2% różnicy jest 45vs47, mniej płacą w Anglii. Tylko niższy próg jest, no ale ten próg to piłkarze najlepsi robią w tydzień xD
Trochę wyjęte z kontekstu, Jurgen kierował te słowa do Coutinho. Niemiec 1 stycznia zaczyna oficjalną współpracę z Red Bullem, ma na głowie inne rzeczy niż nakłanianie swoich byłych graczy do pozostania w jego byłym klubie.
Wiem z jakiego roku są to słowa, wrzuciłem je pod narrację dotyczącą tego, że Jurek mógłby nakłonić Trenta do podjęcia właściwej decyzji. Jurgen dalej jest w kontakcie z chłopakami co potwierdził ostatnio Jones i mimo tego że pracuje na pewno znalazłby trochę czasu dla Trenta i swojego ukochanego klubu ;))
Alexander-Arnold has been seduced by the idea of joining Madrid and has already informed the LFC directives his intentions of joining the Spanish side. It is now up to Liverpool to either sell their player this January or letting him go for free in the summer.
JFelixDiaz
Niech on już idzie do tego Realu i skończy jak Owen. Wszyscy już jesteśmy zmęczeni to wieczną sagą. Na ten moment i tak kontrakty Salaha i van Dijka są ważniejsze.
Ja osobiście z racji że nie mam na to wpływu mam wyjebane. Zrobi co zechce. Jesteśmy w tym sezonie najlepsi na świecie. Na ten moment możemy pobić każdego. Będzie chłopak chciał iść droga wolna. Dał nam mnóstwo. Gra pięknie w piłkę. Zawsze będę go bardzo lubił, ale nie będzie nigdy dla mnie legenda. Jeśli zostanie to ma wszystkie argumenty aby być kimś takim w przyszłości.
Nic dodać nic ująć …
Mam nadzieję że to nie prawda. A jeśli tak to ruszym po frimpong:grin: Chciałbym w styczniu ale to mało realne ![]()
Dopóki nic nie jest podpisane to nic nie wiemy, nie ma co łykać. Pójdzie to można gadać zostanie to zostanie. Obecne gdybanie i nie kucie na zawodnika to bezsens
Słuszne podejście. Natomiast jeżeli Trent chce spróbować czegoś nowego, to czy można mu się dziwić czy mieć pretensje? W LFC wygrał wszystko. Innego świata niż Liverpool FC nie zna. Gra tu od dziecka.
Chce to niech idzie i godnie się pożegna zdobywając quadruple z LFC.
Jeśli odejdzie oczywiście to dla mnie też będzie chujowe to że zrobi to za darmo i nic nie da klubowi zarobić. Jeszcze jako wychowanek. Mogl wcześniej coś podpisać z klauzula aby go wykupili
Nie ruszymy po zadnego Frimponga. Bradley to zawodnik gotowy do pierwszego skladu. Rozwinie sie na klasowego PO.
Dokładnie. Napiszę nawet więcej, to Bradley powinien być 1 do końca sezonu, jeśli odejście się potwierdzi. Trenta do ławki przyspawać i wypuszczać na pucharu i ogony.
Po co mamy ogrywać gracza Realu?
Po to żeby nie tracić jednego z najlepszych zawodników w naszej bieżącej historii i prawdopodobnych kilku/kilkunastu asyst. Nie mówiąc o wykreowanych sytuacjach itp.
Bradley to nie jest ten kaliber.
Posadzenie Trenta na przekór na ławie da tylko sygnał innym zawodnikom, że może nie ma co do nas przychodzić, a tym co już są pewnie też namiesza w głowach.
Chyba nic głupszego nie można było napisać… Odsunąć od składu czołowego piłkarza, zmniejszając szansę na tytuł PL i LM?
To od razu pójść na całość i Salaha z Virgilem też do klubu kokosa? I niech grają Quansah z Chiesą?
z całym szacunkiem do bradleya, ale to inny rozmiar buta zdecydowanie
Moim zdaniem całkowite odsunięcie to przesada, ale jeśli powiedzmy te informacje się potwierdzą (oficjalki pewnie nie będzie, ale w pewnym momencie stanie się to oczywiste) to dla mnie naturalne będzie częściej grać Bradleyem, a przynajmniej częściej niż do tej pory. Wiadomo Trent musi być na najważniejsze mecze, dlatego powinniśmy trzymać go pod grą i w formie, ale dla przykładu można go częściej ściągać i co jakiś łatwiejszy mecz dawać Bradleya.
A szczerze mówiąc to jeśli odejdzie do realu to myślę że tam przepadnie wśród gwiazd, on tam nawet nie będzie wśród 5 najważniejszych zawodników, poza tym kto tam ma w końcu bronić? zobaczymy jak się to potoczy, jeśli odejdzie to najbardziej szkoda, że za darmo.
Nie zobaczysz roznicy w jakosci po pelnym sezonie. Tak jak to bylo z Kelleherem ![]()