Macca już wrócił, a wiadomo kiedy wracają VVD, Gakpo, TAA, Gomez, Diaz i Nunez??
Maja dolaczyc juz w Anglii . Ale z Nunezem to wsumie niewiem co sie tak dlugo dzieje .
No i Ali tez bedzie czekal na wyspach na nich.
Nie sądzę, że Darwina szybko zobaczymy po jego bandyckich wyczynach.
@KasparTAG nie licz, że Darwin wyjdzie w podstawie. Prędzej Slot postawi na Jote albo Salaha na 9. Arne jeszcze nawet nie poznał osobiście Darwina, a już pewnie żałuję słów, że jest podekscytowany perspektywa pracy z Nunezem.
Mam nadzieje ze jak bedzie ban to tylko w meczach międzynarodowych bo on juz musi juz walnac bramke z Ipswich ![]()
Imo nie będzie żadnego bana. Jak by miał być to już by był. Szczególnie, że on zagrał z Canadą. A zawieszeniem go przez Fifę bo tylko ona może go zawiesić na wszystkie rozgrywki, było by kompromitacją. Szczególnie, że sam turniej Copa Ameryki to była parodia organizacyjna. I pijarowo nie będą chcieli do tego wracać by to rozgrzebywać.
XD w sumie już większość o tym zapomniała. To nawet nie jest blisko sytuacji Suareza za “rasizm” czy Ugryzienie.
Nic się długo nie dzieje, Nunez ostatni mecz rozegrał 14 sierpnia czyli w dniu finału ME. Wróci jak Gakpo, VVD, TAA, Gomez i Alisson. Szczególnie, że widać wyraźnie, że dał im więcej wolnego względem rozegranych minut jak i długości na turnieju. Nunez grał długo i dużo.
A Mac to skrócił wakacje wyraźnie. A Gravenberch i Konate nie grali za wiele na Euro XD by nie powiedzieć żę nic.
Populacja Urugwaju wynosi 345700 ludzi. Australię zamieszkuje 45 000 000 kangurów więc jeżeli kangury zaatakują Urugwaj każdy Urugwajczyk będzie musiał zawalczyć z 13 kangurami. Ciekawe czy Nunez dałby radę walczyć z 13 kangurami jednocześnie.
Nie chcialbym byc Urugwajczykiem w czasie takiego ataku ![]()
Teraz policzyłem, że gdyby tak się wydarzyło to Nunez przyjąłby dodatkowo atak kangurów za swoją żonę i dziecko, czyli łącznie musiałby walczyć z 39 kangurami.
Arne Slot has already contacted Darwin Nunez to tell the Uruguayan striker that he wants him to be the frontman for his Reds’ revolution.
MullockSMirror (Simon Mullock)
hmmm…
Ciekawe kiedy straci cierpliwość do Darwina i jego pudeł. Hmmm…
LFC line up v United: Kelleher; Bradley, Quansah, Konate, Tsimikas; Jones, Gravenberch, Elliott; Salah, Jota, Carvalho.
Jones chyba wygląda jak nowa 6 omg
Zastanawia mnie co z Szoboszlaiem, a co do jeszcze składu. To Endo ławka i za niego Gravebverch, wygląda na to, że Endo u Slota jak zostanie pozycji tak mocnej jak u Kloppa mieć nie będzie.
uff, dziękuje. !

Szoboszlai nie gra, bo jest zmęczony
ładna brameczka, na dużym spokoju
Oglądam sobie ten mecz na MUTV Live i strasznie się ogląda. Cokolwiek zawodnicy United nie robią to najlepsze na świecie. Gol to oczywiście ewidentny spalony a do tego bez szans bo bramkarza zmylił rykoszet.
Bradley dzisiaj mocno średnio, nie dość że Rashford nim kręci, to wrzutki i podania dalekie od idealnych, chociaż jedno rozpoczynające akcję (którą i tak MU zgasiło wślizgiem) było akurat rodem z talerza ciasteczek. Mam nadzieję, że to efekt treningów, które bądź co bądź mogą mocno oddziaływać na organizm młodego zawodnika i dłużej wracać do pełnej sprawności w trakcie presezonu. Zwłaszcza, że nie jest on długi czas z pierwszym zespołem, by tak szybko zaadaptować organizm do większych przeciążeń aniżeli w młodzieżówkach.
Bez kitu, rozumiem że w ich serwisie komentator będzie trochę stronniczy, ale to brzmi jakby mecz komentowali wujas ze szwagrem po kilku głębszych.
chyba drugi strzał celny i druga bramka. nie poznaję ich, ale oby im to zostało