Transfery w Premier League

Niby tak, ale to i tak upgrade w porównaniu do Jesusa czy Havertza.

Sądzę, że będą mocniejsi, ale niekoniecznie silni na tyle byle wygrywać trofea.

2 polubienia

Ciekawe, kiedy będzie im żarówki pokazywał.
Nie będzie nigdy juz lepszego “the office” w wersji Artety + ta bluza z kotem :rofl:

2 polubienia

Jak go zwolnią z Kanonierów to może znajdzie robotę jako nauczyciel fizyki.

3 polubienia

Jakie liczby robił w Portugalii Darwin, a jakie od dwóch sezonów robi Gyokeres?
e. tak wiem, że to troll-man, nie musicie mnie uświadamiać. Raczej kwestia tego, by Was uświadamiać, że przy stylu gry Arsenalu, to taki gość od typowego wykończenia (a nie tylko to potrafi), to się Szwed może świetnie tam sprawdzić (oby nie, sic!).

1 polubienie

Jakby przychodził do Liverpoolu, to idealny transfer, ale że idzie do innego klubu do drewniak :smiley: To samo z Zubimendim, jakby u nas był to transfer sezonu, a że idzie do Arsenalu to nie ma jaj, i zaraz zatęskni za Arsenalem XD

Gyokeres i Zubimendi świetnie transfery, jak im się uda ze Szwedem to naprawdę fajnie to będzie wyglądało.

5 polubień

Czyli w takim razie Sesko do Chelsea? Przydałby im się jakiś napastnik.

Super by było jakby rok temu przyszedł, ale los tak chciał, że i bez niego mistrza wygraliśmy z Gravenberchem, który okazał się odkryciem sezonu Slota : p

Dla mnie na zawsze opus magnum tego kretyna będzie to:

Z żenady żołądek się obraca. Jak wielkie kompleksy musi mieć Arteta?

Czy zubimendi jest dobrym piłkarzem? Jak najbardziej. Czy Zubimendi jest tym elementem którego Arsenalowi brakowało? Nie jest tym pilkarzem. Dlaczego? Ponieważ hiszpan nie będzie liderem w nowym zespole, bo nie ma takiego charakteru a to właśnie liderów kanonierom brakuję. Zubi w hiszpani byl jednym z liderów zespołu który nie gral o trofea tylko o europejskie pucharym. Był wychowankiem grał w drużynie którą kochał i to wystarczylo zeby miał szacunek. W Arsenalu chcą dużych tytułów nie pucharów myszki Miki. Wiec presja jest duzo większą i to właśnie o to chodzi zeby jej sprostać. Jezlei Rice Sako i kilku zawodników nie wezmie odpowiedzialności za tą drużynę to Zubi tego nie pociągnie. Teraz Arsenal ma wóz albo przewóz. Albo cos duzego wygrają albo Arteta będzie szukał sobię nowego pracodawcy.

Ale to jest drewniak. Przypominam, że Porto dostało wpierdziel od Interu Miami, a większość zespołów z Portugalii jest gorsza od przeciętniej ekipy z MLS. Nie chciałbym Gyokeresa za darmo, tak samo jak Suareza, Pululu czy innego dziada z ogórkowej ligi. Już bym wolał Chrisa Wooda

1 polubienie

Tragiczny jest
https://x.com/Wojciech_AFC/status/1941831284826730808

@everlast nic nie rozumiesz, ale nie chce mi się tłumaczyć. Zrozumiesz za 10 miesięcy kiedy Gyokeres będzie miał mniej niż 10 non penalty goals w sezonie.

czy Ty probujesz nam powiedziec, że to, że Porto przegralo z Miami, to znaczy, że Gyokeres jest słaby bo nie strzelil w tym meczu bramki?

Sorry guys ale od kiedy Gyökeres gra w Porto? :thinking:

Zapytaj sie kolegi :slight_smile:

Chłopie przecież taki filmik można skleić każdemu zawodnikowi. Zarówno dobre akcje jak i złe. Opierać wartość zawodnika na podstawie kilkuminutowego video z jednego meczu jest trochę nie poważne.

Sklej mi taki filmik z jednego meczu (!) Salaha. Zaznaczam, że to nie może być mecz z PSG czy innym gigantem tylko zespołem zbliżonym do PSV.

To jakaś przeróbka ai?

Masakra jakie ludzie robią teraz przeróbki.

Dawać Hugo Ekitike on zjada na śniadanie Gyoko

2 polubienia

To zależy. Zubi akurat nam by się przydał.

Szwed to raczej będzie flop i samo to, że Arsenal walczył o niego z United i nie było na niego w ogóle chętnych w sumie jak w dzisiejszych czasach za rozsądne pieniądze może sporo mówić.

Mnie to cieszy , że Arsenal skupił się akurat na nim i Sesko, a nie na kimś ogarniętym na teraz.

1 polubienie

https://youtu.be/lfUrjw_4T7c?si=ulvVpREwKURLanxh po tym meczu na pewno stwierdziłeś, że Salah będzie w przyszłości taką gwiazdą ligi…