Transfery w Premier League

Szkoda by było żeby taki grajek odszedł z PL, nie spodziewałem się, ale jego sprawa, wg mnie robi głupotę, oby tam nic więcej poza mistrzostwem buli nie osiągnął.

Lepiej żeby odszedł do Bayernu niż United.

3 polubienia

A ja bym go wolał w United, po pierwsze dobry grajek, po drugie niech sobie bije rekord PL, po trzecie 7-0 z Kane’m w składzie smakowało by jeszcze lepiej niż 7-0 bez Kane’a :slightly_smiling_face:, PL to najlepsza liga więc powinni zostawać/grać najlepsi piłkarze.

A tymczasem Newcastle dopina kolejny transfer i kupują 20-letniego Livramento z Sounthampton.

Lepszego prawego obrońcy w tym wieku w lidze nie ma.

2 polubienia

Stracił cały sezon przez kontuzje. Niewiadomo, czy w ogóle jeszcze wróci do dobrego grania. Równie dobrze może przepaść jak i eksplodować jego talent…

1 polubienie

Po 4. Inaczej będziesz śpiewać jak Kane w barwach united strzeli zwycięskiego gola z nami, a akurat nam regularnie strzela, jedynie, że nie dawały wygranych te bramki… niech idzie do Bayernu. Mnie jego rekord nie interesuje. Zwłaszcza jakby miał dokładać te gole w barwach united.

11 polubień

Tak, niech idzie do United, genialny pomysł. Gwarant 20-30 bramek w sezonie w barwach naszego największego rywala, któremu notabene brakuje właśnie napastnika z prawdziwego zdarzenia.

6 polubień

XD trzeba być odklejonym na innym poziomie by tak myśleć. Jeszcze wspomniałeś o tym 7:0 xD. Gdyby Kane w tamtym meczu u nich to zgasili by nas jak peta. To był ten okres kiedy pierwszy gol rywala nas zabijał. I gola Gakpo strzelił po okresie w którym United zaczęli przeważać, a potem przed przerwą mogli wyrównać. A ty teraz piszesz ze wolisz Kane w United.

Ja bym wolał, żeby został w PL bez względu na to w jakim zespole, a to że Tobie się to nie podoba, szczerze mówiąc mnie jebie.

1 polubienie

Arsenal wysłał ofertę za Rice’a w wysokości £100M + £5M. Nieważne czy jest wart tej ceny czy nie, pokazują, że mają ambicje, a my dalej będziemy się bić o ceny i rozkładać na 100 rat.

Jeden z bardziej ekscytujących anglików i relatywnie nie drogi. Rozumiem, że mamy rozmowy z naprawdę dobrymi nazwiskami skoro nawet nie spojrzeliśmy w tę stronę.

3 polubienia

Maddison nie ma sezonu bez kontuzji. Druga sprawa, to typowa 10, a Klopp tak nie gra.

Ale jak to, to w Arsenalu nie maja miliona wymowek ze najpierw to trzeba wygrac LM/wygrac lige/podpisac nowa umowe sponsorska/czekac na koniec skutkow pandemii/czekac na right playera/dac szanse mlodym z akademiii? :open_mouth:

1 polubienie

Klopp może i tak nie gra, ale taka “10” dałaby dodatkowe opcje. Ponadto już kiedyś z “10” graliśmy i swego czasu nikt sobie drużyny bez Coutinho nie wyobrażał, a i on sam wygrał nam kilka spotkań, właśnie dzięki grze na “10”.

Mają ambicje dawając krocie za średniaków, przy czym nic nie wygrywając.
Typowy, typowy Arsenal.

Skoro Rice jest średniakiem to kim są ci gracze pokroju Gravenbercha, Thurama czy Kone ktorymi Liverpool sie interesuje?

1 polubienie

Sa po prostu slabi, nie owijajmy w bawelne. Thuram/Kone byc moze odpala, ale obawiam sie, ze (jezeli ktorys z nich przyjdzie) tutejsi kibice beda lekko zdziwieni i zawiedzeni w przyszlym sezonie. Z drugiej strony patrzac na zachwyty po np. transferze Gakpo mam wrazenie, ze kibice juz na nowo przyzwyczaili sie do przecietnosci. O Gravenberchu nie ma co sie wypowiadac bo kazdy wie jak jest.

Rice to moze i sredniak, ale z najwyzszej polki. Taki sredniak troche jak Grealish, z potencjalem na bycie kozakiem. Nie ma w ogole co porownywac z naszymi celami transferowymi.

4 polubienia

Czy ja wiem, czy średniak samo to, że w wieku 24 lat ponad 40 występów dla kadry, ponad 200 w lidze. Chłopak jest naprawdę doświadczony, a jeszcze prawdopodobnie nie wszedł w swój prime.
Moim zdaniem to jeden z lepszych zawodników na swojej pozycji na świecie, a my nie jesteśmy w stanie nawet o niego powalczyć.
Jeszcze wstrzymuje się z krytyka do początku sezonu, ale zapowiada się póki co naprawdę nędznie nasze okienko.

Już widzę, że Liverpool Echo wrzuca artykuł o tym, że jest szansa na transfer zaraz bo Holandia odpadła z Euro u21 i jesteśmy zainteresowani Gravenberchem i tym z Wolfsburga klocem.
Skoro oni grali wszystkie mecze po 90 minut i odpadli, to moze być tylko potwierdzenie, że są ciency, ale co ja tam mogę wiedzieć. W końcu są tani…

2 polubienia

Bo trenuje Ich beton.

Patrz wyżej.

A dla mnie najbardziej przeceniany zawodnik na świecie (na ten moment)

I bardzo dobrze, mamy się wzmacniać a nie kupować słabszego Fabinho.
Z prawdą jak to z dupą - każdy ma swoją.
Moja jest taka, że nie mogę pojąć stanowiska ludzi, że ktoś tak do bólu jednowymiarowy jest uznawany za klasę światową.

To da się być słabszym na tej pozycji od Fabinho?

100 baniek to za dużo, ale z racji, że zapewne będzie grał na pozycji słabego szaki to dla kanonierów na bank wzmocnienie.

A co do podśmiewania, że jakieś kluby ściągają średniaków to bym nabrał wody w usta.

Bo w plotach łączących transfery do nas to właśnie pojawiają się na ogół właśnie solidniacy max.
Jedynym poważnym graczem o jakim było słychać to chyba tylko Barella, na którego zresztą pewnie nie ma szans.