Transfery w Premier League

Da się.
Uwierz mi, że się da.

Czyli jak do tej pory z nielicznymi wyjątkami.
To właśnie takimi zawodnikami ten klub słynie.
A przynajmniej w ostatnim czasie.
I nie przeszkadza Mu to w zdobywaniu WSZYSTKICH (ważnych) trofeów.

Ta szczególnie w tym sezonie.

P.s @lfc96pp pamięć już nie najlepsza, ale możesz mi przypomnieć czy wygraliśmy ligę , czy ligę mistrzów w zeszłym sezonie.

Czyli pierwszym od niepamiętnych czasów nie wyszedł.
Na prawdę.
Jest o co kruszyć kopie.

James Madison w Tottenhamie za 40 mln funtów. Badania w ciągu 24h.

1 polubienie

Świetny piłkarz (IMO jedyny Anglik ocierający się na ten moment o klasę światową.
I nie.
Bellingham według mnie NA TEN MOMENT się nie łapie do tego grona.
Lecz podobno charakter nie idzie w parze z umiejętnościami.
Niemniej jestem bardzo ciekawy projektu Spurs.

Kolejny piłkarz, który mógł coś dać w II linii idzie za drobre… tfu - za miliony miliardów wg FSG do bezpośrednich rywali…

1 polubienie

Od kiedy Totki to nasi rywale xD?

Od ostatniego sezonu.

Kolejny ci panikuje…
Ehh…
No i tak 5 miejsce, a lokata w środku tabeli to rywal xD.

To Twoje zdanie, nie muszę się z nim zgadzać, bo wiem, że prawda leży po mojej stronie.

Bliżej LFC do 10 miejsca (15 punktów) niż do pierwszego (22). Przy obecnej polityce transferowej i najprawdopodobniej tylko jednym transferze IN ta różnica między LFC a środkiem zacznie się zmniejszać.

Nie musisz się ze mną zgadzać ale wyśmiewanie kogoś bo ma inne zdanie jest zwyczajnie słabe i szczeniackie.

1 polubienie

Ehh…
No i dalsza panika.
Żaden z nas nie zmieni stanowiska (tak myślę), więc ja sobie odpuszczam.

Prawdą jest, żę typ spierdolił się do Championship z resztą ligi i był współwinny i przez lata mimo że mogły bo inne kluby wyciągąć to tego nie zrobiły. Nie gra za bardzo w kadrze XD bo wolą np. nawet TAA tam stawiać. A Belligham z vicemistrza niemiec do Realu. A Madisson z 19 drużyny ligi do 8 Tottehamu.

To w ogóle na co wchodzisz w dyskusję bez argumentów. Przychodzisz i jesteś po prostu bucem.

Bo trenuje Ich beton :man_shrugging:.
Że Magłaja tam gra, to też znaczy, że się do tego nadaje.
W dodatku Anglia nie gra klasyczną dziesiątką.
A co umiejętności mają do tego, w jakim klubie się występuje?
Mam rozumieć, że taki Totti to też jedynie do tarcia chrzanu się nadawał (hiperbola).

@lfc96pp xDDD koleś, za którym przemawiają liczby, wykresy, heatmapy, diagramy, statystyki i o którym komentatorzy i eksperci wypowiadają się jak o absolutnej gwieździe wg Ciebie nie łapie się do topu xD obejrzyj sobie filmik Ćwiąkały o nim, Jude był wart każdej kasy.

Ty tak poważnie? XD

Zgoda

Anglia nie ma wielu stoperów na wysokim poziomie.

Totti grał w bardzo dobrym klubie.

Dosłownie nic nie świadczy o tym, że Madisson to grać ze światowej półki, a już na pewno nie świadczy o tym że jest najlepszym z Anglików. Saka, Trent, Kane, Grealish można by wymienić wielu lepszych od niego. I przede wszystkim z lepszym zdrowiem.

Sancho, Martial, Mudryk i tym podobni też byli.
No i co z tego pozostało.
No właśnie.

A to Ćwiąkała to jakaś wyrocznia i wszystko, powie, to prawda objawiona?

Ale malepszych.
Chociażby Collwill.

Twoje zdanie.
Dla mnie Roma to nie jest wielki klub.
I piszę to jako Ich sympatyk.

Zgadzam się.

Nie zgadzam się.
Dla mnie wciąż to nie jest facet za kasę, za którą Go kupiono.
Dając taką kasę, oczekiwałbym, że kupujesz gościa, który w pojedynkę jest Ci w stanie wygrać mecz.
Tego u Jacka nie widzę.

Ale to w żaden sposób nie determinuje Jego umiejętności i nie wpływa na jakość jako piłkarza.

I tak chyba będzie najlepiej :slight_smile: P
Pozdro.

Whu odrzuciło 105 mln Arsenalu :sweat_smile:
Czekają na ruch City

1 polubienie