Strona/forum i wszystko z tym związane

@Aldor przeczytaj raz jeszcze co napisałem tutaj → Rozważania transferowe (dyskusja) - #31636

Specjalnie dla Ciebie przytoczę też fragment w tym miejscu:

Rozważania transferowe (dyskusja): To nowa nazwa wątku “Rozważania i spekulacje transferowe”. Tutaj możecie dyskutować o spekulacjach i dzielić się swoimi marzeniami transferowymi.

Zatem, jak sam widzisz, nikt Ci nie broni dyskusji na temat doniesień transferowych albo własnych przemyśleń dotyczących polityki transferowej Liverpoolu. Tak jak wspomniał @AquerdationLFC , ta zmiana ma na celu wyodrębnienie wątku zawierającego wyłącznie doniesienia transferowe. Nie każdy forumowicz ma czas i ochotę na dyskusję, bo są też tacy, którzy wchodzą tu tylko na chwilę po samo “mięso” transferowe, bez zbędnych komentarzy. Utworzenie wątku Doniesienia transferowe (tylko linki lub screeny) jest właśnie ukłonem w ich stronę, bo zaufaj mi, że zgłoszeń mieliśmy w tej kwestii naprawdę sporo.

Druga kwestia to wiarygodność źródeł. Dotychczas na forum panowała totalna dezinformacja i bezmyślne wrzucanie transferowego scamu, co powodowało chaos i nieumiejętność w oddzielaniu treści wiarygodnych od treści baitowych, zwłaszcza wśród forumowiczów krótkich stażem. Chcemy to zmienić, żeby nie “karmić” wyświetleniami serwisów internetowych, które wymyślają “bajki” dla łatwego zarobku - w ten sposób oszczędzimy też nasz czas. Musimy wszyscy zrozumieć, że w kwestii doniesień transferowych nie liczy się ich ilość, a jakość.

Zgodzę się z Tobą, że od wielu lat @AirCanada i cała redakcja dbają o to, żeby na stronie głównej były tylko najbardziej wiarygodne i potwierdzone treści i chwała im za to! To, zresztą odróżnia LFC.pl od innych stron fanowskich, gdzie często panuje totalny bajzel.

Jeśli chodzi o forum, my nie odbieramy nikomu możliwości wyrażania swoich opinii, natomiast dbamy też o to, żeby ta druga część użytkowników zafiksowanych na konkret, również była usatysfakcjonowana.

Wątek HERE WE GO! - informacja transferowa jest, z kolei, po to, by zwracać uwagę na fakt, że w kwestii transferu dzieje się coś ważnego, a konkretnie, że mamy nieoficjalny “deal-done”. Taki temat był też obecny na poprzednim forum, dlatego chciałem odświeżyć, nie tylko jego nazwę, ale i formułę.

3 polubienia