@Lapaino Napisałem na ten temat właśnie w moim długim poście z 29 stycznia
Oferta łączona z Viaplay dotyczy tylko telewizji satelitarnej. Kupując pakiet ENTRY+SPORT, otrzymujesz wszystkie kanały CANAL+, Polsat Sport Premium, Eleven Sports oraz dostęp do serwisu Viaplay. Oczywiście, wyżej wymienione kanały możesz też oglądać w serwisie CANAL+online, bo każdy abonent telewizji satelitarnej ma jednocześnie dostęp do tego serwisu streamingowego. Co prawda, istnieje też oferta CANAL+online dla subskrybentów (czyli bez satelity) i masz tam nawet pakiet WIELKA PIŁKA, ale nie ma w tym pakiecie Viaplay, na którym Tobie zależy. Podsumowując, z tego co napisałeś, najbardziej opłaca Ci się skorzystać z telewizji satelitarnej i pakietu ENTRY+SPORT. Przecież nikt Ci nie każe wieszać anteny, ani korzystać z dekodera - po prostu dekoder odstawisz na strych, a jako abonent będziesz korzystał z aplikacji CANAL+online i Viaplay. Umowa terminowa uchroni Cię też przed ewentualnymi podwyżkami, które w ostatnim czasie dotykają subskrybentów
Faktycznie, ten pakiet ENTRY+ SPORT jest super i chyba się na niego zdecyduję. Ale ostatnio już zdrożał do 70 zł. W tej chwili jest jednak promocja z okazji wznowienia rozgrywek europejskich i znowu kosztuje 60 zł, ale tylko do 19.02 więc radzę się spieszyć.
Warto jedna zauważyć, że Polsat ma prawa do Ligi Mistrzów do 30.06.2024 i przy tym pakiecie jest adnotacja “Dostępność kanałów jest gwarantowana do 30 czerwca 2024 roku.” Umowa na 24 miesiące więc może być tak, że przez cały okres umowy nie będzie LM. Jednak patrząc na to, że VIAPLAY od marca 55 zł to i tak się mega opłaca.
W tym pakiecie z tv satelitarną ile osób może jednocześnie korzystać z Canal Plus Online?
jak zmienisz pakiet Viaplay na rok, to cena dalej wynosi 33zł
Na stronie Viaplay jest info, że przy subskrypcji na rok 44 zł.
Tu chyba się myślisz. U mnie też pokazywało 33, ale jak się kliknie info to było napisane, że od następnego rozliczenia cena automatycznie wzrasta.
Chyba, że wziąłeś na rok wcześniej, nie w tym momencie.
w Viaplay chyb z penisa spadli, że chcąc 55zł miesięcznie. Chyba też się zdecyduje na ten Canal+.
Abonenci telewizji satelitarnej mogą oglądać CANAL+online na dwóch urządzeniach jednocześnie.
To nie jest prawda. Tak było, jeśli ktoś subskrypcję roczną aktywował do końca 2022 roku. W tej chwili opłata za subskrypcję roczną wynosi w przeliczeniu na miesiące 44 zł.
@Lucass i słusznie. Kupując telewizję satelitarną CANAL+, do tych 55 zł, które byś płacił za subskrypcję Viaplay, dopłacasz 5 zł i w ramach pakietu ENTRY+SPORT dostajesz łącznie 45 kanałów, w tym m.in. wszystkie kanały CANAL+, Polsat Sport Premium, Eleven Sports i właśnie Viaplay, więc rachunek jest prosty
Poza tym, podpisujesz umowę na dwa lata, dzięki czemu masz gwarancję stałej opłaty abonamentowej i nawet, jeśli CANAL+ czy Viaplay podniesie opłatę subskrybentom, to dla Ciebie, jako abonenta, opłata pozostaje niezmienna
Jak to możliwe, że w Viaplay jest 720p i mam lepszy obraz na Arsenal v Man City niż na Dortmund v Chelsea w TVP, gdzie jest jakość HD i 1080p? Czy kablówka mnie robi w balona czy co?
Mam tak samo w Polsacie.
Ten co komentuje rzadziej i sepleni w meczy Ligi Europy Barcelona - Manu to kto to jest?
Edit@ No dla mnie generalnie gościu co jakiś czas plecie jakieś głupoty
Mnie on też strasznie wkurza .
