Trent Alexander-Arnold

Odpuść mu, ten człowiek ma swój rocznik w nicku

1 polubienie

W listopadzie gadał z Realem.

@Drzewiec zobacz news, który wrzuciłem wyżej z Athletic.

The Athletic mówi co innego

@Kratos “Informal” ma tutaj bardzo duże znaczenie. To równie dobrze może być to że Bellingham się go spytał czy rozważał przeniesienie się do Realu. Żadnych rozmów między klubem a piłkarzem nie było.

Bo jeśli by tak było to sami sobie przeczą w tym newsie

Były już plotki o zainteresowaniu Frimpongiem. Według mnie Trent z pewnością odejdzie. Gdyby miał ważny kontrakt i Real musiałby zapłacić dużo kasy za transfer - wtedy mógłby zostać, moglibyśmy ten transfer zablokować. Ale kontrakt się kończy i Trent może swobodnie wybrać gdzie chce grać. A perspektywa gry w Madrycie jest bardzo kusząca dla każdego piłkarza. Niestety ale zarząd totalnie dał ciała dopuszczając do sytuacji że tak ważny zawodnik może odejść za darmo. Trzeba mu było dać podwyżkę i pozwolić odejść ale za grube pieniądze. Puszczając go za darmo będziemy totalnymi frajerami

Sory, ale ja nie wierzę, że nie dostał żadnej propozycji kontraktu w ciągu ostatnich +/- 2 lat. Uważam, że konsekwentnie je odrzucał tak właśnie aby doprowadzić do momentu jaki teraz jest

2 polubienia

1 polubienie

tak dać Trentowi 350 jak akurat 2 lata temu był słaby, dopiero pomysl z przesunięciem go do środka w fazie ataku poprawił naszą grę. przeciez tu juz był strach, że skonczy jak Dele, bo sie snuł po boisku.

1 polubienie

Jak ja się cieszę, że zaraz się wszystko wyjaśni. Ileż to już trwa
@Fabool dokladnie, chce to niech idzie, szukamy zastępstwa od lata i jedziemy dalej

1 polubienie

No tak ja już wolę zostać opluty w twarz teraz niż ciągnać to niczym z Zubimendim

2 polubienia

XD Trent był słaby :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:?

Miał słabszy okres, ale nagle nie zapomniał, jak się gra w piłkę. Tu ile razy Salaha wyrzucano, a dziś robi liczby na poziomie prime Messi.
Takie głupoty pisać, a jeszcze wieczór młody :joy::joy:

Ogolnie początek 22-23 to wszyscy grali wielkie g.
Na szczęście Jurek nie bał się wymienić zepsutych jabłek i przez większość 23-24 graliśmy naprawdę fajny futbol.

Poza tym kontrakty zwykle podpisuję się jakoś 2 lata przed końcem w przypadku takich zawodników jak Trent, a końcówkę 22-23 miał nieziemską TAA. Dlaczego kontaktu wtedy nie dostał/nie podpisał to już się chyba nie dowiemy. A kojarzę, że były jakieś pogłoski, że ma dostać, więc może nie był chętny na podpis.

Zresztą były pare miesięcy temu głoski o kontrakcie Ibou i nadal cisza, a też już zostało mu znacznie poniżej 2 lat.

1 polubienie

jakby Trent dostał kontrakt i go nie podpisał to klubowi dziennikarze by odrabiali że FSG świetne jest nie szczędzi na drużyne przedłuża kontrakty i że Trent zły itd

chlopie se teorie dorabiasz, bo widzę, że niektorym to każde słowo trzeba wyjasniac.
To może Ci wyjasnię, tak był za słaby na pensje na poziomie 350k. On nawet nie grał na poziom 250k. Nie podłączał się do ataku, mało wracał, dreptał głownie.
a jakiej pensji oczekiwał to tego nie wiemu.

a pamietasz jak porównywali, że zrobił sobie fryzure jak Dele i jak tak dalej bedzie grac to tak samo skończy?

