Trent Alexander-Arnold

Wiesz akurat Madrytowi gówno możemy zrobić w tej kwestii bo wystarczy że Bellingham prywatnie albo na zgrupowaniu kadry bedzie sobie z Trentem o tym pierdzielił, juz a takich okolicznosciach moze zrobic zawodnikowi wode z mozgu.

Bellingham im załatwiał wszystkie darmowe tranfery?

Ydnarek. To nie licz na za dużo bo bedziesz strasznie sfrustrowany jak odejdzie jednak. Ja już się frustruje bo czuję, że odejdzie. A pewność wzmacnia to, że King jako pierwszy niejako zaczyna pisać to, co podaja hiszpańskie ścieki. Jednak wiadomo, że Lfc nie złożył broni i przede wszystkim w mediach walczą jak chociażby o każdy transfer Right Playera…

Niestety Bellingham drugi raz nam wbija noż w plecy. W ramach zemsty wykupiłbym jego brata Jobe’a, dałbym mu długi kontrakt i won na rezerwę. Po roku jeszcze dogadałbym się z FC Sibir Novosibirsk i wysłałbym chłopa na Syberię. Jude często ogląda mecze brata na pewno pokochałby pogodę na Syberii.

3 polubienia

Bellingham to jeden z wielu ich agentow. Kazdy zawodnik jest ich agentem, to samo dziennikarze marcy czy cadena ser. I oficjalnie klub w to zaangazowany nie bedzie.

Gościu nie musisz mi pisać o oczywistych rzeczach. Przecież jest też agent Trenta, który patrzy na kasę za jego darmowy transfer. Jednak real sobie upodobał takie transfery i to jeszcze jakich piłkarzy… Ale wiadomo, że z tym nikt nic nie zrobi. Real jest ponad wszystkimi niestety i to wykorzystuje. A nasi włodarze albo pokpili sprawę z nową umową dla niego i real to wykorzystał, albo po prostu cynicznie Trent podszedł do sprawy i wybrał real we wszystkim. Nasi też są winni tej sytuacji bo powinni twardziej zagrać z nim i przede wszystkim docenić bardziej wcześniejszą nową umową a jak nie to sprzedać latem… a tak, teraz Trent spogląda na real. Taka jest ta brudna gra w sporcie. I tak jak realowi nikt nic nie zrobi, tak i city nikt nic nie zrobi już…

ale my nie jesteśmy na początku łańcucha pokarmowego i powinniśmy to wykorzystywać

Po co te teorie spisowe o Bellinghamie namawiającym na transfer, albo Arnoldzie łasym na pieniadze.
Real jest po prostu atrakcyjniejszym klubem pod wieloma względami niż Liverpool, Madryt to piękne miasto w odróżnieniu od brzydkiego robotniczego Liverpolu. W Realu walczy sie realnie o każde trofeum co roku a nie raz na 10 lat, a dodatkowo jak nadarzy się kryzys to wiadomo że w następnym sezonie będą duże inwestycje i klub wróci na właściwe tory.

No i przede wszystkim real ma ambicje i jest nastawiony na sukces sportowy, kiedy Liverpool to projekt biznesowy którego właściciele nie wiedzą nawet na czym polega piłka nożna

4 polubienia

Człowieku co ty bierzesz…

3 polubienia

A co jego brat temu winny?

1 polubienie
Czy Trent zostanie w Liverpoolu i przedłuży kontrakt?
  • Tak
  • Nie
0 głosujących

Taka ankieta z ciekawości żeby porównać wyniki ankiety z rzeczywistością którą poznamy w przyszłości

Dokładnie o tym wielokrotnie już pisałem. Zalecam duży dystans do rewelacji hiszpańskich dziennikarzy i gazet (Marca, Relevo itd.). Mój znajomy Hiszpan mi opowiadał, że oni tam są świrnięci na punkcie piłki do tego stopnia, że produkują newsy/analizy/po prostu cokolwiek w niewyobrażalnych ilościach. Bardzo często są to bzdury, wiarygodność tego typu dziennikarzy jest znikoma. To zresztą widać po tych przykładach które już tutaj podano i po ilości newsów o TAA, gdzie systematycznie pchana jest narracja pod Real, narracja której próżno szukać w mediach jakichkolwiek innych niż hiszpańskie.

Oceniam szanse pozostania Trenta u nas na 80/20 w tym momencie - w zasadzie wystarczy do tego odpowiednia oferta, a klub wie, że to obecnie jeden z trzech absolutnych priorytetów.

A wczorajsza informacja Marci jest sygnałem, że saga dobiega końcowi, bo drabina eskalacyjna Realu już się praktycznie wyczerpała :slight_smile:

1 miejsce w lidze, 1 miejsce w Europie, zero porażek od września. Absolutnie nie ma wymówki dla Trenta. To nie jest przypadek Suareza czy Torresa. Jeżeli odejdzie w tym momencie to wszystkie murale znikną

3 polubienia

Dokładnie, tej decyzji nie będzie mógł tłumaczyć ambicją, bo jest w tym momencie w najlepszym klubie w Europie

:rotating_light: :raised_hand:t3: Fabrizio na YouTube: “Real Madryt na pewno NIE będzie licytował Trenta Alexandra-Arnolda w styczniu”.

„Jest celem jako WOLNY AGENT na lato”.

Co się wydarzy to się wydarzy ale mi się marzy taka sytuacja w której Trent zostaje ogłoszony np. do 2028 jako zawodnik Liverpoolu. Pytanie o Bellinghama a w odpowiedzi “Tak oczywiście chciałbym zagrać z Judem w jednej drużynie. Liverpool to największy klub na świecie, tutaj drzwi są zawsze otwarte dla najlepszych piłkarzy na świecie” Czy coś w tym stylu. To byłoby piękne… a skończy się pewnie białą koszulką z 66 na plecach xD

5 polubień

No wlasnie jestem ciekawy czy znikna.

tak szczerze to na pewno nie

w hiszpanii akurat chyba nie wolno dawać wysokich numerów, mogę się mylić

W Hiszpanii masz numery tylko do 25

Jakby Trentowi się jednak zamarzyła gra w Realu to mamy już ‘‘Ukraińca’’ na jego miejsce.

https://www.squawka.com/en/comparison-matrix/?compare=sqWP6gI1ksmyAJN0j0Lx_

1 polubienie