Trent Alexander-Arnold

Dziękuję za szczere słowa uznania :slight_smile:
Slot już go ostatnio postawił do pionu, może się poprawi.

Powiesz mi jeszcze o czym myślał Nunez po pudle do pustaka?

Sądzę, że nie można tak lekkomyślnie stwierdzać czy Nunez potrafi myśleć, to niezbadany przypadek. Stawiam tutaj wielki znak zapytania.

1 polubienie

Ja nie sądzę, żeby były duże rotację. Jak już to podstawowi gracze zejdą w 60 minucie jak będzie dobry wynik. Pamiętajmy, że w marcu kalendarz mniej napięty.

Ogólnie bardzo dobre zawody, ale zawodnikowi tej klasy nie powinny przytrafiać się takie błędy jak w 3;55 minucie filmiku. I teraz czy jest to kwestia mentalu czy kwestia zajechania zawodnika.

Okej, Arnold dał się tam objechać, ale jeszcze większego babola zrobił Van Dijk. Całkowicie zostawił Dembele, a nikt o tym nie mówi…

3 polubienia

Akurat TAA wyjątkowo dobre zawody w defensywie rozegrał, a gościu będzie wyciągał jedną akcje, gdzie dużo bardziej ewidentny błąd popełniła para stoperów i Graven.

Jeszcze TAA próbował bronić na linii bramkowej, ale trzeba sie przywalić, bo pewnie odchodzi i nie jest zakupem Edwardsa…

@kacciq tylko akurat w tej akcji zaangazowanie na 110 % :smiley:

1 polubienie

Dość powiedzieć, że Barcola grający na jego flance zagrał zdecydowanie najsłabiej z całego tercetu ofensywnego PSG. Na tle drużyny TAA zagrał dobry mecz, chociaż nie zabrakło 2-3 baboli w jego stylu (tj. odpuszczanie, truchtanie na alibi). Zdecydowanie większe problemy miał Robertson.

1 polubienie

Van Dijk też nieźle odjebał i to także jest niezrozumiałe co on tam odwalił. No ale nie mniej jednak Trent musi się szybciej wracać do obrony, bo to nie pierwszy raz kiedy zaspał.

Masz rację Trent powinien w tej akcji w ogóle zdobyć bramkę i asystę. Ja nie wiem jak on może być taki słaby, pewnie dlatego z nim nie chcemy kontraktu podpisać

Barcola po swojej stronie miał katorgę, bo nie dosyć, że Trent to jeszcze Salah, Szobo i Konate. Za dużo sobie nie pograł.

Salah? A to on był na naszej połowie? Ogólnie trent w pierwszej połowie jeszcze grał słabo/przeciętnie. Przy tej sytuacji zawalił, ale vvd zachowała się absurdalnie.
Natomiast w drugiej połowie to uważam jak na to co graliśmy to trent był wzór. Ostatnio jest w dość przeciętnej formie bo nawet jak nie odwala z tyłu to brakuje mi tego magic toucha. Wydaje mi się że po prostu nie miał czasu aby dobrze dość do SB po urazie bo musiał latać po bradleyu

Co oni mają z tym Hazardem xd

Niewiadomo jaki był klucz. Poza tym takie zdjęcie/nagranie można łatwo zmanipulować.
Jeśli wybrał Benzeme ponad Ronaldo, to musiał nigdy R9 w akcji nie widzieć :joy::joy::joy:

Widać chłopak lubi piłkarzy z Realu :yum:

Jaki klucz? Po prostu wybierasz lepszego piłkarza

Lubię trenta, ale na piłce to on się nie zna :joy::joy:

Wybrać benzeme nad R9 to można chyba tylko przez długowieczność. Jednak CR7 i hazard?? Można nie lubię Portugalczyka ale nawet minimalny szacunek dla jego osiągnięć pozwala hazarda wciągnąć nosem

1 polubienie

Właśnie teraz zauważyłem, że tam Hazard ponad CR7, jak też sądziłem zmanipulowany screen

Więc nie Trent się nie zna, tylko ktoś sobie jaja zrobił, a wy łyknęliście jak pelikany :stuck_out_tongue_winking_eye:
https://youtube.com/shorts/AP-P16iO7NY?si=dGpEIo7rY4W5WMTo

https://x.com/LFCTransferRoom/status/1899796786723565863?t=GVKiMNOBBO6PNDxCKwjzeQ&s=19

Bye bye Trend.

By Joyce

:joy:

1 polubienie

Przynajmniej pokazał na koniec że chciał pomóc temu zespołowi. Wczoraj zagrał naprawdę bardzo dobre spotkanie w defensywie, w ataku robił co mógł. Dojechał.

Chyba już postanowił, bo Real czekał na jego decyzję aż do wczoraj.

4 polubienia

Pierwsze doniesienia sugerują, że nie odniósł poważniejszych uszkodzeń. Tylko że pewnie z miesiąc go nie będzie i tak.

@B9K Mi się wydaję, że to chodzi o to, iż obędzie bez przerwy liczonej w miesiącach jednak czas rekonwalescencji może potrwać. Zobaczymy. Ja stawiam, że wróci w połowie/ pod koniec kwietnia.

No to jak nic poważniejszego to może wróci po kadrach