Transfery w Premier League

Tak sobie myślę, że Joao Pedro (i Nunez) to idealny przykład, dlaczego czasem warto przepłacić ale wziąć zawodnika na już zamiast talent do szlifowania. Z 1,5 roku temu chłop miał bardzo dobry sezon i dorobił się łatki “Nowego Firmino”. Dalej są niektórzy, którzy tak go postrzegają. Dzisiaj chłop idzie za nie małe pieniądze do klubu w którym ktoś już dawno puścił kierownice na rynku transferowym. Być może mnie zaskoczy i pokaże ten swój baardzo dobrze skrywany talent. A może, stworzy najbardziej memiczny duet napastników w Niclasem Jacksonem

2 polubienia

13 polubień

Mogliby kupić kogoś na bramkę. Gyokeres?

1 polubienie

Swoją drogą niby Nkunku dostępy w te lato za 30.
Jakby Chiesa odszedł do Italii za jakieś 20 to dopłacić 10 I może warto byłoby zaryzykować?

Ta sama rola na jakieś myszka Miki cup może by się przydał, a może jeszcze by coś w premier league pokazał.

No chyba żartujesz z tym Nkunku Byku.

Tymczasem Arsenal z oficjalka, potężny Kepa zasila szeregi Wielkiego Mikela.

3 polubienia

To teraz jeszcze kilku obrońców. I Arsenal będzie mógł wystawić jedenastkę złożoną z obrońców, która idealnie zneutralizuje drużynę Czelsi zapodaną przez @osi kilka postów wyżej.

A co z tym Zubimemdim? Bo to juz chyba z półtora miesiąca sie ciągnie.

Czekali na lipiec, bo nowy okres dla finansowego fair play

Ale z tym Sanchezem na bramce to przesadziłeś. A poza tym to solidny, ofensywny skład.

W ogóle to dziwne, że Chelsea jeszcze się nie zgłosiła po Darwina. Na co oni czekają? Przecież na środku ataku nie ma kto u nich grać. Brak im głębii składu. Tam jest tylko Delap, Jackson, Felix, Broja, Fofana i Marc Guiu.

Paradoks, że Arsenal potrzebuje napastników, a ściąga defensywnych pomocników. Natomiast Chelsea wypełniona napastnikami po brzegi, ściąga Delapa.

1 polubienie

To nie AI, ale tak wygląda ;d

Te to mają rozmach, jak po 1 roku ktoś nie pasuje wymiana od razu, u nas by siedziały takie Keity i Chamberliny po 5 lat ;p Ale o wiadomo właściciele Chelsea wpisują “motherlode” i już mają 200 mln “simoleonów” na zawodników.

@Radbug chcieli raz oszukać system i sprowadzili znów Lukaku, ale wrócił on u nich do ustawień fabrycznych :laughing:

2 polubienia

Taaa, a później City i Liverpool korzystają z takiego Salaha czy De Bruyne, bo zagrali 1 sezon słabo przed skończeniem 23 lat.

Chelsea wydała w tym okienku więcej od nas. Nie przestaje to zaskakiwać. Ale i tak nie wydaje mi się, by te transfery mocno pchnęły ich do przodu.

Tylko jakość inna. Przecież oni kupili szrot. Może Pedro coś wniesie.

1 polubienie

:pensive:

11 polubień

Gyokeres blisko Arsenalu. Jak teraz Arteta nie wygra jakiegoś dużego garnka typu Curacao Cup to sami kibice go zwolnią.

5 polubień

Całe szczęście. Już mnie mdliło od tego czytania, że ktoś chce tego średniaka w Liverpoolu.

Co jest w nim średniego, jeśli można wiedzieć?

Trzeba przyznać, że Arsenal wzmacnia się tam gdzie potrzeba i mogą być mocniejsi niż sezon temu.

2 polubienia

Może jak wymienią tego płaczka na ławce to może coś zdobędą

W sensie że ten Gejkeres? Darwin przy nim to mistrz kończenia sytuacji.