Strona/forum i wszystko z tym związane

A po kasynie chodziliśmy z kolegami na kremówki

Komu nie pasował ten wpis? Same fakty, może niewygodne, ale fakty.

1 polubienie

Można się zgodzić, można nie - nie wnikam.
Ale usuwać taki wpis? Dlaczego?
…No chyba, że kogoś słowo ‘chujowy’ aż tak uwierało :smiley:

e: pobawiłem się w rudego i oflagowałem sam siebie (przekleństwo) - na razie nie wjechał żaden bot :smiley:

Myślę, że jest bot, bo często za wulgaryzmy mi usuwało wpisy z góry.

PS, kompletnie się nie zgadzam z tobą.

Nie trzeba się zgadzać i ja to rozumiem. Każdy ma swój punkt widzenia. I to nie jest bot, bo ręcznie usunięty.

Też nie rozumiem, dlatego napisałem tutaj. Naprawdę jestem ciekaw, bo nie ma tu nic złego czy kontrowersyjnego. O zadymach Salaha wie każdy, kto kibcuje. Zwykle nie wyciągam prywatnych rozmów, ale tu musiałem zrobić wyjątek.

@Ziaja masz wyraźnie napisane, że personel usunął.

Nie żebym ja tu bronił kogokolwiek, ale na dobrą sprawę nie da się tego stwierdzić w tym wypadku. Mi to wygląda jak forumułka którą dostałem ze 2-3 razy wcześniej.

Ale piszę ci wyraźnie, że ten “Personel” może być botem.

Być może masz rację. Poczekam na wyjaśnienie któregoś z modków.

Ja usunąłem, gdyż zawiera obraźliwe sformułowania w stosunku do naszego piłkarza. Pisałem wielokrotnie, żeby powstrzymać się od takiego języka, a Ciebie to już z dziesiątki razy.

Wprowadź sobie w głowie przed publikacją jakąś formę autocenzury i czytaj pisany komentarz przed samą publikacją. Większość Twoich komentarzy zawiera albo nagromadzenie przekleństw albo jakieś wyzwiska pod adresem trenera, piłkarzy, działaczy itd.

Ileż można.

Zresztą to mało próbka z ostatniego czasu Twoich możliwości:

2 polubienia

Wybrałeś posty pasujące pod tezę, ale rozumiem. Cenzura to cenzura.

@BeBe akurat z Everonem miałem na myśli Pickforda, który znany jest jako dickford.

Z tym evertonem i opatrunkiem to nawet śmiechłem :smiley: dzięki za przytoczenie bo przeoczyłem te wpisy :smiley:

2 polubienia

Posty pod teze? Przecież to są literalnie ostatnie Twoje usunięte posty - z przeciągu 2 tygodni.

Nie moja wina, że regularnie posługujesz się takim językiem. Tak jak mówię, wprowadź sobie autocenzurę przed publikacją i powstrzymaj się od ciągłego posługiwania się takim językiem.

Bo to nie jest kwestia braku przekleństw - bo każdemu się może czasem zdarzyć, każdego mogą ponieść emocje, ale Ty to robisz nagminnie. Zakładasz 5- te konto po tym jak poprzednie jest banowane/mutowane na dłużej.

3 polubienia

Tylko w ciągu tych 2 tygodni napisałem mnóstwo innych postów bez przekleństw. Tak jak pisze - wybierasz wygodne posty pod tezę, gdzie faktycznie użyłem przekleństwa i wobec tego budujesz swoją narrację, że ja ciągle przeklinam.

Dla mnie sytuacja jest wyjaśniona. Nie mam nic do dodania.

Ale panie władzo, on grzeczny był, dzień dobry mówił, a to że czasami mu nerwy siadały to nie jego wina, niech pan patrzy szerzej panie sędzio, a nie tylko na to co najgorsze!

Jak komuchy: 10 razy przeklnal eeee tam ale 30 razy to juz nie ! :rofl

@spawacz
Zeby nie bylo-nic do Ciebie nie mam tylko ta Twoja argumentacja…

1 polubienie

Zgodnie z zapowiedzią xD
Ludu LFC.pl, kogo chcielibyście uwolnić?

• josif
  • lub
  • Barabasz
0 głosujących
1 polubienie

1 polubienie

Obawiam się że prędzej Liverpool zatrudni wreszcie do pracy w środku pola Wielkiego Silnego Murzyna niż josif tutaj wróci

6 polubień

Niestety “lub” wygrał… uwolnijcie go.

1 polubienie

Jakie macie podejście do forumowiczów, którzy się przypierdalają o byle co? Blokujecie od razu? Mam wrażenie, że niektórzy w każdym wpisie koniecznie chcą zabłysnąć, wytknąć komuś błąd, często nawet nie czytają dokładnie, co ktoś napisał. Zastanawiam się jaką funkcję pełni dla nich to forum.
Może to jest coś takiego, że mają zły dzień i wtedy przychodzi taka myśl “wejdę na forum, zaraz znajdę jakiegoś frajera i mu walnę ripostę! Ale mu ku*wa pojechałem, jestem zajebisty”.
Naprawdę jest kilka takich osób, z którymi się mogę mega nie zgadzać, ale zawsze albo prawie zawsze da się normalnie pogadać. Możemy mieć inne poglądy na różne tematy, ale jakoś zawsze się dogadamy.
Inna sprawa, to jakiś szczególnie rozumiany honor, może duma. Statystycznie każdy człowiek myli się raz na jakiś czas. Nie ma chuja, każdy. Natomiast ile osób potrafi czasami przyznać się do błędu? Tylko tak szczerze. Bez ściemniania.

Jak by co to nie jest pasta XD

1 polubienie

Jeśli ktoś wytknie błąd to się do niego przyznam. Ale jak ktoś robić typową przypierdolkę, nie mówię o banterowaniu bo dobry bakterie doceniam. To włączam mu ignora i nawet jak się taka osoba produkuje to tego nie czytam bo wiem, że z taką osobą do dyskusji nie wchodzę.