Trent Alexander-Arnold

Jeśli zawdonik jest za słaby a klub go wypycha. Brawo dobrze klub robi. Jeśli zawdonik gra super i chciałby zmienić otoczenie? Zdrajca na ławkę go Xd. Straszne. Najważniejszy jest Liverpool. Mając grać najlepsi. Na ten moment nic nie wiadomo

I Trent podsumował hiszpańskie brukowce czyli bla, bla, bla :rofl:

Jestem ciekaw co ma na myśli Trent :smiley: Być może faktycznie chodzi mu o hiszpańskie doniesienia że dogadany z Realem - OBY!

1 polubienie

2 polubienia

Czyli wszystko jasne.

Trent zostanie na Anfield. Zwleka z wszystkim żeby zagrać na nosie pacanom z madrytu. :wink:

Fajna cieszynka, ale jeżeli odejdzie to jeszcze bardziej wkurzy ludzi.

Ciekawe co zrobi Slot jak w CL trafimy ma real, bardzo jestem ciekaw bo myślę ze jest w stanie go zostawić na ławce.

zrobi to co kazdy normlany trener a nie jakis przyglup z forum- wystawi najlepszy mozliwy sklad by wygrac mecz, pozdrawiam

15 polubień

Mój wujek pracuje w Liverpoolu i podobno Slot planuje podłozyć mu w autobusie podszukę pierdzioszkę

9 polubień

1 polubienie

Pięknie uciszył madryckich pismaków i tych “kibiców” co już zdążyli go siedemnaście razy skreślić, spalić koszulki i oblać wiadrem pomyj jeszcze zanim cokolwiek wiadomo.

Z pewnością jako chłopak z Liverpoolu bezczelnie leje na tutejszych fanów i mówi im “a gadajcie sobie ile chcecie, ja i tak mam Was w dupie bo idę do Realu” z uśmiechem na ustach, po strzelonym golu podczas marszu po mistrzostwo Anglii. Na pewno tak było :face_with_hand_over_mouth:

W zasadzie możliwości są dwie:

1. Leje na hiszpańskie media i doniesienia że chce odejść,
  2. Leje na krytykę kibiców The Reds, zrobi swoje i przenosi się do Madrytu.

@kacciq no oby tak było jak mówisz. Fajnie że Arnold daje impuls do dalszych dywagacji na temat jego przyszłości bo czytając wypociny hiszpańskich mediów chodzę cały dzień wku#wiony.

Uciszy jak podpisze kontrakt.

4 polubienia

W jakim kontekście to pokazywał? To był jego ostatni sezon?

Ale telenowela te kontrakty. Niech się to już wyjaśnia…

3 polubienia

I Trent mu wtedy mówi - Mo, a może my byśmy swój klub założyli?

Widać, że chłopaki bawią się tymi wszystkimi spekulacjami, a to może oznaczać tylko jedno :wink:

1 polubienie

Czemu Arnold nie wykonuje większości różnych z czego miał duzo asyst? Myśle ze slot już wie i ustawia maca. Obym sie mylił.