tak teraz wygląda, że jest ok
Dzięki za pomoc!
Myślę, że na razie zobaczymy jak obecne ustawienia się sprawują i jak mi wpadnie jakiś lepszy pomysł do głowy to dam znać.
Na pierwszy rzut oka z pozycji strony głównej wygląda, że wszystko wróciło do normy.
Najważniejsze, że widok wątków jest taki sam przed i po zalogowaniu i nie wprowadza w błąd.
Moze byście tak łaskawie odblokowali komentarze na stronie głównej pod wątkiem meczowym?
Reklamy na stronie głównej na telefonie, przeglądarka Safari. One są niewyłączalne czy ja tego nie potrafię zrobić? Dopiero kilkukrotne odświeżenie je „wyłącza”. Jest to mega frustrujące, jak temu zaradzić?
EDIT.
Thanks, Boss ![]()
Daniel jakaś z automatycznych reklam google, nam się tak załączyła. Również to wczoraj wieczorem zaobserowałem. Podziałamy w tym temacie, żeby nie uprzykrzała życia kibicowi Liverpoolu.
Ktoś już wspominał o tym w komentarzach na stronie głównej. Tymczasowe rozwiązanie to przerzucić się na lepszą przeglądarkę, np Brave, która z automatu blokuje wszystkie te reklamy.
Ewentualnie zainstaluj jakiegoś Ad Blocka na telefonie.
To samo mam na chromie
Najlepsza jest reklama home na caly ekran, mniam.
Ile was ten server kosztuje? Nadal nie otwieracie sie na jakies konto premium za pare zl zeby to gowno wyeliminować?
tak mało osob pisze na forum, to ciekawe ile by z tego wplacilo. bo ile tutaj pisze? 50? szczerze to wątpie, że tyle
zróbcie coś z tymi reklamami bo kurwicy można dostać jak nie możliwości jej wyłączenia.
Nie wiem, jakby to miala byc sensowna cena to ja bym chetnie zaplacil jak od 20 lat tu siedze ponad to by mi moze nie ubylo xD A te reklamy tutaj to jest gruba przeginka ostatnio ![]()
Ludzie jak wy żyjecie w tych jaskiniach bez ad blocka ?
W dzisiejszych czasach to można sobie blokować od telewizorów przez telefony itd.
Aldor pamiętam jak swojego czasu w prywatnej wiadomości proponowałeś mi opłacenie wizyty u psychiatry to taka dokladka na serwer będzie jak pryszcz na dupie.
Poprawione zostało. Powinno się zaimplikowac na stronie w ciągu 1-2h.
Dajcie znać czy zginęła ta reklama.
U mnie jest OK, na chromie mala reklama, na apce na razie bez.
W terminarzu brakuje spotkania z Wilkami w ramach FA Cup 7 marca o 16.
Skarbie nie ma jeszcze potwierdzonej dokładnej daty i godziny meczu z Wilkami. Jesteś w błędzie.
A nie można zaktualizować terminarza i obok daty meczu wpisać TBC, a później zaktualizować datę?
Oficjalka tak zawsze robi zaraz po losowaniu pucharów lub po przejściu do kolejnej fazy LM. ![]()
Ale po co robić coś 2 razy jak można raz i zgodnie ze stanem faktycznym? ![]()