzeba być odklejonym od rzeczywistości żeby uznać że takie podniesienie ręki to dobry pomysł?

Taki gest to co drugiemu politykowi można przykleić. Dobrej nocy

W sensie i guess że to „pomyłka”, ale jest to trochę dziwne biorąc pod uwagę, że miesiąc temu poparł neonazistowska partię niemiecką

Jesteś jakimś ukrytym nazistą, że próbujesz tu jakieś fotki wrzucać bez kontekstu, żeby bronić chłopa, który zrobił to 2 razy w ciągu pięciu sekund?

https://www.reddit.com/r/Destiny/comments/1i603ca/another_angle_elon_musk_doing_a_nazi_salute_twice/

0 wyrwania z kontekstu zdjęcia, które będą pewnie teraz w pewnych grupach krążyć po internecie, żeby odwrócić uwagę od powagi idiotyzmu, który ten ***** wykonał publicznie.
Cyrk niestety jest w rękach multimilarderów, więc można się spodziewać wszystkiego.

Bawi mnie także jak wrzuciłeś tu inne tematy o które nikt nie pytał. Po co? Bo nie pytałem o inne kwestie i to nie jest cel dyskusji.

3 polubienia

Tylko że Harris nie wyrażała wsparcia dla neonazistów a Musk już owszem. Jak się do tego zdjęcia doda kontekst to Musk wypada jeszcze gorzej.

Czy naziści są teraz z tobą w pokoju? :joy: Wyczuwam lewacki kwik

2 polubienia

Z gory zaznaczam,ze nie mam nikogo z Was na mysli :smiley:
Pocieszne dla mnie jest jak prawicowi radykalowie i ich niejako koledzy lewicowi obrzucaja sie kalumniami a tak naprawde to sa “po jednych pieniadzach”.
Przeciez skrajne formy rzadzenia takich ludzi czyli nazizm w Niemczech i komunizm u Sowietow to jedno i to samo gowno.

A co do Trumpa: nie wierze,ze przecietnemu Amerykaninowi bedzie sie zylo lepiej a ceny np zywnosci spadna.

1 polubienie

Beol skrytykował Muska za pokazanie tego gestu dwukrotnie w ciągu kilku sekund co w połączeniu z jego niedawnymi wypowiedziami i wpisami wskazuje na to że jest neonazistą lub wspiera neonazistów bo mu się to opłaca. Próbujesz bronić Muska, ale jedyny argument jaki potrafisz przedstawić to “Hehe, lewactwo się spłakało”.

2 polubienia

Mhm więc prezydentura Trumpa zaczyna się od tego, że najbogatszy człowiek świata dwa razy w ciągu pięciu sekund heiluje, wspaniale

Niestety niski standard, czyli pisanie takich błyskotliwych tekstów, albo odwracanie uwagi innymi tematami to jedyne co niektórzy są w stanie sobą prezentować i to jest problem obecnych czasów, gdzie każdy niestety może się publicznie wypowiedzieć.
Daleko mi do bycia lewakiem, tak samo daleko jak do bycia prawicowcem. Niektórzy jednak wszystko sprowadzają do jednej, albo drugiej strony jakkolwiek idiotyczne zachowanie jakiejś jednostki by nie było.

@Scooby_Doo Nie oznaczaj mnie już, nie potrafisz opowiedzieć się do tematu rozmowy, mówisz o jakiś zachowaniach mitycznych nie rozwijając myśli, której pewnie nie ma za tym żadnej, lewakujesz na lewo i prawo, zapewnej łatwiej Ci tak żyć. Fajnie, ale z mojej strony dyskusja zakończona. Szkoda czasu.

4 polubienia

Mógłbyś to rozwinąć? Głosowałbyś na jakiegoś polityka dlatego, że mówi, że są dwie płcie?
Jakoś na poważnie interesujesz się biologią, czy to po prostu okazja do dowalenia ludziom, którzy i tak mają wystarczająco przerąbane?

Ale jakim ludziom? Jakos sobie nie wyobrazam sytuacji, ze za pare lat ktos bedzie sie obrazal, wyzywal, albo skarzyl, ze zostal uzyty zły zaimek. Bo oczywiscie na twarzy ma wypisane jak sie zwracac.

A ile według Ciebie jest płci?

3 polubienia

Bo taka prawda gówno burza o nic. Ale to nie dziwi, lewaków tylko na to stać. Swoich zachowań nie widzą. Wystarczy że ktoś nie zgadza się z ich poglądami to od razu jest faszystą.

2 polubienia

Tak sie wtrace :rofl: ale Ty wiesz,ze jak ktos nie zgadza sie z prawicowymi pogladami to odrazu jest lewakiem ?
To dziala w obie strony i jak pisalem juz wyzej ekstremisci z obu stron to jest to samo gowno :grimacing:

1 polubienie

Jakieś pól roku temu [może dalej] pisałem, że każda idiotyczna decyzja lewactwa będzie skutkować rośnięciem w siłę faszystów. Oto właśnie afd w Niemczech przekroczyło 20 proc poparcia. To niby nadal niewiele, ale wraz z coraz to nowymi, głupszymi pomysłami lewactwa będzie się zwiększać.

Mam tak samo ale z arabami