tak naprawdę Chuck Norris zmarł 20 lat temu, ale Śmierć jeszcze nie miała odwagi mu o tym powiedzieć.
to tak apropos tego czy to świetny pomysl kupowac 96 Apaczy, ktore będą przełamywać linie przeciwnika.
To jest śmieszne, że prezydent Polski by przykryć spotkanie z największym w Europie sprzymierzeńcem Putina wrzuca zdjęcie sprzed kilkunastu lat, chwilę wcześniej robiąc burdę o pytanie od dziennikarza, pokazując typowego Sebixa z mowy i postawy. Ja nie wiem, snusów mu zabrakło? No ale #bylenieczaskowski.
Tak wygląda narracja pisu i jego towarzyszy. Jeden slogan, jedno zdjęcie sprzed wielu wielu lat, tylko na tym bazują. Motłoch to kupuje i bije brawo snusowi, nie mówiąc z Czarnku. To co ostatnio odwala Karolek przechodzi dudusia. A do tego trzeba się naprawdę przyłożyć.
Profesor Dudek ostrzegal juz przed wyborami,ze Karol bedzie jeszcze gorszy od Andrzeja.
Oni by wzięli z ulicy jakiegoś Karola, lat 50, wieloletniego fana pisu i by te wybory wygrał, byle nikt z lewicy, #bylenieczaskowski, no bo nie może być prezydent i premier z jednego ugrupowania (no ciekawe jak teraz będą w takim razie głosować
).
Jak ja czytam te komentarze, że bardzo dobrze, że krótko z dziennikarzyną albo z tuskiem, to się łapię za głowę.
Bo tak zachowuja sie komuchy a jak wiadomo PiS rowna sie PZPR o czym juz wielokrotnie pisalem.
Co przewidywałeś i na potwierdzenie czego - wielokrotnie również o tym pisałeś.
To wgl dosyć śmieszne z uwagi na to, że Nawrocki w celu odwrócenia uwagi od swojego wczorajszego spotkania z Orbanem, którego MSZ ostatnio przyznaje się, że konsultuje politykę unijną z Putinem - przywołuje spotkanie Tuska sprzed 15 lat na którym zresztą Putin przeprosił za Katyń xd
Tzw. detale.
Ostatecznie jak zawsze ludzie przeciwni Nawrockiemu mieli rację xD nihil novi.
W sumie dla trollingu warto byłoby przywołać przemówienie Kaczyńskiego z tamtego okresu o „braciach Rosjanach” xD Ale to niedobra jest o tym mówić!
Tymczasem w KO największą afera pedofilska ostatnich lat. To jest właśnie obraz tuska, trzaskowskiego i całej tej uśmiechniętej ekipy.
W ogóle te spotkanie z Orbanem i ta reakcja na pytanie dziennikarza.. ja rozumiem, że to niby obchody przyjaźni polsko-węgierskiej itd, ale to dalej jest kurna Orban, a sebixowa reakcja na pytanie to już w ogóle wisienka na torcie naszego wspaniałego, pięknego prezydenta i nadchodzących lat z nim, ludzie płakali o Dudę - tu będzie jeszcze ciekawiej
.
Dla mnie większy rigcz byłoby go (Orbana) olać i poczekać aż władzę (mam nadzieję) przejmie Magyar i wtedy zorganizować obchody. No ale jak się jest potulnym fanem Trumpa, to nic więcej spodziewać się nie można.
Spiny niczym za PRLu xd
Widzę, że będą się chwytali obecnie wszystkiego byleby tylko jakoś odbić się od dna sondażowego.
Jest pedofil - został skazany.
Była działeczka PO, która nie udzielała pomocy i wiedziała o działaniach mężach - została skazana.
Działaności w jakiejś strukturze politycznej z automatu nie czyni kogoś niebycia gnojem.
Warto np. zobaczyć na obecnego prezydenta Polski, który chociaż jest prezydentem kraju to nie uchroniło to go przed ukradnięciem mieszkania jakiemuś staremu dziadowi XD
Przecież to fejk wymyślony przez onet na potrzeby kampanii wyborczej, a wyborcy tuska łykneli go po same kule. Nikt tam niczego nie ukradł.
@AquerdationLFC i co to zmienia? Starszy pan ma opiekę w dps, więc Nawrocki się nim zajął i wywiązał z umowy o opiekę.
Gdzie ta mityczna kradzież pompowana przez niemieckie szmatławce typu onet?
Ty wiesz czym jest umowa dożywocia xd?
@spawacz ponawiam pytanie czy wiesz czym jest umowa dożywocia, a w kontekście tego kto ponosi koszty DPSu xd?
no ci powiem fajna taka opieka, zamiast byc u siebie w domu to lądujesz w DPS-ie. A wlasnie, kto za to płaci?
i tak ci nie odpowie
albo zaraz wymysli znowu jakiegos fikołka.
Widzę, że nie masz na ten temat zielonego pojęcia.
Więc jeszcze raz: w ramach umowy dożywocia osoba zobowiązuje się do opieki nad właścicielem nieruchomości w zamian za tę nieruchomość.
Nawrocki nieruchomość przejął, a samym właścicielem już się nie zajmował. Nie opłacał DPSu, nie wiedział gdzie on tak realnie się znajduje (co sam przyznał kilkukrotnie), a jego los był mu całkowicie obojętny.
Podsumowując, Nawrocki przejął nieruchomość w zamian za opiekę, której się potem nie podejmował.
Mam nadzieję, że jasno już Ci to wyjaśniłem.
Chłop co wierzga i walczy wklejający screenshoty z jakiegoś taniego AI bo sam nie ma pojęcia o czym mówi. xD