U mnie dokładnie tak samo jak u kolegi @adamne. Co ciekawe, jak po takim komunikacie wejdę na główną i z powrotem na forum, to jest już w porządku, nie pokazuje nieodczytanych tematów widmo.
Okazuje się, że jest to problem dość powszechnie zgłaszany deweloperom. Podbiłem wątek i będę śledził czy coś się w tej sprawie dzieje.
Dzień dobry wszystkim, niby nie powinno się chwalić, czy też nie wypada, ale okazja jest wyjątkowa. Nasz wywiad, w którym Gareth Roberts link tutaj z SOS wypowiedział się dla serwisu został opublikowany w wersji angielskiej na oficjalnej stronie stowarzyszenia.
Niby nic wielkiego, niby mała rzecz, ale cicho wierzę, że pojawienie się polskiej strony w angielskich mediach przybliża nas do wywiadu z kimś bardzo blisko klubu. Wywiad po angielsku jest tutaj a wam dziękuję za pozytywne odbiory moich rozmów. Bądźcie gotowy, bo blisko godziny, w której pojawi się kolejny.
E - Tak, wypłaci mi prosząc o kolejne wywiady i jeszcze powie, że kiedy Slot specjalnie dla LFC.PL
Gratulacje kolego. Admin powinien wypłacić ci sutą premię za to. Fenomenalna robota.
Pewnie te miliony, o których ostatnio mowa była. Nie @n_t ? Rzuć mu jakieś drobne z tego, czy nie wiem, jakąś M5 chociaż.
Miałem na myśli właściciela strony. Może z tymi milionami przesadziłem, ale strona na pewno daje taki dochód dzięki któremu właściciel nie musi pracować. Siedziałem w temacie i wiem ile potrafi to generować z samego ruchu i reklam.
Dobrze, dobrze. To ja już idę zakładać konkurencję. Ktoś chętny moderować?
Chętnie, jak odpalisz z 15% dochodu, to i tak da kilka tysięcy miesięcznie.
Gdybym miał to robić dla pieniędzy, to pewnie by mi się odechciało xD.
Najpiękniejsze w robieniu pewnych rzeczy, w pewnych wieku, jest to, że możesz olać konwenanse. Wróciłem do serwisu po kilku latach i powiem wam wszystkim, że to fajnie przeżywać taki “dziennikarski” renesans.
Granie na własnych zasadach jest najlepsze. Cieszmy się, że mamy tak chętnych ekspertów do tych rozmów, bo są one czasem bardzo długie (Gutka na przykład prawie 2 godziny gadki a tego jest więcej, bo zawsze są inne wątki, inne wypowiedzi, czy po prostu któryś z nas pierdo*nie głupotę).
Co do finansów - jakbym miał to robić za wypłatę, za jakieś honorarium, to zaraz by były wymagania, prośby i obowiązki a tak to co jest? Luz
Btw, ode mnie mała prośba. Dajcie mi follow na “X”. Nie musicie czytać moich pierdół, ale im więcej mam tych cyferek, tym łatwiej trafić do niektórych osób. Tutaj link do mojego profilu
I cieszmy się lekturą, która wisi na głównej!
Niestety to nie moje miliony