Strona/forum i wszystko z tym związane

Może ma problemy z samooceną, nawet postu nie napisał jeszcze :smiley:

edit. już teraz mozna spokojnie banowac :smiley:

1 polubienie

XDDD frustrat do odstrzału

Do mnie podobnie pisał to chyba ten sam od liverpolskiej…
Tylko teraz próbował trochę rozmawiać.

Przecież to fejk zdjęcie jest

Tydzień na forum, a robi chlew. Sezonowiec albo gorzej, zwykły troll od konkurencji.

wracaj na tych kanonierow, roboty dokładasz adminom niepotrzebnie

Ja kibicuje Liverpoolowi już 25 lat

Liczę, że jutro klienta już nie będzie. Admini zrobią swoje.

XDDD nie mogę co za agent

Dobrze że raz na jakiś czas taki typeczek się zrespi przynajmniej wiem, że na forum zawsze czeka coś ciekawego i to w najmniej oczekiwanym momencie mnie atakuje

1 polubienie

Już został wystrzelony w kosmos :wink:

5 polubień

Mnie to zawsze zastanawiają tacy ludzie. Jeszcze jak to dziecko to jakoś mogę zrozumieć ale że dorosłym chłopom chce się rejestrować na takim forum i pisać takie wysrywy xd Czy oni sobie piątkę potem przybijają z kolegami z pracy? Bo to aż smutne jest xd

Nie wiem. Ale wiem, że na forum jest osoba, która popiera ludobójstwo Izraela na ludności palestynskiej.

On wróci juz 3 razy był, czym większy sukces LFC tym większa frustracja

Musi być zwiększony próg poszczególnych poziomów zaufania, ale nie wiem czy architektura forum tego nie wyklucza.

Jest, ale ostatecznie nie zawsze działa/niektórzy go obchodzą. Nie będę pisał jak, żeby nie zachęcić do większego trollingu, ale trudno coś z tym zrobić.

Witam. Wiem, że forum lubi jak się dużo dzieje, ale mam wrażenie, że niektórzy mocno przesadzają.

To tylko dwa “dzieła”, a znalazłoby się jeszcze więcej kwiatków.

Można zamknąć wątek byłego zawodnika co się zowie Fabio Carvalho. Dzisiaj mi się o nim przypomniało, choć wygląda na to, że nie przebił się w Brentford :smiling_face_with_tear:

2 polubienia

Patrząc na spam pewnego użytkownika i pisania każdego posta o tym samym wkoło Wojtek zastanawiam się czy po pierwsze cofnięcie bana było słuszne, a po drugie czy te dziwne multikonta to nie jego sprawka, bo sposób pisania w sposób jak ‘potłuczony’ nie są dziełem przypadku. Wydaje mi się, że rysopis psychologiczny jest wyjątkowo zbieżny.

To tylko trzy posty, które znalazłem, bo czytanie tych postów sprawiało mi ból intelektualny. Jak komuś mało niech sobie sam poszuka, bo jest tego o wiele więcej. Niestety przez takich użytkowników spada poziom forum, a merytoryczna dyskusja idzie na dalszy plan w zamian tępej propagandy, którą niektórzy użytkownicy napędzają. Ale nie tylko o spam tutaj chodzi, za który powinno być upomnienie. Spirala nienawiści, której codziennie poddawani są zwolennicy fsg nabiera już nieprawdopodobnych rozmiarów. Warto o tym pamiętać w momencie sprawdzania jego postów. Jako stary użytkownik, potem chwilowy moderator na zastępstwo, a potem ponownie zwykły użytkownik rozumiem, że ciężko jest sprawdzać każdego indywidualnie dlatego z pomocą musi przychodzić cała społeczność, bo to mega ułatwienie dla pracy moderatorów, którzy nie zapominajcie wykonują swoją robotę na zasadzie wolontariatu.

Krótki apel ode mnie, Ja wiem, że niektórzy użytkownicy nie mają w sobie choćby krzty kultury osobistej i myślą, że wszystko im się należy, czyli jak nasrają to ktoś będzie za nimi sprzątał. Ale żyjemy w społeczeństwie i wręcz wskazane jest przynajmniej nie uprzykrzać życia moderacji. Nie wspomnę już o pracy redakcji na głównej.

Aż ciężko coś na ten temat odpowiedzieć. Ciekawe o co Ci tak naprawdę chodzi. Jeśli chodzi o powtarzanie “jesteśmy na pierwszym miejscu, wyżej nie będziemy” to jest przytaczanie głównego argumentu użytkownika, który broni polityki fsg. Można sprawdzić w temacie fsg ile razy pisze o tym samym i tam jakoś ci to nie przeszkadza. Polityka transferowa fsg jaka jest każdy widzi, tu nie trzeba prowadzić jakiejś niby propagandy. Ciekawe jakie emocje tobą kierują. :laughing:

Ja tylko przypomnę, że bana za nic nie dostałeś, a często twoje posty są poniżej krytyki, więc trochę nie na miejscu jest ten post :wink:

1 polubienie