Myślę, że sprawa jest dosyć prosta - wykonuje je.
Zresztą regularnie, ale z miernym skutkiem. Słabe ma te wrzutki od wielu, wielu miesięcy, więc tutaj może chęć sprawdzenia innych wariantów z MACiem.
Myślę, że sprawa jest dosyć prosta - wykonuje je.
Zresztą regularnie, ale z miernym skutkiem. Słabe ma te wrzutki od wielu, wielu miesięcy, więc tutaj może chęć sprawdzenia innych wariantów z MACiem.
Ta a z Lisami wykonywał bodajże 5 z rzędu i kończyły się na głowie pierwszego obrońcy…
Przestańcie pierdolić te swoje kocopoły, że ktoś coś wie, dlatego to tamto siamto, bo to nie jest nawet śmieszne, a żałosne. Nawet jak przejdzie do Realu, to w klubie nie ma lepszego PO, to będzie grał. Proste. Tak samo - widać efekty wielu rożnych, to próbujemy innych wykonawców. Normalna sprawa. Slot nie jest jak Klopp, że jak się czegoś usra, to potrzebuje miesięcy, by to zmienić (co akurat jest wielką zmianą na plus).
Trent będzie grał do końca sezonu i będzie z drużyną świętować wszystkie trofea, jakiekolwiek zdobędziemy. To czy zostanie to będzie miało drugorzędne znaczenie w tej kwestii. Kwestią zostanie traktowanie go przez kibiców, ale to już inna kwestia, dyskutujmy póki co o sportowych.
No z lisami był koszmarny to fakt. Mam wrazenie ze Trend juz podjął decyzję.
Też mam wrażenie że Trent podjął decyzję o odejściu. Real zawsze potrafił przyciągać. Popatrzmy na przykład Ronaldo. Przed tym transferem Real odpadał kilka lat z rzędu w 1/8 finału LM. Za to United mieli fantastyczny okres - 3 mistrzostwa z rzędu, zwycięstwo i finał LM rok po roku. Mimo to Ronaldo wybrał Real. Inną sprawą jest że skandalem jest to że FSG dopuściło do sytuacji w której tak ważny zawodnik, i to w najlepszym wieku, odchodzi jako wolny agent. Myśmy powinni dostać za niego 90-100 mln …
że się tak powtórzę. Może nie chciał nam dać zarobic, a może Real nie chcial nam dac zarobić.
Dlatego nie można dopuścić do takiej sytuacji. FSG jest dziwne. Nie dali Trentowi podwyżki pensji bo stwierdzili że to za dużo. Ale że piłkarz warty prawie 100 mln odejdzie za darmo to wtedy ok- nie ma straty. “Genialne” posunięcie
Zaryzykowałbym stwierdzenie, że piłkarz wart znacznie więcej niż 100. Jest w idealnym piłkarsko wieku, do tego jest totalnie unikalnym zawodnikiem.
@lfc257 Gvardiol kosztował 90mln i to jedyny duży transfer bocznego obrońcy w ostatnich latach. Moim zdaniem Trent jest wiele atrakcyjniejszym (marketingowo,umiejętnościowo, pod względem osiągnięć), więc spokojnie można liczyć za niego kilkadziesiąt baniek więcej.
A jeszcze Lucas kosztował Bayern 80 baniek i to kilka lat temu, więc no TAA musi być znacznie więcej wart.
Ale musimy mieć na uwadze że Trent to boczny obrońca. Jest uniwersalny, posiada umiejętności które wykraczają poza standardy jego pozycji. Ale to dalej boczny obrońca. A za takich zawodników nie płaci się tak gigantycznych pieniędzy.
Był jeszcze Hakimi za jakieś 70 milionów euro.
Obiektywnie nikt by nie zapłacił takiej kasy jakiej by zażądał Liverpool gdyby miał dalej kontrakt na kilka lat, stąd przez całe sezony bylo zerowe zainteresowanie, ale gdy przychodzi okazja by za darmo go sobie wziąć, to zawsze znajdzie się Janusz.
Trudno mówić o konkretnej wartości bo to też zależy od takich czynników jak długość kontraktu (xd). Nie kupuję tego, że za bocznych obrońców tyle się “nie płaci”, akurat klasowi boczni obrońcy teraz to się zrobił towar deficytowy i ich wartość znacznie wzrosła. Nie mam wątpliwości, że gdyby TAA zostały 3-4 lata kontraktu, to kosztowałby grubo ponad 100 mln - obstawiam między 120 a 140. Choć i tak myślę, że nie chcielibyśmy go sprzedać za żadne pieniądze, chyba że histerycznie chciałby odejść jak Coutinho czy Suarez, w co wątpię.
Jako ciekawostkę dodam że transfermarkt (który nie jest żadnym źródłem, ale ma tendencję do zaniżania wartości piłkarzy) już w sezonie 2019/20 wyceniał TAA na 110 mln euro.

Będzie brakowało na Anfield tych podań
A co, TAA kontuzję złapał czy o co chodzi?
Zachorował na MADRID-25
Z drugiej strony tak na spokojnie patrząc na to wszystko, to czy trent faktycznie nie ma prawa spróbować czegoś nowego? Z nami wygrał wszystko. Może w tym sezonie coś dołoży jeszcze. Owszem jest wychowankiem i jakby nie patrzeć tą cząstką X w naszym klubie i mieście. Jednak jeżeli chlopak ma ambicje wysoko, to co? W klubie nawet jak wygramy ten tytuł w tym roku, to coś się zmieni? Wydamy nagle 200mln żeby wzmocnić obronę, pomoc czy atak? Nie. Odejdzie nunez, tsimikas i w ich miejsce kupimy jak to mamy w zwyczaju raczkujące przyszłe gwiazdy. A on chce grać w zespole juz kompletnym. A real takim jest, a z wzmocnionymi bokami obrony już całkowicie będzie. Tam gra jude, jakby bie patrzeć jego przyjaciel. Ta okazja może być zbyt kusząca aby ja odrzucić.
We mnie też się wszystko gotuje jak pomyślę, że może odejść, a praktycznie wszystko wskazuje, że tak się stanie… trent swoje zrobił dla klubu. Przy odrobinie tego jeba… szczęścia i po prostu czystości w sporcie miałby ze 3 mistrzostwa i 2 Ligi mistrzów na swoim koncie.
Frustracja osiągnie szczyt kiedy oficjalnie to wszystko się wydarzy.
@Spectre dziękujemy, że Trent odmawiał przedłużenia kontraktu i za plecami rozmawiał z Madrytem.
No i o to chodziło. Reszty dopowiadać nie trzeba. Trencik prencik odchodzi. Mam nadzieje jedynie że zaangażowany bedzie do końca. A po sezonie do bramy i się nie znamy.
Podziękujmy wszyscy panom z FSG ![]()
All three players: Virgil van Dijk, Mohamed Salah & Trent Alexander-Arnold have received contract offers from Richard Hughes but negotiations have dragged on, @TheAthleticFC (
).
Jeżeli się przeciągają to znaczy że:
@Kratos doczytaj kolejne tresci. Piszą jak wół że Arnold nie rozmawial z Realem i do tej pory z szacunku do klubu caly czas rozmawial tylko z LFC. Do dnia dzisiejszego. Od jutra moze byc inaczej.
Dlatego temat kerkeza sie pojawiła
Eh Smiech na sali to co zarząd robi masakra
@Spectre a okj sory ![]()
Frimpong na celownik wejdzie zobaczycie
@osi jestes od 27 lipca na forum i powinieneś najmniej spamic
Kerkez to nie ta pozycja czlowieku, to lewy obronca a nie prawy.