Dzieki za odpowiedz
Zmienilismy specjalnie jeszcze w starym roku(28 badz 29 grudnia) i wtedy byla ta cena 33,25 zloty.
Takze chyba im sie cos popierdzielilo a wiec tak jak piszesz trzeba zlozyc reklamacje.
Pozdrawiam i zycze milego dnia.
Dzieki za odpowiedz
Zmienilismy specjalnie jeszcze w starym roku(28 badz 29 grudnia) i wtedy byla ta cena 33,25 zloty.
Takze chyba im sie cos popierdzielilo a wiec tak jak piszesz trzeba zlozyc reklamacje.
Pozdrawiam i zycze milego dnia.
Siema. U mnie to samo zmieniłem pakiet w grudniu a dzis info ze 44 zl i pobrali odrazu, więc napisałem Maila z reklamacja opisałem sytuacje i po 4 h dostałem info o zwrocie kosztów w kwocie niewiele ponad 10 zł więc spoko !
Warto do nich napisać i bedzie okej
Napisz, powinni Ci zwrócić. Pod tym względem wygląda to naprawdę dobrze, nie robią żadnych problemów.
Też napisałem maila, przeprosili i posłali te 10,75 złotych z powrotem czyli ok😊
Mam pytanie czy jak jestem zalogowany na viaplay na swoim tv , to mogę również zalogować się gdzieś indziej np. u znajomego i u niego oglądnąć mecz?
No ja generalnie jak mam taki prosty pakiet wykupiony przez Canal Plus, to tam mam dostępne oglądadanie na dwóch urządzeniach jednocześnie, i fakt mogę się zalogować na innym IP normalnie
@jocker2013 Z jednego konta Viaplay można korzystać na dwóch różnych urządzeniach jednocześnie, więc odpowiedź brzmi tak
Mi rowniez naliczyli 44zl, pisalem na ich supportowym czacie ale po raz drugi okazal sie bezuzyteczny, obiecali sie zajac a minal tydzien i nic. Teraz napisalem maila zobaczymy.
Viaplay od 1 marca 2023 wprowadzi nowe pakiety dla swoich subskrybentów:
Pakiet Total - ten, który jest obecnie (zawierający pełną ofertę). Jego opłata miesięczna wyniesie 55 zł.
Pakiet Medium - będzie zawierał pełną ofertę oprócz Premier League, KSW i Formuły 1. Jego miesięczny koszt wyniesie 40 zł.
Pakiet Films & Series - w ofercie tego pakietu znajdą się wyłącznie filmy i seriale. Nie będzie w nim oferty sportowej. Miesięczna opłata za ten pakiet wyniesie 15 zł.
Do czego zmierzam? Jeśli ktoś z Was do tej pory nie ma Viaplay, albo go bezpośrednio subskrybuje, to jest to największy bezsens. CANAL+ zaproponował niedawno nowy pakiet w ramach oferty satelitarnej, który nazywa się ENTRY+ SPORT. Jego miesięczny koszt to 60 zł, a znajdziecie w nim dostęp do 80 kanałów w pakiecie, m.in:
wszystkie kanały CANAL+ (m.in. Ekstraklasa, La Liga, Ligue1, dwa mecze Premier League, NBA, turnieje WTA z udziałem Igi Świątek, PGE Ekstraliga + filmy i seriale).
kanały Polsat Sport Premium (m.in. Liga Mistrzów).
kanały Eleven Sports (m.in. La Liga, Ligue1, Serie A, Liga Portugal, FA Cup, PGE Ekstraliga).
serwis streamingowy Viaplay (m.in. Premier League, Bundesliga, Liga Europy, Liga Konferencji, League Cup, Championship, NHL, Formuła 1, KSW + filmy i seriale).
łącznie 80 kanałów satelitarnych w pakiecie (w tym 45 dostępnych w serwisie CANAL+online).
