Trent Alexander-Arnold

Ty nic nie tracisz. Tracą tylko gadziny z Bostonu, ale tyle miliardów wyciągają z tego klubu, że nawet tego nie zauważą

1 polubienie

Dokładnie nauczyli nas wierzyć że 100mln w tym biznesie to dużo sosu a tak naprawdę to kropla w morzu. Ja uważam że z Trentem w składzie mamy mniejsza kontrolę nad meczem , gramy z pominięciem drugiej linii i to nie jest chyba to o co chodzi Slotowi. Widać to zresztą po naszych ostatnich występach gdzie ja osobiście miałem problem wskazać czy na ławce stał Klopp czy Slot. Trent jest świetnym piłkarzem ale musi nad sobą pracować i jego rola w taktyce Slota jest mniejsza. Może ten Real to wybieg do przodu, nie wiem, odejdzie trudno zostanie super.

Kroos nie przychodził za darmo. Był normalny transfer.

Kroos kosztował ich 40 mln euro i to trochę inny przypadek niż Trent.

Ta Marca jeżeli chodzi o Real to chyba całkiem niezłe źródło. Pamiętam, że mieli kilka trafnych informacji, że upadł wtedy transfer Mbappe lub Bellingham chce tylko do Realu.

“Marca” kojarzy mi się z tym czym było/jest (nie wiem jak jest teraz) TVP dla PiSu, tyle że dla Realu. Może to być jedną z machin uruchomionych przez Pereza w celu nakłonienia Trenta do transferu. MOŻE.
Moim zdaniem, jeśli faktycznie chce odejść, to niech odejdzie już w styczniu, jeśli znajdziemy odpowiedni backup na rynku. Przy każdym słabszym występie będzie kwestionowana chęć do gry Anglika w Liverpoolu, a to może zaszkodzić atmosferze w szatni. Bradley wydaje się gotowy na wejście w jego miejsce i szczerze mówiąc aż cieszę się na tą myśl, mimo że Trent jest bardzo dobrym zawodnikiem. Po prostu młody na to zasłużył.

Rzeczywiście Marca to świetne źródło

11 polubień

Nie napisałem, że jest to ‘‘świetne’’ źródło informacji tylko niezłe. Proszę mi nie wmawiać czegoś czego nie napisałem. :rofl:

Da się napisać coś mniej sensownego? Stary gramy o wszystkie trofea. Arnold jest kluczowym graczem. I ma nie grać bo odejdzie? Przecież on nam nie obiecywał że do 40 tu zostaję. Podpisała do 25 i do tej pory zachowuje się wzorówo!!

Celem Liverpoolu jest wygrywanie. Arnold zwiększa na to szansę. Jeśli sądzisz że Bradley się bardziej rozwinie to popatrz co stało się z quansah który kończył sezon pewnie około 30 spotkań miał być pdst w tym sezonie a facet jest łamaga straszna. A choćby taki Graven trenował w spokoju podpatrywała i wszedł w sezon z buta. Nie ma reguły. Dlatego musimy myśleć o tu i teraz. Bradley mam nadzieję że wyrośnie na fajnego grajka. Ma potencjał, ale są tu ludzi aktorzy sądzą że osiągnie poziom taa? Czy wy naprawdę nie widzicie jak dobry jest Anglik. Ma 26 l i już pobił rekord asyst bocznego obrońcy.

1 polubienie

Jeśli dobrze pamiętam, to nawet nie 40, a koło 25-30.

Pytanie ile w tym psucia nastrojów kibiców Liverpoolu, by Ci w głupocie i gniewie spamowali mu sociale, a ile pewności Realu, że do nich chce i pójdzie. Póki nie będzie oficjalki, to my w sumie gówno wiemy. O ile można polegać na źródłach blisko Liverpoolu w sprawie VVD i Mo, tak o Trencie nie wiadomo o co chodzi.

1 polubienie

Ta sama Marca pisała że Hochland wybiera sie do Realu po BVB xD. Rzeczywiście dziś chłop gra w La Lidze.

