Tak sobie myślę, że Joao Pedro (i Nunez) to idealny przykład, dlaczego czasem warto przepłacić ale wziąć zawodnika na już zamiast talent do szlifowania. Z 1,5 roku temu chłop miał bardzo dobry sezon i dorobił się łatki “Nowego Firmino”. Dalej są niektórzy, którzy tak go postrzegają. Dzisiaj chłop idzie za nie małe pieniądze do klubu w którym ktoś już dawno puścił kierownice na rynku transferowym. Być może mnie zaskoczy i pokaże ten swój baardzo dobrze skrywany talent. A może, stworzy najbardziej memiczny duet napastników w Niclasem Jacksonem
Mogliby kupić kogoś na bramkę. Gyokeres?
Swoją drogą niby Nkunku dostępy w te lato za 30.
Jakby Chiesa odszedł do Italii za jakieś 20 to dopłacić 10 I może warto byłoby zaryzykować?
Ta sama rola na jakieś myszka Miki cup może by się przydał, a może jeszcze by coś w premier league pokazał.
No chyba żartujesz z tym Nkunku Byku.
Tymczasem Arsenal z oficjalka, potężny Kepa zasila szeregi Wielkiego Mikela.
To teraz jeszcze kilku obrońców. I Arsenal będzie mógł wystawić jedenastkę złożoną z obrońców, która idealnie zneutralizuje drużynę Czelsi zapodaną przez @osi kilka postów wyżej.
A co z tym Zubimemdim? Bo to juz chyba z półtora miesiąca sie ciągnie.
Czekali na lipiec, bo nowy okres dla finansowego fair play
Ale z tym Sanchezem na bramce to przesadziłeś. A poza tym to solidny, ofensywny skład.
W ogóle to dziwne, że Chelsea jeszcze się nie zgłosiła po Darwina. Na co oni czekają? Przecież na środku ataku nie ma kto u nich grać. Brak im głębii składu. Tam jest tylko Delap, Jackson, Felix, Broja, Fofana i Marc Guiu.
Paradoks, że Arsenal potrzebuje napastników, a ściąga defensywnych pomocników. Natomiast Chelsea wypełniona napastnikami po brzegi, ściąga Delapa.
Te to mają rozmach, jak po 1 roku ktoś nie pasuje wymiana od razu, u nas by siedziały takie Keity i Chamberliny po 5 lat ;p Ale o wiadomo właściciele Chelsea wpisują “motherlode” i już mają 200 mln “simoleonów” na zawodników.
@Radbug chcieli raz oszukać system i sprowadzili znów Lukaku, ale wrócił on u nich do ustawień fabrycznych

Taaa, a później City i Liverpool korzystają z takiego Salaha czy De Bruyne, bo zagrali 1 sezon słabo przed skończeniem 23 lat.
Chelsea wydała w tym okienku więcej od nas. Nie przestaje to zaskakiwać. Ale i tak nie wydaje mi się, by te transfery mocno pchnęły ich do przodu.
Tylko jakość inna. Przecież oni kupili szrot. Może Pedro coś wniesie.
Gyokeres blisko Arsenalu. Jak teraz Arteta nie wygra jakiegoś dużego garnka typu Curacao Cup to sami kibice go zwolnią.
Całe szczęście. Już mnie mdliło od tego czytania, że ktoś chce tego średniaka w Liverpoolu.
Co jest w nim średniego, jeśli można wiedzieć?
Trzeba przyznać, że Arsenal wzmacnia się tam gdzie potrzeba i mogą być mocniejsi niż sezon temu.
Może jak wymienią tego płaczka na ławce to może coś zdobędą
W sensie że ten Gejkeres? Darwin przy nim to mistrz kończenia sytuacji.