Jakiś pomocnik z Porto,nie mam pojęcia tak szczerze
To Ederson jest jeszcze 1 w City?
No a jest tam jakiś bramkarz porządny? Raz broni Ederson innym Ortega. Żaden chyba nie daje odpowiedniej jakości.
Na bank znają. Podobnie było z Chelsea parę lat temu. Na kupowali grajków a potem ban. Tu będzie podobnie.
Wrzucę taki filmik bo Guardiola chyba zaczyna się gubić albo już czuję pewną presję, City kupuje jak leci… początek filmiku przedstawia Pepa po dokonanym transferze, koniec zaś gdy wpuści danego zawodnika na murawę, polecam obejrzeć https://youtu.be/tG-BItvDff8?si=-cMQ5GnyWER_C3o6 oczywiście w formie humoru.
Niesamowite bylo to okno transferowe LFC-nie zapomne go nigdy!
Gdzie są ci, którzy mówili “spokojnie, mamy czas, poczekajcie do końca okienka, a potem oceniajcie bla bla bla” ?
Talent który jeszcze nie pokazał zbyt wiele. Idealny dla chelsea. Kontrakt do 2039 r. I wysoka tygodniówka
nawet cechy wizualne ma skrojone pod chelsea, jak zle by to nie brzmiało
Z drugiej strony nie ma co się nabijać z Chelsea, my też sprowadzamy młodzież, która nie wiadomo czy wypali w dorosłej piłce (Carvalho, Ramsey, Doak, Nyoni, Ngumoha)
Panic buy city który i tak nie sprawił że są mocniejsze. Marmoush coś umie, ale nie sądzę że jest to kozak za 70m 300k. Młodzi też będą potrzebować czasu.
@MG75 tylko że zauważ że nasze transfery to młodzi chłopacy za grosze. Chelsea płaci olbrzymie często pieniądze za nich. Nam chyba nie wypalił tylko ramsey i to miał dzieciak olbrzymiego pecha.
Ale oni sciagaja najwieksze i najbardziej wychwytywane diamenty, my to co nam skapnie, jakies za pol darmo, za male pieniadze.
A czm nasz skauting nie umie wyciagnac takiego Palmera? Estevao? Bo trzeba za nich zaplacic wiecej niz 20 milionow euro.
Coś w tym jest, może im z analiz wyszło, że tacy najlepiej wyglądają w niebieskich wdziankach
Ale podobno o Rio to była z nimi niezła bitwa (albo klubowa propaganda to tak przedstawia)
Tylko, że Liverpool nie sprowadza ich za chore kwoty, na wysokie kontrakty do następnego millenium. Jestem niemal pewien, że wysrają za niego z 40 mln.
Czy ty żyjesz w jakiejś Alter aktywnej rzeczywistości? Oni wydali prawie 2 miliardy skupując z 50 zawodników z czego 2 weszło na poziom topowy (Palmer, caicedo) kilku gra trochę powyżej średniej ligowej (Gusto,Endo) a na reszcie już tracą albo tracić będą. Ich marzeniem jest 4 miejsce a ty stawiasz ich jako wzór do naśladowania.
Zrozumcie ludzie nie ma żadnych narzędzi i żadnego klubu który potrafi przewidywać przyszłość.
Kupowanie młodych talentów w zbyt dużym nadmiarze wiąże się z obniżeniem poziomu sportowego i wielu wpadkach. Wszyscy piszą o palmerze że super trafili, jednocześnie nie piszą że wtopili na Neto, madueke, mudryku, washigtonie.
Na jednego caicedo przypadł lavia i Ugochukwu kupieni w to samo okienko.
Stawianie na młodych nie zawsze gwarantuje rozwój. Harvey uchodził za jeden z brylancików. Chciał go real i cała czołówka angielska. I choć gra u nas już z 5 lat w pierwszym składzie jego rozwój się mocno za hamowal
Ja nigdzie nie napisalem ze są wzorem czegokolwiek, nie dopisuj mi czegos o czym nie wiem sam xD
Po prostu oni idą metodą prób i błędów. My idziemy metodą “jakoś to będzie”. Każda ma wiec swoje plusy i minusy.
Sorry, ale to co robią to zwykła głupota, a nie metoda prób i błędów. Wyrzucanie pieniędzy w błoto. Niech sobie robią co chcą, ale mądre to to nie jest.
Pamiętaj tylko, że Chelsea to sztuczny twór pompowany brudnymi pieniędzmi. Liverpoolu po prostu nie stać na kupno młodych i gniewnych, którzy mogą, ale nie muszą odpalić. Nie ten model finansowania.