Nie gadajcie, że to jego konto Skoro taki typ był tu moderatorem to może ja kiedyś też zostanę
Czytales ten wątek. Jakos tam nie widzialem, szczegolnego babrania sie w gownie. Tematy polityczne tez w ramach akceptowalnych dla przeciwnych glosow.
Poza tym tam nje tylko polityka jest poruszana.
Ego już mu wywaliło. Za trzy miesiące jak wróci z wygnania to będzie grubo
Ja zawsze uważałem, że on to pisał dla beki i żeby zdenerwować wrażliwego Radzimordkę.
Chłop co zarzucał innym chorobę psychiczną sam jest najwyraźniej chory psychicznie. Niech moderator ma jaja i mnie przynajmniej nie banuje.
Może niech @AirCanada się wypowie czy nie uważa, że warto dać koledze josif bana na stałe. Bo moderatorzy to niestety cienkie fiutki. [niech moderator tego nie kasuje jak ma jaja]
To ile on ma lat? Osiem?
Trochę nie rozumiem ludzi go broniących, chłop potrafił w normalnej dyskusji dotyczącej np. Darwina albo jakiegoś meczu, nagle znikąd wyjechać z tekstem, że “lewactwu już się w dupach poprzewracało”. Nie wiem jak on sobie klasyfikuje to lewactwo, ale to ewidentnie jakaś mania i wątpliwe że ban coś tutaj pomoże. Osobiście polecam ignorowanie tego typu wpisów, szkoda na nie czasu.
Sam masz chyba chlopie jakies problemy ze swoją skromną osobą. Strasznie ci ten josif zaszedl za skórę, ze tak naciskasz na bana w dodatku na stałe. Chyba poszlo o to cale lewactwo niestety w tej kwestii mial sporo racji. Na szczescie masz gówno do gadania. A za ten przytyk do modków to chetnie zobaczylbym twojego bana. Bez odbioru.
Ty masz 5 lat?
To chyba najgłupszy komentarz, a na pewno topka co ja tu przeczytałem.
Serio myślisz, że ludzie nie mają nic lepszego do roboty niż skupiać się na twojej prywatnej vendecie?
Końcówka o jajach moderatora aż mi przypomniała podstawówkę i teksty kto ostatni ten gej.
darwizzy15 Ty serio to wszystko piszesz chłopie? Fan Liverpoolu z 25-letnim stażem? Zacząłeś kibicować mając MINUS 15 lat? Chłopie normalnie aż się odechciewa Ciebie tutaj czytać.
Więcej pokory i dystansu do otaczającego Cię świata proponuję. Ludzie mają ważniejsze rzeczy na głowie, niż ban dla byłego moderatora.
Skoro mój moderator - AquerdationLFC stwierdził, że należy się ban Josifowi, nie wpieprzam mu się w robotę. Mam dość zmartwień do ogarniania na stronie głównej serwisu od rana do wieczora, więc na forum bywam stosunkowo rzadko, ale Ty ostatnio bijesz wszelkie rekordy, niekoniecznie mądrości w moim odczuciu
Z tego co wiem za celowe wywoływanie dram i prowokowanie można mieć bana wieeec
No on casualowo do każdego swojego argumentu dodawał teksty w stylu “ale lewary tego nie powiedzą”, “ale lewactwo tego nie przyzna”, “ale lewary chcą ci wmówić co innego”
Ostatnio to nawet powiedział, że trzeba było Salaha sprzedać w tamte okno ale lewactwo twierdzi inaczej xd
Naciskanie na stałego bana dla Josifa jest o tyle głupie, że drugie konto można założyć w jakieś 2 minuty. Coś mi się wydaje, że już takie multikonto istnieje
Skoro pojawiła się bezsensowna prośba o bana dla Josifa to ja mam inną petycje:
@HappyBlancik na moderatora
[nie będzie lewactwa, nie będzie zboczeństwa, nie będzie niczego]
I nie będzie Darwina xd ban dla Josifa słuszny, bo jak kiedyś Josif potrafił napisać coś trafnego, to potem srogo odleciał z tym prowokowaniem (szczególnie na ,lewactwo" do którego ma ewidentny uraz).
Ten kolega odpocznie sobie deczko od forum i oby nauczył się w tym czasie prawidłowej nazwy naszego klubu!
No to jedynie potwierdza to co mozna bylo obserwowac na forum juz od dluzszego czasu. Po prostu tutaj w formie light ze wzgledu na moderacje. Lewaki, czarni imbecyle i wszechobecni żydzi kontrolujący świat. Cóż…
@darwizzy15 Nie Ty będziesz decydował o tym kto ma “jaja” na forum, a kto nie. Z kolei, chcę, żebyś wiedział, że stawianie sprawy w ten sposób: “Niech moderator ma jaja i mnie przynajmniej nie banuje”, absolutnie Cię nie uratuje. Jeśli się nie uspokoisz i dalej będziesz grzał sprawę, która została już przez @AquerdationLFC rozwiązana, to będziesz następny w kolejce do wystrzelenia w kosmos. Forum to pole do dyskusji, a nie to eksponowania własnych obsesji i uprzedzeń. Proponuję Ci nie bagatelizować tego ostrzeżenia.
Ale wy musicie być przegrywami i życiowymi pizd*** skoro tak tu płaczecie na forum o bana za słowo “lewactwo”. Najśmieśniejsze jest to, że lewaki szczycą się lewactwem w swoim lewackim towarzystwie a później z tego powodu płaczą, gdy prawak ich tak nazwie. Czy działa to w drugą stronę tak samo? Nie sądzę.
Żeby nie było offtopu:
To forum w zasadzie od lat obumiera, gdyby nie 4-5 użytkowników to aktywność forumka byłaby zerowa, jedynie porażka w meczu robi zamęt na dzień czy dwa, potem kolejny tydzień pustki na forum.
Dlaczego? Odpowiedzą niech sobie może na to moderatorzy
Naprawdę lewaki płaczą o to, że ktoś nazwie ich lewakami, a prawaki o to, że ktoś ich nazwie prawakami? Nie znam genezy konfliktu, ale jeżeli się denerwują, że ktoś ich tak nazwie to może nie do końca się utożsamiają ze swoimi poglądami?
//a przepraszam. Nie doczytałem, że dotyczy to tylko jednej strony.
Brutalne i chamskie, ale trafne i prawdziwe. Brawo ROMKU.
Nie 4-5, a 20-30 jak już. Chyba jednak wolę aktywnych 20 normalnych użytkowników niż 1000 jakiś odklejeńców piszących korwinistyczne dyrdymały na forum piłkarskim. Nie ilość, a jakość