Strona/forum i wszystko z tym związane

Ja się dobrze bawię, ale wygląda na to, że niektórzy nie potrafią wytrzymać ciśnienia z jakiegoś powodu i nawet wrzucenie tieru 2 czyli Pearce jest traktowane tak samo jak byk traktuje płachtę. Jakoś przez 5000 postów nie przeszkadzało im obrażanie klubu, którego uwaga uwaga uwaga są ponoć kibicami. Ja się śmieję, ale być może niektórzy przeżywają osobiste dramaty. xdd

Logo serwisu poprawione jakby co. Zagościł tam Mo Salah, prawdopodobnie tylko na rok, no ale co Król Egiptu, to Król Egiptu :slight_smile:

14 polubień

Fajne :smiley: tylko zawsze te skrzydełka wychodziły z pleców, ale to już może przyzwyczajenie moje do Van Dajka jak tam był, oczami wyobraźni tak to widzę.

1 polubienie

Pomysł oczywiście fajny! Ale musiałbym odwrócić wtedy livervirda (bo odwrócenie Salaha a co za tym idzie znaku klubu, logo nike i logo sponsora pewnie jest średnio uczciwe :smiley: )

1 polubienie

Tak patrzę na tabelę na najlepszego zawodnika meczu i trochę czepialstwo z mojej strony, ale dlaczego tylko Nunez ma w niej napisane swoje imię, a reszta zawodników nazwisko ? :stuck_out_tongue::stuck_out_tongue:

Masz całkowitą rację, zwykle czepialstwo :slightly_smiling_face:

Przepraszam bardzo, jak nazwanie latynosa małpą wpisuje się w rasizm? Gdybym napisał to samo o Pickfordzie to też byście mi wysłali informacje o naruszeniu przepisów i usunięciu postu?

1 polubienie

Moim zdaniem nie ma tu mowy o rasizmie.

3 polubienia

Dzień dobry. Chciałbym zapytać o politykę tworzenia wątków meczowych. Jest piątek, za dwa dni gramy mecz z Chelsea. Wątku meczowego nie ma, w ostatnich meczach ligowych pojawiał się zazwyczaj dzień przed meczem, z CP 3 minuty przed meczem. No tak być nie może mili Państwo.

Czy ja jako zwykły szaraczek, który zapewne nie przeprowadzi analizy wszystkich wątków związanych z meczem jak Lapaino, mogę tak po prostu założyć taki wątek? Czy to tylko dla wybranych (i w takim przypadku proszę się wziąć do roboty :stuck_out_tongue: )?

Możesz przejąć pałeczkę i zakładać temat (nikt nikomu tego nie broni, nie wiem jedynie czy w regulaminie działu nie ma informacji ile czasu przed meczem zakładać temat, by Ci go nie zdjęli, moderatory coś?), nawet okrojone w porównaniu do Lapaino czy innych. Ja bym tylko w razie W gdyby jednak chciał wrócić do zakładania takich tematów, to bym mu przekazał pałeczkę i jedynie poinformował, że jakby znowu chciał zrobić przerwę, to żeby dał znać wcześniej ;D

No ale właśnie m.in. o to mi chodzi, po co jakieś przekazywanie pałeczki? Nie może po prostu randomowa osoba założyć tematu skoro do meczu 2 dni a nikt tego nie zrobił?

Zbliża się mecz, jak nie ma założonego tematu meczowego to każdy przecież może założyć, w czym problem?
Najważniejsze, żeby była możliwość dyskusji przed meczem :wink:

teraz to już musisz założyć… i pamiętaj żeby przygotować obszerną analizę :wink:

Tematy każdy może tworzyć.
Ja sam zacząłem to robić , bo w mojej pracy często po prostu się byczyłem, więc tak zabijałem czas.
Ostatnio już mi się nie chciało , bo nałożyło mi się obowiązków.
Sam się wzorowałem na tematach tworzonych przez @Smuggler7 .
Na ten moment uczę w pracy nowych pracowników i nie chce przy nich non stop siedzieć w telefonie :stuck_out_tongue: także pałeczka po stronie nas wszystkich.
Kto ma ochotę niech tworzy.
Najważniejsza i tak jest sama dyskusja po meczu, więc pierwszy post nie musi być obszerny, bo i tak większość pewnie to omija, bo te same informację przewijają się na innych stronach czy po prostu na stronie głównej.

4 polubienia

Ale chujowo działają te serwery na lfc pl. Niby mamy 2024, a czuję się jak w kafejce internetowej czekając aż Neostrada załaduje mi grę miecze i sandały.

Postaw kawkę i wesprzyj trochę naszych moderatorów zamiast narzekać jakby to szło z twoich podatków

9 polubień

To tylko u mnie takie cuda czy u wszystkich, że temat Kostasa wyświetla się jako nieprzeczytany, a po wejściu w niego mam to co poniżej?
image

Dzięki za info. #znaki

1 polubienie

Strona generuje rocznie kilka milionów złotych, a serwery z ziemniaka.

Same Here