Mnie najbardziej zastanawia, czy on w tym Realu też będzie taki człapiący i wiecznie niezadowolony?
Talentu mu odmówić nie można, ale jego aż wręcz czasami cyniczna postawa na boisku mi nie raz podniosła ciśnienie
To samo widziałem już od dawna
Zobaczymy jak mu przyjdzie biegać, tym bardziej na wahadle, przy hiszpańskich temperaturach.
Życzę mu jak najlepiej ale jakoś tego nie widzę.
Bellingham w tym sezonie często zaczął człapać, więc z taką człapiącą drużyną to daleko nie zajadą:sweat_smile:
Xabi może ich poukłada zobaczymy.
No coś Ty. Będzie zapierdalać jak zły
Na papierze trent powinnien wyglądać świetnie. Alonso gra 3 z tyłu więc będzie miał go kto asekurować, a sam trent będzie miał większą odpowiedzialność za liczby z przodu. Dodatkowo liga hiszpańska ma słabszych graczy więc jego braki w defensywie nie powinny aż tak się uwypuklić. Cała 3 z przodu jest wręcz kosmicznie szybka i świetna w grze 1na 1. Szybkie i precyzyjne podania trenta mogą być prawdziwa woda na młyn dla ich gry bo aktualnie mega im tego brakuje przy fizycznych gracza takich jak camavinga, Valverde, tchuameni czy Judę.
To tyle jeśli chodzi o teorie moim zdaniem. W praktyce czuję że coś nie wypali bo Flickr stworzył maszynę, a na ten moment Alonso gra trójka z tyłu a nie ma pół stopera w formie i w wieku. Trzeba też pamiętać że w Madrycie każdy inny wynik niż 1 miejsce natychmiastowo jest obarczone olbrzymia krytyka i jest to coś z czym trent się nie mierzył, a nie wygląda on na gościa charakter tego jak np Steve G a bardziej kogoś kto pod krytyka zacznie grać mniej pewnie a wtedy jego główne atuty ofensywne spadną więc będzie i przeciętny z przodu i przeciętny z tyłu. Skończy jak większość zdrajców, zapomniany w Madrycie, znienawidzony w Liverpoolu.
Można robić screeny
@MG75 taki żarcik
Po co ktokolwiek miałby robić screeny??
Alonso może poukładać RM, który po kilku latach z Carlo potrzebuje impulsu, w B04 zrobił znakomity wynik. Real, jeśli kontuzjowani wrócą do zdrowia i po kilku wzmocnieniach może spokojnie odzyskać tytuł za rok.
(post usunięty przez autora)