Strona/forum i wszystko z tym związane

Dał Ci jeszcze szansę. Czego chcesz więcej ?

ale kim on jest, żeby kogokolwiek obrażać i nazywać idiotą

Nie nazwał cię idiotą, tylko twoje zachowanie widocznie było idiotyczne. Więc nie dość, że zachowujesz się jak idiota, to jeszcze czytać nie potrafisz.

4 polubienia

Rany Julek u Clashmana ma się aż 5 szans, a Tobie udało się wykorzystać już 3 :smiley:

@darwizzy15 Ostrzegałem Cię, żebyś nie pisał kłamstw na mój temat. Nigdy nie nazwałem żadnego forumowicza “idiotą”, bo do każdego mam szacunek i takiego samego szacunku wymagam, również wobec siebie.

Ty, z kolei, nie dość, że nie zastosowałeś się do mojej prośby, to w dodatku wklejasz tu, stworzone przez siebie (przerobione), fejkowe wiadomości, sugerując innym, że to ja je napisałem.

Wkleję, zatem, PRAWDZIWE screeny z naszej konwersacji, żeby wszyscy zobaczyli jak było naprawdę. Ja nie lubię nikogo banować i myślę, że do wielu kwestii podchodzę dość liberalnie, ale Tobie ewidentnie przyda się ochłonięcie, dlatego myślę, że odpoczynek do września dobrze Ci zrobi.

A oto jak wyglądała nasza rozmowa:

Pozdrawiam.

P.S. @manero On ode mnie otrzymał tylko jedno ostrzeżenie (dzisiaj), a wcześniej otrzymał ostrzeżenie od innego moderatora, więc, oprócz tekstu, nawet liczbę ostrzeżeń zmodyfikował sobie w jakimś programie graficznym.

3 polubienia

@Clashman to jedna z garstki niewielu osób, które zawsze tutaj prezentują pełną kulturę wypowiedzi w każdym poście i temacie.

Poprawcie mnie jeśli się mylę i coś przeoczyłem.

Zdecydowanie właściwa osoba na pozycji moderatora.

I do tego Clashman AI daje pięć szans, więc kurdę żyć nie umierać. :wink:

1 polubienie

zaczynam podejrzewać, że @darwizzy15 to na prawdę Darwin Nunez

Clashman ma moje pełne poparcie w swoich działaniach. Kiler to ma być kiler, a nie jakaś popierdółka. Nie zawsze działanie moderatorów sie będzie wszystkim podobać, oni mają swoje określone narzędzia pracy, których mogą używać, gdy zajdzie taka potrzeba, zwłaszcza, że dziwnych ludzi w przyrodzie nie brakuje i nie odnoszę się tutaj akurat do usera, z którym Clashman miał bardzo ciekawą konwersację :wink:

6 polubień

Czy mógłbym się dowiedzieć dlaczego jeden z moich wpisów zawierający słowo “negroid” został usunięty?
Jest sporo innych wpisów zawierających takie słowa jak “murzyn”, “śmieć”, “małpą”, które nie zostały usunięte.

“Termin ten był rozwijany w kontekście kolonializmu i rasistowskich ideologii.

Współcześnie unika się używania tego określenia w kontekście naukowym i społecznym.”

Może dlatego ?

1 polubienie

Ciekawe ile ostrzeżeń ma spawacz :smiley:

Czytałeś całą moją wypowiedź? Wpisz sobie w wyszukiwarkę słowa, która wymieniłem. Jest pełno postów. Negroid wydaje się dużo bardziej łagodnym słowem niż murzyn, małpa, czy śmieć.

Dziękuję za troskę. Aktualnie zero. Jestem niemal wzorowym forumowiczem, choć czasem mnie poniesie.

1 polubienie

@diablinadali #Freejosif

Dobrze, że Wielkanoc niedaleko, to będzie można uwolnić Barabasza xD

4 polubienia

Czy technicznie jest możliwe wprowadzenie nowej funkcji typu “budzik”?
Chodzi mi o alarm w razie strzelenia gola przez Liverpool. Nasze mecze w tym sezonie są tak pasjonujące, że zdarzyć się może jakaś głębsza refleksja na temat naszej gry i można przespać ewentualne bramki.
:sleeping_face:

1 polubienie