1 polubienie

Ej Real składał ofertę za Trenta, żeby go kupić w styczniu, czyli mają zgodę od zawodnika.

1 polubienie

:rotating_light: Liverpool board told clearly to Real Madrid that Trent’s considered 𝐧𝐨𝐭 for sale in the January transfer window.

:white_circle::eyes: Real Madrid keep working on deal for July 2025 to sign Trent as free agent, club 𝐜𝐨𝐧𝐟𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭 as revealed back in March… he’s the top target for Madrid :england:

ŹRÓDŁO ROMANO

Ta, lepiej puścić zawodnika wartego 90-100 mln za darmo. Genialny biznes…

No ja to dobrze pamiętam jak chłop dreptał w pewnym okresie. I te paskudne kolorowe dredy… dokładnie takie jak Dele. Swoją drogą w tamtym okresie Alli nie był jeszcze pod drugiej stronie piłkarskiego Styksu. Grał w Evertonie i był mierny ale na tamten moment kto by się spodziewał że skończy jako niechciany zawodnik w Turcji. A zapowiadał się równie dobrze (podobna pozycja btw) jak Bellingham. Kto w 2020 nie dałby obciąć sobie tego i owego za Delego

Edit. Powiem tak, obecny sezon imo będzie decydujący. Bo można pięknie grać cały rok i narobić metr przed metą (Trent coś o tym wie bo Jurkowski Liverpool kojarzy się niestety głównie z najlepszymi w historii… przegranymi). Nie zdziwię się wcale jakby czekał do końca z decyzją. Bo jak na ostatniej prostej wyprzedzi nas Arsenal albo o zgrozo City i wygra o punkt a Real po zawstydzającej obronie Częstochowy wyciągnie 1-0 po ping pongu w polu karnym to jaki to będzie dla niego sygnał? Że wszystko zostało po staremu i warto zwiedzić trochę świata. Tyle

@zawad2 a Gerrard nie podpisywał czasem umowy w ostatniech chwili?

Kulis nie znamy. Nie wiadomo jakie były rozmowy.
Real za sam podpis może rzucić olbrzymią kwotę.

No i czy gdybyś był piłkarzem to nie dążylbyś do tego żeby mieć kartę na ręku ?
Przecież to zajebiście komfortowe w kontekście szukania nowego pracodawcy.
Wydaje mi się że Trentowi Real szumi w głowie nie od wczoraj, tylko to już trwa od dłuższego czasu.

Otóż to. Nie ma intencji, że chce odejść, bo jak ma mieć, skoro może jeszcze z realem się do końca nie dogadali? Już mają powiedzieć, że idą do realu żeby nie mieć kart przetargowych? Trent odejdzie. Zobaczcie, że my tylko zaprzeczamy teraz jakby trent miał odejść. To o czym to świadczy? Że jesteśmu blisko podpisania z nim umowy? Na tę chwilę trent pewnie trzyma na stole obie opcje, ale tylko realu jest realną dla niego… A najbardziej mnie śmieszy jak mówi, że z szacunku dla klubu chce aby wszystko zostało w tajemnicy. A jak inaczej? Powie, że odchodzi? To kibice go zajadą przez te pół roku. A tak będą tylko ,plotki, do maja powiedzmy… Bo tematem głównym będzie walko tytuł i czas pokaże jak z resztą rozgrywek.

@CzerwonyBartek. Zgadza się, podpisywał w ostatniej chwili, ale tylko dlatego, że w ostatnich chwilach zmienił zdanie, i tylko on wie dlaczego. A tak co cały czas była chelsea na tapecie

Tego nie pamiętam xD

na koniec 22-23 spokojnie Trent powinien dostać podwyżkę, a ile chciał to nie wiemy. Jeśli były podchody, to może na zapytaniu o warunki się skończyły.