@josif pytanie na ile Marca zna rynek angielski, bo wg mnie nie maja zielonego pojecia. Real z Arnoldem bedzie sie angazowal dopiero od stycznia a poki co jest cisza jak makiem zasiał i niby oni maja wiedziec jaka decyzje podjal TAA podczas gdy Ornstein czy Joyce nic nie mowia???

1 polubienie

3 polubienia

Trudno, żeby co innego oficjalnie się mówiło, skoro „mogą”rozmawiać od stycznia :sweat_smile:

4 polubienia

I tak każdy zna brudne zagrywki Realu i wie, że rozmawiają z Trentem od dawna

1 polubienie

Pytanie. Czemu Trent z nami rozmawia jeśli już zdecydował? O pogodzie?

1 polubienie

Również pisali jako jedni z pierwszych, że Bellingham i Tchouameni idą do Realu, a nie do Liverpoolu, gdzie Romany do końca pisały co innego. Dlatego napisałem, że to niezłe źródło, a nie że super. Niektórzy mają problem z czytaniem ze zrozumieniem.

Zrodlo to na pewno w jakims stopniu bedzie rzetelne jesli chodzi o sprawy Realu. Natomiast zapewne tez sa czescia wielkiej kontrolowanej dezinformacji i tuby propagandowej Madrytu. Bo jesli na zdrowa logike angielskie mocne zrodla zwiazane z LFC oraz Romano twierdza ze Arnold prowadzi rozmowy z LFC oraz sa pewne pozytywne przeslanki, a w miedzyczasie Marca wyjezdza z tym ze Arnold juz zdecydowal i zamknal temat pozostanie ,to dla mnie jest to zwykla dezinformacja majaca wywrzec na kogos wplyw.

Niech sie zacznie nowy rok, niech to juz j3bni3. Co bedzie to bedzie

Takich gównowrzutek na temat Trenta i Realu będzie mnóstwo, nie ma co komentować każdej dziennikarskiej bzdury.
Poczekajmy na konkrety, może jakieś oficjalne info.

1 polubienie

Chyba jednak ta marca wie o czym pisze… King wstawił pare postów sugerujących, że real nabiera coraz większej pewności, że pozysla Trenta natomiast nie dostali słowa od Trenta i wszystko jest nadal otwarte, na pewno Lfc będzie do samego końca walczyć o Trenta… Moim zdaniem jest pozamiatane i wszyscy w klubie znają decyzję Trenta o odejściu, tylko teraz pełna koncentracja i uwaga skierowana jest na walce o mistrzostwo. Jak już powoli dziennikarze klubowi sugerują, że bliżej mu do odejścia.
A realowi mogliby się przyjrzeć tym działaniom mających na celu podbieranie zawodników na koniec kontraktu, bo takich piłkarzy nie da się ot tak wyciągnąć… To są efekty wieloletnich działań, czyli nielegalnych działań. I za to śmiecie z madrytu powinni beknąć. Jeszcze nawet nie zaczął się termin w którym oni mogliby rozmawiać z piłkarzem a oni już nabierają pewności, że do nich trafi…
Najbardziej wkur… mnie fakt, że nie dostaniemy za niego nic, dzięki czemu moglibyśmy kupić kogoś za niego i dołożyć do innego transferu. Nie dość, że tak nie kupujemy nikogo, to jeszcze nam za darmo podbierają kluczowego zawodnika.

1 polubienie

Też mi coś napisać że ktoś przejdzie do Realu … Gdzie szanse są 50 na 50 jeśli jest zainteresowanie z ich strony i czasem coś trafią… Nawet mnie nie ruszył ten artykuł, bo to zwyczajne gooowno xD

2 polubienia

Nic nie jest przesądzone wiec zanim ktokolwiek zacznie wieszać psy na Trencie warto poczekać. Ja pozostaje pozytywnie nastawiony i sądze, że Trent zostanie w klubie i będzie naszą legendą

1 polubienie