Ktoś zauważył ze Trent ostatnie dwa mecze tragicznie zagrał i pierwszy do zmiany?
Już nawet nie chce mi się pisać kolejny raz o niechlujstwie Trenta, jednak ta próba przyjęcia piłki, to jest taki poziom wywalenia jaj, że tu nawet fundamenty piłkarskie, którymi dysponują piłkarze 3 ligi, legły w gruzach. Ponownie debilnie złapana żółta kartka. Można się zastanowić, czy aby na pewno w obecnej formie Trent jest zdolny do gry w drugiej linii. Wszak taki błąd jak dziś, to woda na młyn każdego zespołu z Premier League.
Trent dzisiaj znakomity. Siekał raz po raz obronę The Villans swoimi dlugimi podaniami, nie musial dzisiaj zbyt dużo obronic, do tego mielismy pelną kontrolę meczu, wiec mogl szalec w środku pola. Nunez to największy beneficjent jego obecnosci w skladzie i głowny odbiorca dlugich piłek.
Trent poza grą 2 tygodnie. To optymistyczny scenariusz, przegapi mecz z Wolves po przerwie. Potem powinien być dostępny. Niestety wiemy jak działa nasz sztab i ocenia niedyspozycję graczy. Oby Trent wrócił możliwie najszybciej.
Na Wilki pewnie wyjdzie Gomez na PO, juz chciałem z przyzwyczajenia napisać “lub Milner”.
Trent musi być rotowany, żeby nie ryzykować że złapie uraz mięśniowy w kluczowych meczach sezonu, mam nadzieję, że Jurgen to dostrzega
Jurgen nigdy nie wie co piłkarzowi dolega i jak długo będzie pauzował. Zawsze opiera się na opinii klubowych lekarzy.
Ale ja w życiu takich rzeczy nie napisałem. Napisałem tylko, że Jurgen nigdy w życiu zawodnika by nie dawał do gry gdyby nie był na 200 procent gotowy do gry. Są trenerzy, którzy są w stanie wystawić na mecz zawodnika, który nie jest w 100 procentach gotowy. Klopp nigdy tego nie robi. Zawsze dmucha na zimne. To on podejmuje decyzje co do tego czy dany piłkarz wystąpi czy nie.
Czyżby? Na 100% nigdy tego nie zrobił?
Prowadzone są rozmowy w sprawie przedłużenia umowy z Trentem - do 2027 roku, z tygodniowką 250k.
Jeżeli tak to trochę dziwi mnie, że będzie to kolejna czteroletnia umowa dla Trenta. Przy takiej tygodniówce to za dwa lata będzie mu trzeba dać prawie 300 tys.