Strona/forum i wszystko z tym związane

Czy te miliony są teraz z nami w pokoju?

15 polubień

O curwa. Pewnie nawet w dolarach.
…tych afrykańskich XD

1 polubienie

Pokażcie mi lepsza strone klubu PL w Polsce. Spieszę z odpowiedzią, niema :slight_smile:

5 polubień

Wieczorem doszło do awarii bazy danych forum, stąd problem i to dość poważny. Trwają prace nad stałym wyeliminowaniem kłopotu. Za wszelkie utrudnienia przepraszamy.

Tymczasem idę dalej walczyć z jelitówką.

7 polubień

Potwierdzam. Pojawił się pewien szkodnik, który zaczął znowu swoje wywody prawić. Podobno kiedyś był moderatorem, teraz jest trollem.

1 polubienie

Kilka razy postawiłem kawkę, ale co ma praca serwerów do pracy redaktorów? Przecież nie piszę o błędzie człowieka tylko błędzie sprzętu. Materii nieożywionej.

Strona LFC.pl to jedna z najlepszych, o ile nie najlepsza strona klubu pilkarskiego w Europie. Jesli ktoś zna lepszą to dajcie znać, chętnie z ciekawości porównam

Na pewno najlepsza w PL.

Przy okazji naszych meczów w czołowymi klubami wchodzę na strony rywali żeby zobaczyć co piszą i czasem aż żal patrzeć. Nie tylko dlatego, że same strony wydają się kiepsko zorganizowane, ale i same społeczności kibicow wydają się od czapy. Szczegolnie w jednym klubie - ostatnio obejrzalem stronkę RM, gdy była ta ich smieszna akcja ze ZP i poziom naprawdę zarył o podłogę. Piszecie, że u nas pojawi się czasem jeden czy drugi szkodnik, ale 99% to normalni kibice, więc nie narzekajmy.

Na LFC wszystko na bieżąco, mnóstwo newsów na temat zespołu, relacje z treningów, tłumaczone artykuły z angielskiej prasy, własne artykuly redakcji, do tego skróty wszystkich meczów. Brawo!

A na dodatek druga kluczowa sprawa - swietnie zorganizowane forum. Dzięki temu możemy prowadzić dyskusje na dowolne tematy, wszystko ma swoje miejsce, żadnego bajzlu. Pierwsza lepsza strona u innych to straszny chaos w komentarzach, u nas patrząc obiektywnie naprawdę wyglada to fantastycznie. Przede wszystkim mamy możliwość zachowania ciągłości dyskusji na dowolny temat.

Nie wiem, do czego mozna się przyczepić na LFC.pl. Moim zdaniem - do niczego.

Gratulacje dla redakcji!!

24 polubienia

MG75 dziękujemy za miłe słowa. ‘Robim, co możem’ w imię chwały naszego klubu w Polsce. Wiemy, że ciężko dogodzić wszystkim kibicom, mimo wszystko dzielnie walczymy, by każdy kibic Liverpool się tutaj nie nudził i zawsze znalazł jakiś kawałek jabłka dla siebie :slight_smile:

7 polubień

Dlaczego moje posty są usuwane? Zobaczyta jak się Trzaskowski weźmie za takich jak wy.

Forum trochę zmieniło wygląd czy też po prostu skorzystaliście z dostępnych opcji? Widzę jakąś większą czcionkę, ładniejsze kolory, najlepsze odpowiedzi, edytuj zakladkę itp.

1 polubienie

Może nic nie wnoszą?

Forum chyba zmienione, doszła dodatkowa statystyka?

A dlaczego posty, które mnie prowokują są zostawianie, a kiedy ja komuś odpowiem to moje są kasowane?

Miał miejsce update silnika forum.

1 polubienie