Chyba jakiś fan Manchesteru, bo od początku bardzo pozytywnie nastawiony na Utd.
Kolejny już mecz z Vi gdzie chęcią bym wyłączył komentarz
Stała słaba forma.
P.s ogólnie najlepsza forma komentarzu, przynajmniej dla mnie jak jest 2 gości o odmiennym zdaniu którzy trochę walczą na argumenty w trakcie meczu jak Carragher i Nevil itd.
W Polsce to już na początku meczu wiadomo za kim są obydwaj komentatorzy…
To Dominik Piechota.
Czy ja dobrze widzę, że wielka piłka teraz za 48 zł
Czerwony Bartek
Tak? Ale jako samo viaplay czy w pakiecie na jakiejś platformie?
Ja w styczniu dokupiłem Viaplay do mojego pakietu Canal+ za 19 zł (z czego styczeń nie płacę a luty jest za darmo, więc pierwszy podwyższony rachunek place dopiero marcowy). Szkoda, że zostało mi 9 miesięcy do końca umowy, bo jak zostałoby <6 miesięcy to wtedy mógłbym renegocjować i wziąć Viaplay za 5 zł przedłużając umowę.
Zawsze to lepsze niż branie samej osobno Viaplay. Kolega z pracy brał tak jeszcze w tamtym roku to płaci 34 albo 35 zł miesięcznie. A ponoć w tym roku miało iść do góry.
Jak ktoś chce taniej, to letyshops ma cashback na Viaplay, stawki prezentują się następująco:
W zeszłym miesiącu stawki były inne i dostałem bodajże 19zł zwrotu za miesięczną opłatę. Niestety nie wiem, czy dotyczy to tylko nowych subskrybentów, czy można co miesiąc anulować i na nowo korzystać z cashbacku.
Pamiętacie jak Wam pisałem, że warto się spieszyć, by skorzystać z pakietu ENTRY+SPORT (z Viaplay) telewizji satelitarnej CANAL+ za 60 zł miesięcznie? W dalszym ciągu warto, ale teraz zapłacicie za ten pakiet już 75 zł (Viaplay bez Formuły 1 i bez części walk KSW) lub 85 zł (Viaplay z Formułą 1 i wszystkimi walkami KSW) - obie te opcje w ofercie satelitarnej CANAL+ zawierają dostęp do wszystkich meczów Premier League. Mimo, że droższe, są wciąż korzystniejsze od bezpośredniej subskrypcji Viaplay, w ramach której za dostęp do Premier League (i nie tylko) trzeba teraz zapłacić już 55 zł miesięcznie
Źródło: Kolejne podwyżki w Canal+, tym razem przez Viaplay - SATKurier.pl
Ma ktoś Viaplay i chce współdzielić konto?
U mnie dalej Viaplay pobiera 34 zł, więc jak na razie nie podnieśli. Dodam, że nie mam wykupionej subskrypcji na rok tylko odnawia sie co miesiąc.
Sprawdź sobie stronę :
Polecił mi znajomy który już używa tych kont dłuższy czas.
Sam anulowałem subskrypcję na koniec lutego i zakupiłem konto na 30 dni za 25 zł.
Znajomy mi mówił, że czasami mają za 14 zł.
W mojej opinii najlepsza opcja, bo bierzesz jednorazowo na miesiąc, jak nie chcesz na dłużej to nie musisz.
Płacone blikiem, w ciągu 5 min masz maila z danymi konta.
Warto brać pod uwagę, że niska cena bierze się właśnie z współdzielenia konta z innymi.
Możesz oglądać na jednym urządzeniu jednocześnie.
Jak konto tylko premier league jest ok.
Jak zamierzasz mieć dla rodziny, że Ty sobie oglądasz na tv, ktoś tam na tablecie to lepiej nie bierz.
@qba3 no ja błąd chyba zrobiłem, że zrezygnowałem , bo też nadal miałem napisane 34 zł, ale jak szukałem info na necie to pisali, że automatycznie zostanie pobrane 55 zł. Teraz w menu aplikacji po rezygnacji widnieje już 55 zł zamiast tych 34 zł.
Podbijam, ta sama sytuacja. Z końcem lutego wszedłem na profil żeby zrezygnować, ale ciągle pisało że następna płatność to 34zł więc zaczekałem i rzeczywiście pobrało mi tylko 34zł, nie wiem dlaczego ale nie mam zamiaru dociekać