Dodatkowo teraz aplikacja Viaplay jest dostępna na dekoderach satelitarnych Ultrabox+4K, więc nie trzeba się bawić w żadne przystawki do telewizora, żeby odebrać ten serwis streamingowy. Krótko mówiąc, przeanalizujcie, ile można dostać za 60 zł z umową dwuletnią z CANAL+, czyli gwarancją ceny, a ile za 55 zł bezpośrednio w subskrypcji Viaplay. Myślę, że rachunek jest prosty i nawet, jeśli ktoś nie może, albo nie chce zakładać anteny satelitarnej, to przecież nie musi, bo w ramach abonamentu zyska dostęp do CANAL+online i Viaplay. Dlaczego o tym piszę? Dlatego, że najczęściej czytam tutaj posty bezpośrednich subskrybentów, którzy płacą ze ten serwis, podczas, gdy mogliby w podobnej cenie zyskać dużo więcej w abonamencie CANAL+.
Żródło: Viaplay: 3 nowe pakiety od marca. Jakie ceny? - SATKurier.pl
Źródło: Entry+ SPORT | Oferta telewizji satelitarnej CANAL+
90% z moich znajomych czy krewnych posiada Via tylko dla piłki nożnej.
Jakby wprowadzili pakiet tylko z piłką nożną bez zbędnych seriali i filmów to byłby to strzał w 10.
Dla mnie te 34zł to taka maksymalna cena za którą jestem w stanie zapłacić za te parę interesujących mnie meczów w miesiącu, po podwyżce pewnie zrezygnuję z usługi.
zauważ tylko, że te 60zł to promocyjna cena. Później będzie 70zł.
@Lapaino nie wprowadzą takiego pakietu właśnie z tego powodu, o którym napisałeś
Gdyby wprowadzili taki pakiet, to każdy by go w ciemno kupował, a oni chcą jeszcze upchnąć filmy i seriale, którymi zainteresowanie w ich ofercie jest nikłe. W każdym kraju tak wygląda pakietyzacja Viaplay.
@Lucass to nie jest cena promocyjna. To jest cena uwzględniająca 10 zł rabatu na zgody marketingowe, a 60 zł abonamentu obowiązuje przez pełne dwa lata trwania umowy. Czytaj uważnie
Rozumiem, że oferta nie dotyczy Canal+Online?
Oferta dotyczy telewizji satelitarnej, czyli również CANAL+online, bo dla klientów telewizji satelitarnej ten serwis CANAL+online jest dostępny w abonamencie
No takie 30/40zł za sam dostęp do piłki nożnej to byłoby najlepsze. NIC innego ja i obstawiam spora większość posiadaczy abonamentu nie potrzebuje.
A gdzie są loginy i hasło do C+ Online dla klientów, którzy mają TV satelitarną ? W poprzednie sezonie oglądałem C+ Online, ale miałem własne konto, nie to z którego korzysta rodzina.
Serwis CANAL+online dla abonentów telewizji satelitarnej aktywujesz w Strefie CANAL+, do której musisz się zalogować → https://strefa.pl.canalplus.com/
To jest ten sam serwis co dla subskrybentów, tyle, że z bogatszą ofertą programową, która w dużej części odpowiada Twojej ofercie satelitarnej. Oczywiście w CANAL+online dla abonentów telewizji satelitarnej, również możesz zakładać dodatkowe profile użytkowników.
Gdy się rejestruję, to muszę podać dane (PESEL) osoby z którą jest umowa, czy to nie ma znaczenia po podaniu numeru abonamentu ?
@EDIT, dobra nvm, siostra zrobiła już konto jakiś czas temu, ogarnę resztę.
Pytanie miałbym:
Mam obecnie abonament wykupiony z góry na rok na Viaplay. Dzielę się z bratem. Czy wykupując ten C+ z Viaplay za 6 dych, to jak się wtedy loguje do Viaplay (czy mogę np. przyłączyć dostęp z C+ do obecnego konta?) i czy mogę się dzielić Viaplay?
Viaplay z C+ ma osobny login i haslo
Ja mam z c+ i udostepniam jednej osobie bez problemu