Mocne słowa… “spirala nienawiści”, akurat na myśl przyszło mi tylko jedno… …ten chory kraj.
@josif Polecam się odciąć od forum na kilka dni, jeśli psychicznie jest aż tak źle. W zasadzie każdemu by się to przydało raz na jakiś czas. Bardzo zdrowe podejście!
Zwolennicy FSG vs przeciwnicy… heh, jak w parlamencie. Idąc takim tokiem rozumowania zaraz po nagonkach do banowania pojawią się forumowe aresztowania! Cyk, i Cię nie ma.
Podchodząc do tego z ogromnym dystanem czasem zadaję sobie pytania - czy naprawdę odczuwamy taką potrzebę, aby obierać jedną ze stron i własnym życiem ją bronić? Ile czasu jesteśmy w stanie poświęcić na niekończące się debaty forumowe?
Czy zaszło to aż tak daleko, że przytaczanie screenshotów z w miarę merytoryczną wypowiedzią, nawet jeśli jest to pstryczek w kierunku zwolenników FSG, ma być piętnowany celem usatysfakcjonowania jednej ze stron?
Byli na forum użytkownicy, którzy na starcie pisali większe bzdury, których nie dało się czytać. I się ogarnęli, i nawet teraz piszą z sensem choć nic na to początkowo nie wskazywało. Nie będę przytaczał nicków.
Jeśli ktoś nie obraża drugiej strony, tylko np notorycznie powiela swoje opinie, to na jakiej podstawie ma zostać usunięty za spam?
Też proponuję się josifowi odciąć od tego forum na pewien czas, bo po pierwsze ostatnio nie ma tutaj merytorycznej treści, więc niczego nie straci, a po drugie być może do jego powrotu już nie będzie użytkownika Kijoraptor na forum. Ewidentnie [kijoraptor] chce dopiec Radbugowi tymi postami o braku transferów i spamuje nimi w każdym temacie, żeby wywołać gównoburze. Niestety Radbug jest ostatnio nieugięty i mu nie odpowiada, więc pozostają mu tylko śmieszne zaczepki. Na tym forum z resztą nie wiem kto odpowiada za usuwanie postów, ale widać że są równi i równiejsi, bo gdyby tak robił Hanys czy tam Kratos to już dawno by miał usunięte posty. Na głownej stronie też robi to samo.
Czyli jak rozumiem spamuje połowa forum? Bo bardzo dużo osób o tym mówi, nie tylko ja. Może tego nie widzisz, jesteś na forum “pół godziny” i nie wszystko czytasz. Nie moja sprawa. I nie wiem czemu miało by mnie nie być za jakiś czas
@n_t@AirCanada da radę na forum dodać obok serduszka reakcję “Haha”? Czasami najlepszą reakcją byłaby, a nie trzeba by było dodawać zbędnego posta w odpowiedzi do kogoś.
“PSV, choć ma minimalne szanse na awans, z pewnością będzie chciało zakończyć swoją przygodę w europejskich pucharach w dobrym stylu, zwłaszcza grając przed własną publicznością na Philips Stadion.”
Z tego co wiem, to PSV ma pewny awans do fazy Play Off, także coś się tutaj nie zgadza
Skoro takie artykuły są konieczne to nie można ich chociaż ograniczyć do tematyki w jakimś stopniu powiązanej z LFC czy sportem?
Pewnie mogę poprosić wróżkę o wywróżenie czy Salah, Trent i Van Dijk przedłużą umowy ale wrzucił bym to do Tier 6 chyba…
EDIT:
Odnośnie tego co niżej zostało napisane też:
Warto byłoby oznaczyć takie artykuły, że sponsorowane/reklamowe już na głównej, żebyśmy mogli je omijać. Domyślam się, że czasem nie będą tak absurdalne jak ten dzisiejszy i można dać się złapać na niego.
Publikujecie totalnie syfiasty artykuł, który jest na poziomie promowania hazardu czy alkoholizmu. Gratulacje. Aż się przykro robi.
Już nie mówiąc, że tego typu artykuły narażają na śmieszność stronę i uderzają jak by nie było w społeczność kibiców bo jest to największa polska strona o Liverpoolu.
Nie no przecież mamy nawet wróżbiste josifa na forum więc jest jakies powiązanie, z tym że josif to odwrócona wróżka i żeby dostać wróżbę prawdziwą trzeba każde zdanie z jego postów zaprzeczyć