Czy te miliony są teraz z nami w pokoju?
O curwa. Pewnie nawet w dolarach.
…tych afrykańskich XD
Pokażcie mi lepsza strone klubu PL w Polsce. Spieszę z odpowiedzią, niema
Wieczorem doszło do awarii bazy danych forum, stąd problem i to dość poważny. Trwają prace nad stałym wyeliminowaniem kłopotu. Za wszelkie utrudnienia przepraszamy.
Tymczasem idę dalej walczyć z jelitówką.
Potwierdzam. Pojawił się pewien szkodnik, który zaczął znowu swoje wywody prawić. Podobno kiedyś był moderatorem, teraz jest trollem.
Kilka razy postawiłem kawkę, ale co ma praca serwerów do pracy redaktorów? Przecież nie piszę o błędzie człowieka tylko błędzie sprzętu. Materii nieożywionej.
Strona LFC.pl to jedna z najlepszych, o ile nie najlepsza strona klubu pilkarskiego w Europie. Jesli ktoś zna lepszą to dajcie znać, chętnie z ciekawości porównam
Na pewno najlepsza w PL.
Przy okazji naszych meczów w czołowymi klubami wchodzę na strony rywali żeby zobaczyć co piszą i czasem aż żal patrzeć. Nie tylko dlatego, że same strony wydają się kiepsko zorganizowane, ale i same społeczności kibicow wydają się od czapy. Szczegolnie w jednym klubie - ostatnio obejrzalem stronkę RM, gdy była ta ich smieszna akcja ze ZP i poziom naprawdę zarył o podłogę. Piszecie, że u nas pojawi się czasem jeden czy drugi szkodnik, ale 99% to normalni kibice, więc nie narzekajmy.
Na LFC wszystko na bieżąco, mnóstwo newsów na temat zespołu, relacje z treningów, tłumaczone artykuły z angielskiej prasy, własne artykuly redakcji, do tego skróty wszystkich meczów. Brawo!
A na dodatek druga kluczowa sprawa - swietnie zorganizowane forum. Dzięki temu możemy prowadzić dyskusje na dowolne tematy, wszystko ma swoje miejsce, żadnego bajzlu. Pierwsza lepsza strona u innych to straszny chaos w komentarzach, u nas patrząc obiektywnie naprawdę wyglada to fantastycznie. Przede wszystkim mamy możliwość zachowania ciągłości dyskusji na dowolny temat.
Nie wiem, do czego mozna się przyczepić na LFC.pl. Moim zdaniem - do niczego.
Gratulacje dla redakcji!!
MG75 dziękujemy za miłe słowa. ‘Robim, co możem’ w imię chwały naszego klubu w Polsce. Wiemy, że ciężko dogodzić wszystkim kibicom, mimo wszystko dzielnie walczymy, by każdy kibic Liverpool się tutaj nie nudził i zawsze znalazł jakiś kawałek jabłka dla siebie
Dlaczego moje posty są usuwane? Zobaczyta jak się Trzaskowski weźmie za takich jak wy.
Forum trochę zmieniło wygląd czy też po prostu skorzystaliście z dostępnych opcji? Widzę jakąś większą czcionkę, ładniejsze kolory, najlepsze odpowiedzi, edytuj zakladkę itp.
Może nic nie wnoszą?
Forum chyba zmienione, doszła dodatkowa statystyka?
A dlaczego posty, które mnie prowokują są zostawianie, a kiedy ja komuś odpowiem to moje są kasowane?
Miał miejsce update silnika forum.